Bundan sonra ne yapmalıyım?

iyi bir evlilik terapistine gidin. eşinizin öfke kontrolü öğrenmesi gerekli. terapiste gitmeden dışardan objektif bir bakış yakalayamassınız

Çok üzüldüm umarım Rabbim ıslah eder tüm yaralarınızı size sardırır ve eşiniz düzelir. Belki bu imtihan sizin için boşanın demek çok kolay bunu söylemek istemiyorum ortada çocuk var inşallah eşiniz kıymetinizi anlar bi yerde dank eder ve tüm geçmişi telafi eder. Ben de öğretmenim insan sorunlarıyla derste bile tam verimli olamıyor umarım tez zamanda tüm dertlerinden kurtulursun hocam gerçekten içten diliyorum bunu senin için.

Çok uzun olmus Bir yerden sonra koptum ben neden bu kadar yüklendin ki kendine senelerce hakkinda hayırlısı Bir güzel temizlik yap bu kadar yogun düşünce ve duygularla karar vermek zor

Adam bir dolu şey yapmış ama sizin tarafınızdan takdir de görmemiş. Böyle yaptı yaptı sonra bir şey yaptı ile devam ediyor cümleleriniz. Onca çabası da boşa gibi hissetti muhtemelen.

bu son kısım beni çok etkiledi banada Allah göstermesine rağmen kopamıyorum galiba bende kaderimle inatlaşıyorum yalnızlıktan yemek yiyemiyodum demişsiniz o yüzden mi bu kişiyle oldunuz başka sevgiliniz olmuş muydu hiç?

Sonuna kadar okudum ve en sonda verdiğiniz tavsiyede duygularıma hakim olamadım çok üzüldüm. Kendinizi suçlu hissetmeyin evet rabbim hayırsız olduğuna dair bir çok sinyal gönderiyor bize ve biz ısrarla isteyince bizim o insan sınavımız oluyor. Benim size tavsiyem daha fazla çekmemeniz ve ayrılmanız zaten öğretmensiniz mesleğinizde var. Belki 1 sene zorlanırsınız ama atlatırsınız her gün üzülmektense 1 sene üzülmek daha mantıklı geliyor bana...

Ne bu destan gibi özet geçeydiniz iyi olurdu

Sonuna kadar okudum çok üzüldüm ,suç sizde falan gibi şeyler yazacaktim ama çaresiz haliniz içimi acıttı.Resmen sevgi dilenmis bir çok şeyi yutmuşsunuz.Bundan sonra daha dik ve net olun kendiniz için evladınız için.Birikimleri kendi adınıza yapın.Artik para vermeyin.Unutmayin siz onsuz evladinizla çok güzel bir hayat kurabilirsiniz ama o yapamaz......

Olmayacağı baştan belli tiplerin peşine ne diye takılıyor bu kadınlar hiç anlamıyorum………… erkeklere kıran mı girdi

Bir evlilik böyle kolay bitmemeli çocuk için tek değil benim eniştem çok sinirli biriydi ablam onu o kadar güzel tolere ettiki şimdi 4 çocukları var ve çok mutlular bebeğim hasta size uzun uzun yazmak isterdim ama halim hiç yok ablam evi öyle huzurlu bir hale getirdiniz eniştem şu an yine sinirli bir insan ama çocuk mu hasta yanında ablammı hasta yanında ama tartışma sırasında iki taraf da sesini yükseltirse o kavga büyür gider biri sinirliyken diğeri alttan almalı Benim de evliliğim çok zor geçti Eskiden bilmiyordum eşim sinirliyken Ben de ona karşı aynı sinirlilikle tepki veriyordum Tabii sonuç kötü oluyordu şimdi birimiz sinirliyken diğerimiz susuyoruz ortamı terk ediyoruz Ondan sonra herkes kendi hatasını anlayıp ona göre davranıyor sizin yazdıklarınızda da bunu gördüm eşiniz tartışmadan Sonra pişman olup gelip gönlünüze alıyor erkekler çok geç olgunlaşıyor düşünün boşandığınız zaman elinize ne geçecek Çocuğunuz babasız büyüyecek yaşınız çok genç tekrar evlilik yapacaksınız belki de çocuğunuz ya da kendiniz o yaptığınız evlilikte hiç sorun çıkmayacak mı EGO savaşları Enaniyet benlik bir tarafa atılmazsa o evlilik yürümez evlilik fedakarlık ister Bence ben evlilikte bunu yaptım paramı verdim Sonuçta eşiniz gidip o parayı içkiye kumara bir şey yatırmamış ki yatırım yapmış Kısmet olmamış olabilir siz de de yapabilirdiniz olmayabilir

Dünyaya bir kere geliyoruz bu şekilde benimde evliliğime başlamadan önce hatalar silsilesi oldu bende göremedim hamileyken dayak yüzünden çoçuğum düştü en yakın arkadaşımla aldattı ve

sonunda dayanamadım boşandım insan aşık olunca bazı şeyleri görmüyor şerri yaşamadan o toz pembe gözlük kalkmıyor gözünden kimseye ayrıl demem ama eşiniz katlanılacak derecede bir insan değil yapmayın kendinize bu zulmü bir kere geliyoruz şu dünyaya kurtulun.

Kolay bitmemeli derken ? Daha ne yaşaması gerekiyor kadının ? Biraz düşünerek yorum yazın yahu.

ilk ilişkinizde size tecavüz etmiş bu adam bilmem farkında mısınız? bu toplumda genel öfke kontrol problemi var tedavi falan değil şımarık errrrkek çocuğu bu hepimizin hayatından geçti bunlardan bir tane ama bitmek tükenmek bilmiyor soyları

Eşinizle baya uzun bir geçmişiniz varmış ve dış görünüşle ilgili söyledikleriniz kesinlikle doğru. Nacizhane benim düşüncem, eşinizle ciddi ciddi ne düşünüyorsanız konuşmanız. Ama böyle kavga anlamında değil. Öncelikle konuşup, eğer anlarsa kendisini düzeltmeyle ilgili ve hatalarını görüp anlamasıyla ilgili bir şeyler söylerse biraz zaman verin derim. Ama konuştuktan sonra daha da devam ederse o zaman kendinize daha ve kızınıza haksızlık etmeyin derim.

Kolay bitmemeli derken ? Daha ne yaşaması gerekiyor kadının ? Biraz düşünerek yorum yazın yahu.
Seni ilgilendirmez benim yorumum burda ahkam kesenlerin gidip evinin içine bir bakın acaba hepsinin evliliği dörtlük mü evlilik karşılıklı fedakarlık ister konu sahibine de buradan sesleniyorum kimse size burada olumlu bir harekette davranmanız konusunda yardımcı olmayacak aksine herkes uzaktan bırak gitsin ne olacak Hah Eşinizi de sizden iyi hiç kimse tanıyamaz Ben olumlu yorum yapıyorum ama eşinizi en iyi tanıyan Sizsiniz burada uzaktan yorum yapanların hiçbirinin yorumunu doğru olduğunu düşünmüyorum size tavsiyem adım atarken bu adam gerçekten evini çocuğunu düşünür mü Yani uzun yazmak isterdim ama Eşinizin altyapısını Sizden iyi kimse bilemez en doğru kararı yine Siz verirsiniz kendiniz ve Çocuğunuz için

Zihniyetinizi anladım tamam teşekkürler.

Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınların bu tür adamları çekmelerini hic anlayamıyorum. Su yaşadıklarınızın yarısını ben yaşasam çoktan kapının önüne koymuştum kocayı. İlk gecenizde o tepkiyi veren adamdan hayır gelmez zaten.ben çalışmıyorum ama çalışsam maaşımı neden kocaman vereyim ki ha eve katkim olur ama maaşımi vermem.

Benim eşimde aynı ve biz 10 yıl sevgiliydik ben taniyamdim şuan nasılsınız devammi ediyosunuz yoksa ayrildinizmi

Kalbinin, ruhunu sesini dinlemelisin, hatalarından ders çıkarmalısın arkadaşım. Anladığım kadarıyla mantık evliliği yapmışsınız. Her şey hayırlısı olsun senin için arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…