- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
-
- Konu Sahibi hamarathatice
nikaha kadar hayır diyemedi nikahtamı diyecek....Aramadim birazdan nikahı kiyilacak benim için herşeyi göze aldiysa Hayır der demezse de bana onu unutmaktan başka çare kalmıyor Allah bu acıyı bi an once atlatmayi nasip etsin bana daRabbim olmasını istemiyorsa diyecek söz yok olacağı varsa nasipse olur zaten (
Sende inandin mi buna?Senin ona muhtaç olduğunu anlamış oynuyo istediği gibiIstemiyorum demiş kaç kere dinlememisler illa olcak diyolarmis
Desinler dinlemek zorunda mı? Beni istemediğim kişiyle evlenmeye zorlayan anneyi de babayı da silerim, yüzlerine bakmam. Boşa kandırma kendini.Istemiyorum demiş kaç kere dinlememisler illa olcak diyolarmis
Çok mantıklı, Allah beterinden saklasın ya daha ne kadar kötü olabilir bilmiyorum ama, bana yapılmış kadar canım yandı yani net abartısızYoo söylemeyecekti, yurda çıkacağını söylemiş işte. Adam zaten o hatunla evlenmiş yani nikah kıyılmış, geriye düğün kalmış ben size söyleyeyim. Yani kadın oraya yerleştikten sonra, beyimiz yurtta kaldığı yalanına devam edip konu sahibi ile görüşmeye devam edecekti bir şey yokmuş gibi.
Töbe töbe daha neler duycam,kutulunca nolcak senimi alcakKızlar bana bi yardım edin ...bugün yine aradı beni annesinin babasının kızın annesinin babasının numarasini verdi ara herseyi anlat hamileyim de bişeyler de kurtar beni diyo ne yapacağımı bilemiyorum yardım lütfen(
Ben tüm konuyu okumadim fakat konu içinde yanilmiyorsam adamin yasi 27-30 yaslarinda oldugu geçiyordu. Yani oglu için mobilya seçilcekse, hangi arada oglu oldu ki? Bu adam 10 yasindami baba oldu??
Bilemiyorum, konu bana pek gerçekçi gelmedi. Hani en gözü dönmüs, cahil bir kiz bile "sen yalandan hamile oldugunu sôyle ki beraber olalim" lafin üzerine halen nikahta hayir diyecegini umudunu beslemez. Yani sürekli olaylar oluyor, durmadan dram, yani kisacasi fake bir konu gibime geldi..
sana baştan yalan söylemiş. Neden anlatmadı durumu. Erkekler bu bahane arkasına çok saklanır. Bak yaşadıgım yer izmit uzun zamandir tanidiğim evli birinin eşine ihanetine şahit oldum.adam 6-7 yıllik evli bir de çocuk var eşi doktor kendisi iş adamı.savunma aynen şöyle--ben başkasını seviyordum annem.istemedi....yuhh gözün kör müydü almasaydın. Bunlar okumuş insanlar bi de. kimse bahaneler arkasına saklanmasın.Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook(((
Istemiyorum demiş kaç kere dinlememisler illa olcak diyolarmis
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Söyleyebilecek başka bir şey kalmadı.Çok mantıklı, Allah beterinden saklasın ya daha ne kadar kötü olabilir bilmiyorum ama, bana yapılmış kadar canım yandı yani net abartısız
üstüme vazife değil de dayanamadım, adamın oğlu değil adamın halasının oğlu
Aramadim birazdan nikahı kiyilacak benim için herşeyi göze aldiysa Hayır der demezse de bana onu unutmaktan başka çare kalmıyor Allah bu acıyı bi an once atlatmayi nasip etsin bana daRabbim olmasını istemiyorsa diyecek söz yok olacağı varsa nasipse olur zaten (
Günaydın hatunlar ... bitti o iş evlendi ... zerre kilimi kipirdatmadim oturup düşünüp mantigima kulak verdim hiç kimse için annecigimi uzmeye değmez kaybeden ben değilim o oldu