Bundan sonra ne yapmalıyım?

Bu öğretmen erkekller de amma berbat arkadaş, varsa yoksa para para para ... içime sıkıntı bastı.

Yine de değmez böyle şeylere.sonuçta şeyma subaşı gibi hayatın kökten değişmeyecek.ortalama bir hayat işte.ee iki kişi olunca masraflar da çoğalacak oldukça.kazanç iyice azalacak.

Neden bu kadar pısırıksınız adam resmen hep sizi kullanmış, maaşınızı dahi ona yollamışsınız, sınır falan hak getire resmen adama analık yapmışsınız, bir de bu berbat evliliğe çocuk getirmişsiniz, dayak yiyip boşanmayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz, eşinizin suçu yok ki siz kendinize yapmışsınız bütün kötülüğü , bende eşimde öğretmeniz eğer sizin şu tavırlarınızın birini yapsam eşim de sizin eşiniz gibi olabilir ( sınırlar çok önemli) fakat ben sınırlarımı net çizdiğim ve emeğimi kullandirmadigim için eşim kıymetimi bilir bilmezse kaybedeceğini de bilir, siz resmen kendi elinizle hayatınızı mahvetmişsiniz ayrıca gerdek gecesi yaşananlar çok ağır tam o zaman hatta size geri döndüğünde bile direk def etmeniz lazımdı, adam zorunlu göreviniz bitince başka birini bulamayıp size dönüş yapmış orda biĺe asıl niyeti belli, acilen boşanmalısınız, maaşınıza da sahip çıkın bir zahmet ...

Bu öğretmen erkekller de amma berbat arkadaş, varsa yoksa para para para ... içime sıkıntı bastı.
Bu mesleği icra ettiğim için iyi biliyorum, öğretmen erkekler çok paragöz okulda da varsa yoksa para konuşurlar, hepsi maaşlı eş pesinde hatta geçen yaz bizim bir erkek öğretmen pısırık, içine kapanık kendi karakteri ile alakası olmayan bir bayan öğretmenimize evlilik teklif etti ve nişanlandılar ama o sessiz sakin öğretmenimiz birşeylerin ters gittiğini anladı ve nişanı attı şükür, adam boylu poslu kız ise baya sönüktü her anlamda, ben ilk nisanlandiklarinda bir tuhaf olmustum yan yana aralarında zerre çekim yoktu, sıradan arkadaşlar bile daha ilgiliydi, içten içe kızın kullanılacağını biliyordum, nişan bozulunca ne yalan söyleyeyim bayan öğretmenimiz adına sevindim , kadınların çok uyanık olmaları gerekiyor, Şuan da herkes maaşlı kadın avında, Allahtan eşimle evlenirken daha öğrenciydim meslegim yoktu , o da atanmamıştı birbirimizi beş kuruşsuz sevip evlendik, ilk yıllarda hep ders çalışıp atandık, yoksa ben de eşimden şüphe ederdim devir o kadar kötü ki , okuldaki bayan öğretmenlerimiz genelde hep eşleri ile sorunlu ve hep maaş kartları kocalarında Genel olarak öğretmen hanımlarda büyük sıkıntı var ...

Allah allah.neden özellikle öğretmenlerde böyle anlayamadım.maaş maaş dediğimiz şey de şuan 22 bin.o da en düşük memur maaşı.şu düşülen hâllere değer mi ya.kendinkendine yaşasan yine aynı standardı tutturursun.yok 3,5 bin düşük alan biroyle olsan yine arada dağlar kadar fark olmauacak yani.3 kuruş para ya.bu kadar fakir mi bizim ülke ?

Allah allah.neden özellikle öğretmenlerde böyle anlayamadım.
Ya valla bende şaşırıyorum aslında, kendi esim dahi para konusunda daha tutumlu oldu ben frenliyorum onu genelde , eşime kalsa gece gündüz birikim yapalım modunda , okuldaki hemcinslerinin para muhabbetinden etkileniyor, ama çok şükür ki birikimler benim elimde , girdi çıktı tüm hesaplar bende , kendim kontrol ettiğim için sorun yok ama benim maaş kartımı falan alacak olsa gözünü oyarım Bence kadinlar çok uyanık olmalı, sınır çizmeyen her kadın bir erkek tarafından kullanılır, önemli olan izin vermemek ...

22 bin daha yeni bu ay verildi öncesinde 12 bin di maaşlar, öğretmenler genel olarak geçinemiyorlar hele de tek çalışan asla geçinemez, Şuan da kiralar 12 binden fazla ve hickimse evlendiğinde kendisine yük olacak eşi istemiyor, erkekler bu yüzden maaşlı kadın avında, eskiden gururlu eşini çalıştırmaktan parasını yemekten ar eden erkekler kalmadı, enflasyon yükseldikçe mertlik öldü

Yine de değmez böyle şeylere.sonuçta şeyma subaşı gibi hayatın kökten değişmeyecek.ortalama bir hayat işte.ee iki kişi olunca masraflar da çoğalacak oldukça.kazanç iyice azalacak.
yahu Şeyma Subaşı kim ortalama yudum insanı kim
ölçü mü şimdi Şeyma?
ya da burdaki kadın 14 yaşında Şeymayı idol alan yeniyetme mi?

öğretmenler genel olarak anadolunun mazbut, muhafazakar, ataerkil ailelerinin çocuklarıdır
hele ki erkek öğretmenler
ben hiç apartman çocuğu Berke, anası babası mühendis Çağan, dededen zengin şehirli Anıl Volkan filan bilmiyorum yani bizim nesilde öğretmen olan (belki bi istisna BESYO okuyan hafif p.ç tiplerden çıkabilir öylesi) --kadın öğretmenler için de durum 1 tık değişebilir, okumuş anne baba çocuğu kızlardan da öğretmen olan olur. öğretmenlik hep ideal kadın mesleği görülmüştür. ama erkek öğretmenlerin babası memursa bile maksimum polistir en fazla lise mezunudur.

öğretmenler gene bu eski nesilde (adam kadından 10 yaş büyük, benim kuşağımdan) genel olarak köy ,taşra, en en fazla küçük esnaf çocuğudur, en fazla anne babası şehirlidir yani. (yeni nesli takip edemiyorum, bir de atama durumlarına göre her dönem başka bölüme abanıyorlar, o yüzden genelleyemem mesela fizyoterapistlerden filan çok ilginç tipler çıkabiliyor, neyse)

o adamın ufkunun ne olmasını bekliyorsun isveç prensesi mi? herhalde değil işte hatun öğretmen olsun, hevesle bebe yapsın, yemeğimi de yapsın, iş görsün, fazla para harcamasın, anama da hürmet etsin, tatilde de memlekete gelsin fazla da ses çıkarmasın. bu.

Adam sizi hep yedekte tutmuş mantık evliliği yapmış sadece zerre değer vermiyor bu şekilde devam ederseniz 2-3 ayda bir gelen öfke patlamalarını bekleyeceksiniz korkuyla

Erkeklerin en iyisi bile fırsat buldu mu istismar ediyor.erkek cinsi genel olarak iyi bir cins değil.baştan bunu kabul.ederek başlamak gerek.

Siz bu adamın saygılı, sevgili, güler yüzlü,nahif olduğuna nerden ne zaman kanaat getirdiniz ki? Tanımıyormuşsunuz doğru düzgün. Uzun zamandır tanıyor olmak başka bir şeyler paylaşmak başka. Apar topar evlenmişsiniz. Doğru düzgün sevgili bile olmamışsınız. O ataması yapılmış ailesinin onayladığı bir öğretmensiniz diye evlenmek istemiş sizinle siz de o yakışıklı diye. İki tarafta aslında evlenmek için evlenmiş

2 aydır evliyken kocanızın 3 kere öfke patlamasına şahit olmuşsunuz ama bebek yapıyorsunuz. Mantıklı mı sizce bu? Üstüne bir kez daha hamile kalmışsınız.

Adam size şiddet uyguluyor, çocuğum için konuştum diyorsunuz. Çok iyi bir örnek olmuşsunuz gerçekten çocuğunuza tebrik ederim. Keşke evlenmeseydim diye düşündüğünüz biriyle evliliğinizi sürdürme motivasyonunuzu gerçekten anlamadım. Bu zamana kadar kusura bakmayın ama aklınızı kullanmamışsınız. Her şeye tamam demiş susmuşsunuz. Artık silkelenip kendinize gelin. Öğretmen kadınsınız, gençsiniz ve bir kız çocuğu annesisiniz. Asıl çocuğunuz için bu adamdan boşanmanız lazım.

Birazdan size yazacağım bende ne yapacağımı bilmiyorum şuan kızımla ilgileniyorum yazacağım size

Herkesin hikayesinde niye kendime benzettiğim bir yön çıkıyor bilmiyorum. Umarım boşanıyorsundur. Evladının gözünün önünde şiddet görmek ne demek bunu çok iyi biliyorum. Düzelmez asla. Umarım kurtulursun

Aynı soruyu ben de kendime hep soruyorum. Güzel bir cinsel hayatım yoksa ne anladım ben bu ilişkiden? Adam daha ilk gece bana karşı düzgün değilse resmen istismar ediyorsa ne faydası olur o adamın.
Duygularıma tercüman bu cümleler
Çocuk biraz büyüyünce de yollari ayırmayı düşünüyorum.
Büyümesini beklediğin her gün çocuğunun da travma yaşadığı anların sayısı artacak. Ailen varsa yanlarına dön.
ne gibi mesela
kucağınızdayken bu sefer o da zarar görsün diye mi
büyüdükçe ona da aynı tavrı göstersin diye mi
burdaki motivasyon ne
Hah işte tam da boşanma motivasyonu böyle olmalı. Kendinizi böyle ikna edin. Yine çocuğum kucağımda zarar görsün o fiziksel ve psikolojik benim gibi yıpransın mı diyin. Panter olmayın. Anne aslan olun. Bırakın geldiği yere gitsin bu adamdan bir yol olmaz.

B Brrck Canım üzerinden birkaç hafta geçmiş bu başlığın, okur musun bilmem ama gecenin bu vakti önüme denk geldiği için ben de birkaç bir şey söylemek istedim. Herkesin aksine ben KK platformunun özellikle aile ilişkileri konusunda danışılacak bir yer olmadığını düşünüyorum. Burada gerçekten insani ve yargılamadan yorum yapabilen kadın sayısı çok az. Okuduğum bazı yorumlardaki kadınların kendi hayat kavgasını senin yaşadıkların üzerinden verdiğini düşündüm hatta. O yüzden bence öncelikle kendi kendini yargılamaktan ve başkalarının seni yargılamasına müsaade etmekten uzak dur. Eğitimli insanlar hata yapmaz diye bir kural olsaydı bu jenerasyonda biten evlilik de bir o kadar az olurdu. Kendini hiçbir şey için suçlama bazı şeyler yaşanması gerektiği için yaşanmıştır ve herkesin hayatında yaşanması gerektiği için yaşanan hataları mutlaka vardır.
Geçenlerde bir yerde okumuştum “Doğmayı biz seçmiyoruz ama yeniden doğmak bizim elimizde.” Kendi yeniden doğuş hikayeni kendin bulmalısın. Bu süreçte de sadece profesyonel yardım almayı dene derim ne eş dost ne akraba… Bilakis yangına körükle gidenler kadar seni bazı tercihlere zorlayanlar da olacaktır. Kendini dinlemeye ve daha sağlıklı düşünmeye başladığında kendin ve evladın için en doğru hikayeyi yazmaya başlayacağından eminim…
Her şey gönlünce olsun

Oyle degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…