- 30 Mart 2015
- 98
- 82
- 43
-
- Konu Sahibi hamarathatice
Ne demek beni ara yaaaKızı da gördüm kimlik fotokopisinde bundan on yaş küçük 17 yaşında kapali bi kız çok da güzel değil yine de üzüldüm yazık dedim ya ona da üzüldüm şerefsiz bide bana bi ihtiyacın bi sikintin olursa beni ara diyo söz ver diyo ilk isim numaramı degistirmek oldu .
MERAK ETME SENİN AHIN ONUN YANINA ASLA KALMAZ İNSANIN EN GARİBİNE GİDEN DE ESYALARI SANA SECTİRMESİ COK ANORMAL NE DÜŞÜNEREK BUNU YAPTI ANLAMIYORUM GERCEKTEN..Canim senin esin sana karşı içi dışı bir olmuş dürüst olmuş bu işe benimle tanimadan önce varmış bu kız bildiğin kandirdi beni ama illaki bi yerinden çıkacak allaha havale ettim onu
Allah razı olsun canım bunu haketcek ne yaptım bilmiyorumbide bana diyo ki bana bi yazma oyalarim yengeme hediye etcem demişti allah bilir onu da kıza hediye etcekti Allahın dan bulsun çok şükür ki kurtuldum o kızın yerinde bende olabilirdim böyle bi karaktersiz karısını da yüz kere bin kere aldatır hep dua ettim Rabbim hayırlısı ise olsun değilse bi vesile çıkar karşıma diye Rabbim duydu ki çok geç olmadan gördüm gerçek yüzünü çok şükür
Verilmiş SAdakanız varmış Allah korumuş sizi .dengesiz terbiyesiz ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu.inşaşah kısa sürede atlatırsınız yaşadıklarınızı.çok adice.Bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyor aklım almiyo bi yuzuk almıştı bana masasının üzerine birakmistim bugün de isyerime yemek siparis etmiş yuzugude yemek getiren kurye ye vermiş pislik iyice midem bulandı
Ya adam evlenmis bide bana ramazandan sonra gelip seni isteriz diyo şu kadar altın takariz diyo ciddi ciddi bu meseleleri konuştu benimle
Ne yalancı erkekler var ya. Ailesi zorlamışmış, hangi devirde yaşıyoruz ya? Uzak dur bu adamdan.Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook(((