- 11 Mart 2008
- 1.020
- 0
ecenur sagol canım beni sordugun için. mideyle ilgili falan sorunlarım gecti cok sukur. simdi sadece jinekolog olayları kaldı. onumuzdekı ay baslıcam bakalım ne diyecek.
sıra bizde vallahi canım. ha gayret
bebişim ve ecenur yazdıklarınzıı şimdi gördüm diğer son sayfayı görmemişim
ecenur canım benim inşallah hayırlsıı ile bi doğsunlarda bebişlerin resmini görürsünüz inşallah gülsü ile beraber resimleri buraya koymak nasip olur inşallah canım Allah sana da nasip etsin inşallah
bebişim canım benim bu kadar endişelenme hayırlısı ile bebişin seninle içinde yani olumlu düşün.ben doktora 6 haftalıkken gitiiğimde kese gözüktü daha çok küçüktü kese bebek gözükmüyodu bile 8 haftalıkken gittiğimde kesenin içinde küçücük bi bebek gözüktü.sen şu an son adet tarihin 26 eylül ise tam bugün 5 haftalık gözüküyosun hesaplamada 5 haftalık çıkıyor daha erken canım kese gözükmez şu an 1 veya 2 hafta daha bekle derim ben.mide bulantısı herkeste olacak diye bi kaide yok benimde olmamıştı daha ileriki haftalarda oluyo sıkma canını sen.Allah gönlüne göre versin inşallah.rock bi gelsinde hayırlısı ile eski günlere döneriz yine.öpüyorum canı kendinize iyi bakın
bu arada womanly nerde yaa bu kızı bende merak ettim cinsiyet daha belli olmamıştır olsaydı söylerdi burdan
kardelen canım ılgılendığın ıcın tsk edrım tatlım. acıklaman ıyı oldu sımdı ben 5 haftalık hamısım :))o zaman haftaya ayın 7sınde doktora gıdecegım gun 6 haftalık olucam.pekı senın 6 haftalıkken kese ggozuktuğunde nasıl bakıldı alttanmıydı ve kalp atısını o gunmu duydun yoksa sonramı tam hatırlıyamadım canım.cunku ben alttan baktırmak ıstemıyorum.bu arada senın hamılelık nasıl gıdıyo oğlusunun adı bellı oldumu karar verdınızmı?kendıne ve bebısıne dıkkat et tatlım opuyorum..:1hug:
slm kizlar ben geldim ay bu ayfaya girmek yine zevk veriyor bana arkidislerim yavas yavas tolaniyor yine.bebisim evet canim 5hfataliksin haftaya gittginde kesen gözükür tatlim hic korkma ha bu aradada kalp atisinida duyarsin bazi doktorlar karindanda bakiyor ama alttan gözükmesi daha kolay diyolar ben altan baktirmistim canimya.cok mutluyum adina insallah ece ve rackda hamileyiz diyecekeler bize bu arada söylim kizin olursa oglusuma alirimkaydirigubbakcemile3senağlamakardelen canim evet seninkide 1kilo olmustur simdi ay arkadaslarim cok sevincliyim gercekten ne güzel ayni eski günlerdeki gibi:CüvCüv::CüvCüv:hepinizi cok özledim ay rackda gelsinde bi toplanak yine ama kizlar arlaikta baya agir olcam ben ocagin 1deen sonra her an dogurabilirim cok heycanliyim yani.sonra kardelen sonra wom bebis ve tabi ece ve rackda insallah catir catir dogurucakkkkkkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hapinizi öptüm sekerler