bunaldım çıldıracağım....

Neden övmesinki? Konu sahibinin eşinin yaptıgı saygısızlıgı bile gelip anlatmamıs kızına..Huzursuzluk ıstemeyen, iyi niyetli ve övülmeyi hak eden biri oldugu buradan bile belli zaten..
Kayınvalidesinin de evın esyasına bile karısması , sizin deyımınızle tü kaka oldugunu göstermeye yeter.
SouvveniR Ben cok üzüldüm anneniz adına.. O kadar emek verip , karsılıgını böyle alması cok kötü olmus...

Siz demedıgınız için karsınızdakı - neden yaptın, o'nu öyle yap, şunu şöyle yap dıye cok rahat konusabılıyor.. Bu işler böyle .. Sen idare etmeye calıstıkca , karsındakı ezmeye yer arıyor maalesef.. Herkes için gecerlı degıl tabı ama eşiniz ve kayınvalıdenız gıbı ınsanlar için diyorum.. Yanı her seyın bir adabı var .. Eşinizin annenıze o sekılde konusması cok agır olmus.. Insanlar ıcınde degıl tekken bıle bunu yapmamalıydı. Karsısındakıne en azından büyüğü oldugu ıcın saygı duysaymıs .. Nankörlük tahammül edilebılecek bir sey değil bana göre.

Hıncık mı oldun

Cnm kv çocuk baktirirsan bunlara katlanicaksin mecburen
yatak odanı kilitlesen eşin bişi dermi ki

Bence kreşe gönder bence

Deme zaten olay çıkar
Hiiic duymazdan gel baktir cocuguna

Kizim 17 aylik yeni 2 haftadir gidiyor. Ama keske 12 aylikken filan verseydim diyorum daha cok anladigi icin biraz dhaa zorlandik

Ne o koca nede ailesi senden gelecek 1 tl yi bile haketmiyor. Ama cocugun seninle geçireceği 1dk bile dünyalara bedel. Söylemesi kolay diyeceksin ama çalışma arkadaşım. Ohh yat yavrunla az yeyin az giyin ama evladina sahip cik bence...

Kusura bakmada, kv'de seni ne kadar bunaltiyorsa, annende esini o kadar bunaltmis. Ister annen melek olsun, ev düzenin normal degildi. Dünyada herkes cocuklarina kendi bakiyor, bir Türkiyede cocuk büyütmek bu kadar abartiliyor. 1 yil annenin sizde kalmasi gercekten normal degil. Esin artik nasil bunalmissa adam misafir yaninda patlama noktasina gelmis. Yani cokmu zordu bebegi sabah annenlere birakip, aksam geri alinmasi?

Ve kv'de cocuguna bakmak zorunda degil. Yasadigim ülkede cocuklar 2,5 yasinda ana okuluna gidiyor. Yani 2 yasinda bir cocuk pekala kres'e gidebilir. Yada bakiciya para verebilirsiniz. Simdiki yaptigin bana sorarsan biraz samimiyeysizlige kaciyor. Madem kv'deni sevmiyor yada begenmiyorsu , beklentiye girmeyeceksin. Kendi islerini kendin hal edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…