Konu beni bi' miktar üzdü, bi miktar sevindirdi bilemedim neden sevindim. Seni ben vajinusmus zamanlarından beri bilirim ama bu denli pamuk olacagını hic düsünemedim harbi harbi pamukmussun. Bu kadar pamukluk zarar verir sana yoksa yüzünün yumusaklıgından bi tarafının yası asla kurumaz.
Her sey bitti dimi? Su an akvaryuma hapsolan bir tuzlu su balıgı gibi yabancılık cekiyosun her seye. Hatta belki de öfkeden, acıdan karanlık odalarda cig etle beslenmis köpek gibi saldırıp bagırmak istiyosun.
Bu evlilik hicbir zaman evlilik olmamıs zaten dügmeleri bastan hatalı iliklenmis gömlek gibi asagılara kadar gelmissin o bastaki hatayı görmene ragmen cabaladıkca sökmemek icin yıllarını vermissin baktın cabanı dikkata almıyor "nede olsa alıstı böyle devam eder nasılsa" diyip senin son dügmeden basına kadar cartttt diye yırtıp bitirmen soku nasıl koyduysa camuru, sucu sana atmıs tipik ataerkil türk öküzü. Kelaynagın nesli türedi bunlar bitmedi. Ayrıca ne demek böyle yasanılır falan gitsin tanzanyaya bufalo falan avlasın.
Ama sevindim cünkü cözümsüz konuları tartısmak balcıklu suda yüzmek gibidir. Kulac attıkca dibe batarsın bir yere gidemezsin battıkca batmıssın kuru lakırtıdan baska bir sey olmamıs bu yüzden zamanın ne kadar kıymetli oldugunu anlayıp bitirmissin cesaretini kutluyorum.
İnsan kendine ne yapmak icin zorlarsa bu hayatta o seyi yapmakta bir o kadar zorlanır. Kilo vermek istediğinde doymaz, varmayı düşünürse yol uzar, neyi reddedip iterse bir o kadar da kendine çeker. Kimden uzaklasırsa kendini o uzaklastıgı seyin dibinde bulur. O nedenle pamuk sen suna bak;
Ondan önce nasıldın? Kimdin bu yasam yolculugunda ondan sonra nasılsın kim oldun? Onun seni böyle yarım yolda bırakması cabalamaması, önemsememesi en nihayetinde senden hangi duyguyu cıkardı? Sende nasıl bir dönüsümü baslattı? Dolasıyla caban "unutmak" degil, her seye ragmen onun ne sekilde olursa olsun senin yasamına kattıgı hediyeyi görmek olmalı.
Ögretiyi görünce unutmak ile işin olmayacaktır.
Ben alkolden devam edeyim, tüm bırakılmıslıklara ve bırakabilenlere arkada kalmıs tatmıs herkesin hatrına