- 11 Mart 2008
- 1.020
- 0
selam kızlar
bebişim canım cok guzel acıklayıcı yazmışsın thanks. hele bi donemde başlıyak yine çalısmalara. yalnız kızlar hani onceden hep derdim ya yok bacagımın birlestigi yer agrıdı yok idrarım degısti hepsi yalanmis yani psikolojikmiş cunku simdi kaç aydır eşim yok ve adet donemleri benim yine aynı belirtiler oluyor yani hakkaten hamile kaldıgım ay hiçbi degisiklik yoktu desem yeridir :))
gulsu agır magır vallahı anlamam ben gelince gircen nete bi kerecik olsun. soyle bi geyik cevirelim.
ecenurcum gordum yazdıklarını canım. ınsallah bu doktor ıyı gelir sana yani ugurlu gelir.
optum hepinizi. aldım bileti bu arada dun kesin yani 17 aralık.
canım ben muayenelerimi hep karnımdan yaptırdım altan baktırmadım hiç 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum o yüzden bozma sakın moralini .Allahın izniyle bebişin seninle olumlu düşün tamam mı yerimsenibenbu arada bebiş ve bende iyiyim canım oğlumun adını bertuğ düşündük bilmem beğendiniz mi çok hoşumuza gitti bu isim bi arkadaşım söylemişti daha ilk söylediğinde kulağıma çok hoş geldi sositosositoöpüyorum canım :1hug:
slm bebsisim ordamisin canimmmmmmmmm acik gözüküyosunnnnnn
selam kizlar. iki ara bi dere yine yazayim dedim. bu hafta sonu cok kotu gecti benim icin. Cumartesi annemin babasini kaybettik. yasliydi falan ama olsun yinede cok uzulduk. annem surekli annanemlerde bende eve gelip gidiyorum. boyle iste yani. iyiki izmirdeydim diyorum yoksa goremeyecektim dedemi. sizler iyisiniz okuyorum yazdiklarinizi. az kaldi dogumlara allahim hayirlisiyla. opuyorum sizi. konusuruz yine.