Buluma noktamz :))

rock canım hayırlısyla donduğunde senın durum calısmadan cıkmıs olcak cunku kocısın senı delı gıbı ozlemısdır yataktan cıkmazsınız ekstra calışmanıza gerek kalmıycak :))bebıs o kadar ozleme dayanmaz hemencecık olur :CüvCüv:saka bı yana sımdı kendını ıyı gozlemledığın ıcın donduğunde cok rahat bı sekılde anlayabılceksın bebısının olusup olusmadığını.insallah hemencecık olusursırnaşık şey
sana sımdıden hayırlı yolculuklar canım optum..

canım destegın ıcın tsk edrım cok ıyı gelıyo ınsana boyle duymak.bu arada bertuğ ısmı cok guzel cok begendım gercekten dedgın gıbı kulaga hos gelıyo

kizlar ordamisiniz bebisim ben geldim acik gözüküyosun yineeeeeeeeeee

selam kizlar. iki ara bi dere yine yazayim dedim. bu hafta sonu cok kotu gecti benim icin. Cumartesi annemin babasini kaybettik. yasliydi falan ama olsun yinede cok uzulduk. annem surekli annanemlerde bende eve gelip gidiyorum. boyle iste yani. iyiki izmirdeydim diyorum yoksa goremeyecektim dedemi. sizler iyisiniz okuyorum yazdiklarinizi. az kaldi dogumlara allahim hayirlisiyla. opuyorum sizi. konusuruz yine.

slm canım basınız sagolsun yaslıda olsa kolay degıl tabı uzuluyo ınsan.Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.Allah sızlerede annenede sabır versın.
opuyorum canım k.i.b.

rock başın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin 1 ay gibi bi zamanın kaldı artık amerikaya dönmen için günler su gibi geçiyo valla kendine iyi bak öpüyorum

bebişim canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik şikayetlerin başladı mı artık hamilesin ne de olsa sende o moda giriyosun yavaş yavaş Allah tamamına erdirsin inşallah nazardan saklasın Rabbim öpüyorum canım

kardelenım ınanırmısın hıc sıkayetım yok ne kusma ne bulantı aksınıde bı goguslerımın ust kısımları arıyodu sımdı oda azalıyo normal bı sekılde yasantıma devam edıyorum acaba bı sorunmu var dıye suphelenmeye bıle basladım.cuma gunu doktora gıdıcez butun bunların cvbını oğrenıcem ama endeselenıyorum elımde olmadan.
sen nasılsın bebıs nasıl.nasıl vakıt gecırıyosun neler yapıyosun ?bu arada womu cokmerak edıyorum hıc gırmıyo.

wommmm mınık anneeeeeeeeeeeeeeee nerelerdesın????????ses ver artık...

slm bebis endîseenmene gerek yok benim mide bulantilarim 7.haftadada baslamisti tam ama insallah sende olmaz hep böyle rahat gecirirsin insallah.haketten womu bende cok merak ediyorumyaaaaa

selam benim canlarım beni merakmı ettiniz yerim ben sizi yerimseniben Allah ıma sükür cok iyiyim bir sorunum yok bebişte cok iyi baya buyudu dün doktordaydım cinsiyet için kesin bişe diyemedi malesef kıza benziyo dedi bidaha ki ay daha kesin bişe söylerim dedi öyle yani teyzeleri hadi bakalım eger kesin kızsa birinize gelin gelir artık ama tabi oyle kolay deil kız almak :roflol::dilcikar:

BEBİŞİM kısssssssss annemmmmm nasıl sevindim anlatamam tabi bide hormonlar tavan yapınca agladım sevinçten ay nasıl sevindim anlatamm yaw Allah analı babalı buyutsun yavrim herseyde bir hayır vardır işte bak bu sitede tanıştık arkadas olduk şimdi hepimiz birer birer hamilelik haberleri veriyoruz rockum ececim Allah ım sizede nasip edecek sabradin güllerim....

gülsü ve kardelen sizin bebişlerde oynuyor he bayağı hadi bakalım dogumada az kaldı Allah hayırlı dogum nasip etsin bir nefeste bebişinizi kucagınıza alın inşallah vede cok yürüyüşler yapın dogum için kolay olur normal dogum düşünüyorsanız ben cok tırsıyorum şimdiden yaw napecem bilmem....

rockum anam rahatsızlaklarından dolayı gecmiş olsun bebem doktorları ihmal etme biran önce saglamlaştır kendini anam deden içinde basınız saolsun canım üzücü ama malesefki yasamamız gerken bir duygu ve hepimizin sonu Allah hepimize cennet yüzü göstersin cehhenemden uzak tutsun aminnnnn ...

hırcındenizim bana özel olarak ziyaretci profilime mesaj yazdıgın için sana ayrıca tesekkür ederim canım ellerin dert görmesin inşallah aman sende kendine ii bak canım benummm doktorunu ihmal etme agrıların gecer inşallah biran önce ROCKLAsende sıra biliyorumki rabbim nasip edecek ama atın kafanızdan en önemli sorun beyinde düşündüklerimiz ben yasadım beynim attım ve öyle o ay hemile kaldım tamammı ulen seviyorum sizi...

bendede bayadır net tel hattında sorun varmış tabi o sorunu bulana kadar bugune kadarda netsiz kaldık mulesef neysa öpüyorum sizi eger kızım olursa hanginizin ogluna vereyim acaba :roflol: jipi havuzlu villası işadamı birine vercem ona göre ogullarınızı yetiştirin :roflol::roflol: :dilcikar:kaydirigubbakcemile5 huyde öpüldünüz bayyyyyyy.....:CüvCüv:

bebişim korkma canım endişelenme benimde gülsü gibi 7 haftalıkken başlamıştı daha var yani hatta bazı hamilelikte hiç mide bulantısı olmadığı da oluyor.çok şükür bende iyiyim 28 haftama doğru yol aldık 7 aylık olduk hayırlısıı ile zaman su gibi geçiyo artık doğum da yaklaşıyo onun stresi var işte onun dışında iyiyiz canım sağolasın

kız wom çok şükür kavuşturana bizde seni merak ettik doğrusu cinsiyet kesin kız mı yoksa emin değil mi doktorun hayırlısıı olsun canım kız da erkekte evlat sonuçta ama gönlündeki neydi kız mı erkek mi?öpüyorum canım

kendinize iyi bakın kızlar öpüldünüz tek tek

mrb kardelen ordamisin kiz nasilsin oglun nasil benimki zipliyor simdi müzik dinliyoruz teyzesi az kaldi kardleen hakketten benim dogum ocagin 11 ama icimden bises yilbasi gecesi dogurcam diyor hayirlisi olsun birza korkuyorum ama ogluma kavusma onu koklama fikri herseye bedel geliyorrrrrrrrr.
kiz wommmmmmmmmm canimbenim benim oglusum cok yakisikli söylimmmmm saka falanda hakketen her anne icin evladi baska güzel dimi kizlarrrr.
bebisim kiz tazen annesim nerdesin kendine iyi bak sen olurmu beslenmene diket et bu aralarrr.
ece canim sende calismalara devam et pesmek yilmak yokkkkkkk,rackda gelsinnn de oda bol bol calissinnnnnn.
kizlarrrrrrrrr hepiniziiiiiiiiii öptüm sekerler.

gülsü selam canım sen girdiğinde ben çıkmışım demek ki nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?az kaldı senin doğuma valla ne heyecanlısındır şimdi sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirse gelsinler öyle değil mi annesi:))benim takvim çok geriden geliyo bugün tam 27+2 oldum senin 8 aylık oldu nerdeyse hayırlısı bakalım bebiş valla oynuyo yüzüyo içimde bişeyler yapıyo canım bende seyrediyorum hareketlerini.seninki daha hareketlidir artık ee ne de olsa annesinin oğlu:))öpüyorum canım kendine iyi bak

selamlar;

ablajım doktor cinsiyet için kesin bişe demedi sadece kıza benziyor dedi gelecek ay daha net belli olur dedi kız bebeklerr zor belli oluyor dedi yan ikesin deil daha canım ablam ...

kız gülsü heralde yakışıklı oğluşun hepimizinki oyle masallah :)) bencede herkesin evladı kendine güzel ama ben eminim ablamınkide seninkide bebişiminkide ve benimkide cok güzell hehehe :))

bu arada bende 4 aylık oldum yaw 5.ayımıza girdik masllah zaman ne cabuk gecio demi yaw

size bir sorum var gülsü ve kardelen siz bebişlerinizin hareket lerini ne zaman hissetmeye basladınız ben azar azar hissediyorum kısa kısa damar atar gibi ama tam olarak ne zaman dicem heh işte bebişim tekme attı diye low cvp yazın bana okeyyyyy....

öptüm hepinizi anam bye...

womanly canim tam olarak ben 20.haftamda anlamistim tekmelerini daha öncede hissediyordum ama emin olmiyordum bi türlü tam 1ay sonra bekle annesi.
kardlen vallahi heycanliyiz babsida bende cildiricaz yani.az kaldi neypak dayancaz artik.allah hepimize saglikli kucaklamak nasip etsin etsinn.

womanly canım ben bebişin hareketlerini 16.haftamda azar azar hissediyodum damar atması gibi oluyo evet canım sende hissetmeye başlamışsın demek ki gerçi doktorlar ilk hamileliği olan anneler daha geç hisseder demişti ama yanılabiliyolar 17.haftamda iyice belirginleşti ve 18.haftamda tamamen hissettim sende 17 haftalık olmuşsun artık o hissettiğin bebişin hareketleridir bence.şimdi bizimkiler büyüdüğü için yüzüyolar resmen tepe oluyo karnımız iyice belirginleşti yani maaşallah seninde baya oldu.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
rockwellime ve ecenuruma da nasip olur inşallah.Allah her isteyene nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten.:))

selam kizlar. bi ne yaa gebelik sayfasina cevirmissiniz burayi. bi daha girmicem heee. hemende sinirledim. bende istiyovuuuuuum yaaa yetti gari. bende burda yazmak istiyorum size. aglicam simdi. ama sakin olmam lazim. allahim hayirlisini versin.

optum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…