Buluma noktamz :))

kızlar slm ne var ne yok hepinizi cok ozledım.2 hatfa ıcınde net baglanıcak. o zaman bol bol konusuruz.simdi sıze haber vermek ıcın ınt.cafeye geldım bırazdan cıkıcam..ama sonra dediğim gibi gene tek tek hepinizle konusucam..hepinizi optum.müjdeme gelınce :)))

HAMİLEYİMMMMMM :)))) 3 HAFTALIK

bebişiiiiiiiiiiiim gerçekten mi yaa inan şok oldum canım ya çok sevindim şaka yapmıyon demi :))ayy inanamadım tatlım ya çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bizde seni merak ettik bu kız nerelerde diye çoook tebrik ederim canım :teytey:

slm kizlar
ya soktayim bebisim dogrumu gercetenmi ya2hafta nasi beklerz simdi aman yarrabim süper bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuu tabrik ederim seniyaaaaaaaaaa.
kizlar ben iyiyim yarin doktora gitcez oglusumla hepinizi öptük ikimizdeeeeeeeee

anaaaa bebisim hamilesin demek cok sevindim canım benim. ben sana dediydim hemen tutar seninki diye. Vay anasını. hadi gari sıra ben ve ecenurcugumda. dua edin len :)))))))))

Selam millet nasılsınız...
Bebişim sen nerelerdeydin yaa merak ettim snei delüüü:CüvCüv:
Tebrik ederim sen canım demek 3 haftalık hamilesin hee :ecrin_bebek:
Gözün aydın olsunhihoyyyt
Rock canım sen ne yaptın yaa geçtimi sağlık sounun birgün bizede sıra gelecek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ecenur sagol canım beni sordugun için. mideyle ilgili falan sorunlarım gecti cok sukur. simdi sadece jinekolog olayları kaldı. onumuzdekı ay baslıcam bakalım ne diyecek.

sıra bizde vallahi canım. ha gayret

ecenur sagol canım beni sordugun için. mideyle ilgili falan sorunlarım gecti cok sukur. simdi sadece jinekolog olayları kaldı. onumuzdekı ay baslıcam bakalım ne diyecek.

sıra bizde vallahi canım. ha gayret

Sende sağol canım git bencede jinekoloğa bende bekliyorum kırmızılar gelince gidecem doktora... artık beklemekden sıkıldım yaş ilerliyor yaşım küçük olsa beklerdim ama eğer bir sorun varsa zaman çok önemli belki tedavi falan ne bileyim işte anlrsın umarım beni a rtık pskoojik olarak yoruldum. Ayrıca daha kötü olmadan herşeyi öğrenmek istiyorum...
:çok üzgünüm:a.s.
Hepinizi öpüyorum canlarım sevgiyşle kalınŞeniz

selam kızlar bebişimden sonra rock ve ecenuruma da nasip olur inşallah hamilelik ilk önce gülsü sonra ben sonra wom bebişim derken sıra rock ve ecenur da.inşallah canlarım size de nasip olur hayırlısı ile.hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın

slm kardelencim nasilsin sanirim burdasin oglusumla ben iyiyiz dün doktora gittik 1300gr olmus gayate saglikliymis.insallah eceyle rackda biez güzel haberler vercek.oglusuna ve kendine iyi bak canim herkesizi öptüm bende

selam kizlar.

gulsu ve kardelencim iyi dilekleriniz icin sagolun kizlar. burda hergun yeni birilerinin hamilelik haberini aliyorum. su anda elim kolum bagli tabi esim yok yanimda ama yinede icim bi tuhaf oluyor. hayirlisi demekten baska bi secenek kalmiyor bize. allah dogru zamani biliyor ona gore ecenura ve bana birer evlat gonderecek diyorum. bugun ucak biletini aliyorum hayirlisiyla. suanda 17 aralik gibi gozukuyor. 17 aralikta ucarsam internet en gec 23u gibi baglanir diyorum ve hemen o gece toplanalim netten ozlestik yahu.

optum hepinizi. ecenurcum sende gidersen doktora bana yaz neler dedi en azindan karsilikli bi fikrimiz olur.

Selam hanımlar...
Hepinizin iyi olmasına çok sevindim bebelerinize iyi bakın kardelen ablam ve gülsü. Teyzesi merakla doğumunu bekliyor oğullarınızın resmini falan görmek isterimŞeniz
Wom kafa nerdesin yaaa kaç aylık oldun cinsiyet falan öğrenemedinmi yaw hadi gelde anlat bize valla merak ediyorum seni de bebişimide...
Rock canım gidicem bir dok bulum bana dün gittiğim arkadaşım bana şiddele tavsiye ettikaydirigubbakcemile3
Erdem hastanesinde kadın dok gidicem artık hayırlısıyla öğrenicez bakalım bu velet neden hala gelmiyor:roflol:
Sana da mutlaka haber vericem canım inş hayırlısı olur bizim için biraz korkuyorum kötü şeyler duymam inş:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nabersınız :))artık beraberız.sonunda net baglandı..hepinizi cok ozledım.ben yokken ne ler yaptınız bakem :))hepinizi meraak edıyorum.ben hemen kendımden bahsedeyım guzel bı yaz tatilden sonra kıbrısa tekrar dondum.eylulde gelır gelmez basladık calışmalara.ama geldığımde yumutlama donemının15.gunu basladık ve o ay olmadı 26 eylulde adet oldum.adet bıtınce yumurtlamanın 11gunu o uzayan akıntıdan geldığını gorunce o gece caalıstık ve ondan sonra benımkıyle tartıstık ve o ay bidaha hıc bırlıkte olmadık.o gun ayaklarımı kadırıp 15 dk kadar bekletıp sonra normal bı sekılde yattım.ertesı gun aynı saatlerde rahmımde sızlama oldu sankı asagıya cekıyolarmıs gıbı ve ben o zaman tamam dedim tuttu.ve o gunden 15 gun sonra belırtılerım basladı.ve testi yaptım. adet tarıhıme 3gun kala bellı oldu cıft cızgıyı gordum mutluluktan ucuyodum ama bır yanımda buruktu.cunku esımle kavgalıydık.ona 2 gun sonra soyledım oda hem saskın hem heyecanlı hemde korkuluydu.ama sonunda kabullendı.sımdı ıkımızde cok mutluyuz.
belırtılerıme gelınce sunu soyluyebılırımkı ilk belırtı kesınlikle gogusler gogsunuzun sag veya sol farkermez koltuk altı kısmı bolumu yanı yan kısmında tas gıbı veya agır bır beze gıbı bişe olusuyor ve sıkınca acı verıyor ucunda falan belırtı yok ucundakı acı belırtısı adet gunu veya gectıkten sonra baslıyor.dıger belırtımse rahım ve bacak kısmının bırlestığı yerde ara ara agrı ve rahım ıcınde 5 dk bıle surmeyen kasıntı ve gıdıklama gıbı bır hıs olusuyor.akıntının ben kısıye gore degıstığını dusunuyorum bende ara ara gelmıstı.ve son olrak erken test yapmaaya karar vermemdekı sebeb idrarda farlı koku olmasıydı.testın pozıf olduğunu oğrendığım arada kasıklarda batma seklınde ara ara kramp gıbı durumlar oldu.benım ılk denemelrım olduğu ıcın cok dıkkatle takıp ettım.bunları rockum ve ecenurcum sızın ıcın unutmadan yazmak ıstedım umarım ısınıze yarar.ınsallah sızde en yakın zamanda hamıs olcanız.guzel haberlerı verme sırası sızde :))
dığer hmıslere gelınce (gulsu kardelen wom)sımdı bı sorum olcak sıze benım sat:26 eylul ben kac haftalık oluyorum kafam cok karıstı bı turlu ısın ıcınden cıkamadım.ben 24 ekımde dr gıttım ultrosonda daha gozukmez cok erken nasıl hemen bellı oldu dedı bende test pozıtıf dedım kan testı ıstedı yaptırdım 496.3 cıktı daha 3 haftalık dedı ayın 5den sonra gozukur dedi.sımdı haftaya gıtcez bakalım ne olcak sızın kese ve bebek ne zaman gozuktu simdi ben kac haftalık olmus oluyorum hıc bıse anlamadım.bana yardımcı olun ufaktan ufaktan endıselenmeye baslıyorum ya kese gozukmezse ya ya bebek gozukmezse dıye aklıma hep bunlar takılıyo.hıc bulantı kusma gıbı seyler yok.ayrıca banada gebelık cızelgesı bılen varsa yapabılrmı su bebegın seklını gosten cızelgelerden.cok yazdım :))sımdılık benden bu kadar.hepinizi optum.

gülsü maaşallah canım baya kilosu iyi olmuş bende 25 haftalıkken gittiğimde doktor 900 gr olduğunu söylemişti herhalde şimdi 1 kilo olmuştur:))iyi olmana sevindim canım

rock canım ya günler ne çabuk geçiyo hee 17 aralıkta geliyosun demek daha dün izmire biletimi aldım gidiyorum demiştin inşallah eşinle kavuşur sende bi bebiş sahibi olursun canım kankam

bebişim wom ecenur hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın

bebişim ve ecenur yazdıklarınzıı şimdi gördüm diğer son sayfayı görmemişim

ecenur canım benim inşallah hayırlsıı ile bi doğsunlarda bebişlerin resmini görürsünüz inşallah gülsü ile beraber resimleri buraya koymak nasip olur inşallah canım Allah sana da nasip etsin inşallah

bebişim canım benim bu kadar endişelenme hayırlısı ile bebişin seninle içinde yani olumlu düşün.ben doktora 6 haftalıkken gitiiğimde kese gözüktü daha çok küçüktü kese bebek gözükmüyodu bile 8 haftalıkken gittiğimde kesenin içinde küçücük bi bebek gözüktü.sen şu an son adet tarihin 26 eylül ise tam bugün 5 haftalık gözüküyosun hesaplamada 5 haftalık çıkıyor daha erken canım kese gözükmez şu an 1 veya 2 hafta daha bekle derim ben.mide bulantısı herkeste olacak diye bi kaide yok benimde olmamıştı daha ileriki haftalarda oluyo sıkma canını sen.Allah gönlüne göre versin inşallah.rock bi gelsinde hayırlısı ile eski günlere döneriz yine.öpüyorum canı kendinize iyi bakın

bu arada womanly nerde yaa bu kızı bende merak ettim cinsiyet daha belli olmamıştır olsaydı söylerdi burdan

bebişim ve ecenur yazdıklarınzıı şimdi gördüm diğer son sayfayı görmemişim

ecenur canım benim inşallah hayırlsıı ile bi doğsunlarda bebişlerin resmini görürsünüz inşallah gülsü ile beraber resimleri buraya koymak nasip olur inşallah canım Allah sana da nasip etsin inşallah

bebişim canım benim bu kadar endişelenme hayırlısı ile bebişin seninle içinde yani olumlu düşün.ben doktora 6 haftalıkken gitiiğimde kese gözüktü daha çok küçüktü kese bebek gözükmüyodu bile 8 haftalıkken gittiğimde kesenin içinde küçücük bi bebek gözüktü.sen şu an son adet tarihin 26 eylül ise tam bugün 5 haftalık gözüküyosun hesaplamada 5 haftalık çıkıyor daha erken canım kese gözükmez şu an 1 veya 2 hafta daha bekle derim ben.mide bulantısı herkeste olacak diye bi kaide yok benimde olmamıştı daha ileriki haftalarda oluyo sıkma canını sen.Allah gönlüne göre versin inşallah.rock bi gelsinde hayırlısı ile eski günlere döneriz yine.öpüyorum canı kendinize iyi bakın

bu arada womanly nerde yaa bu kızı bende merak ettim cinsiyet daha belli olmamıştır olsaydı söylerdi burdan

kardelen canım ılgılendığın ıcın tsk edrım tatlım. acıklaman ıyı oldu sımdı ben 5 haftalık hamısım :))o zaman haftaya ayın 7sınde doktora gıdecegım gun 6 haftalık olucam.pekı senın 6 haftalıkken kese ggozuktuğunde nasıl bakıldı alttanmıydı ve kalp atısını o gunmu duydun yoksa sonramı tam hatırlıyamadım canım.cunku ben alttan baktırmak ıstemıyorum.bu arada senın hamılelık nasıl gıdıyo oğlusunun adı bellı oldumu karar verdınızmı?kendıne ve bebısıne dıkkat et tatlım opuyorum..:1hug:

slm kizlar ben geldim ay bu ayfaya girmek yine zevk veriyor bana arkidislerim yavas yavas tolaniyor yine.bebisim evet canim 5hfataliksin haftaya gittginde kesen gözükür tatlim hic korkma ha bu aradada kalp atisinida duyarsin bazi doktorlar karindanda bakiyor ama alttan gözükmesi daha kolay diyolar ben altan baktirmistim canimya.cok mutluyum adina insallah ece ve rackda hamileyiz diyecekeler bize bu arada söylim kizin olursa oglusuma alirimkaydirigubbakcemile3senağlamakardelen canim evet seninkide 1kilo olmustur simdi ay arkadaslarim cok sevincliyim gercekten ne güzel ayni eski günlerdeki gibi:CüvCüv::CüvCüv:hepinizi cok özledim ay rackda gelsinde bi toplanak yine ama kizlar arlaikta baya agir olcam ben ocagin 1deen sonra her an dogurabilirim cok heycanliyim yani.sonra kardelen sonra wom bebis ve tabi ece ve rackda insallah catir catir dogurucakkkkkkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hapinizi öptüm sekerler

selam kızlar

bebişim canım cok guzel acıklayıcı yazmışsın thanks. hele bi donemde başlıyak yine çalısmalara. yalnız kızlar hani onceden hep derdim ya yok bacagımın birlestigi yer agrıdı yok idrarım degısti hepsi yalanmis yani psikolojikmiş cunku simdi kaç aydır eşim yok ve adet donemleri benim yine aynı belirtiler oluyor yani hakkaten hamile kaldıgım ay hiçbi degisiklik yoktu desem yeridir :))

gulsu agır magır vallahı anlamam ben gelince gircen nete bi kerecik olsun. soyle bi geyik cevirelim.

ecenurcum gordum yazdıklarını canım. ınsallah bu doktor ıyı gelir sana yani ugurlu gelir.

optum hepinizi. aldım bileti bu arada dun kesin yani 17 aralık.

kardelen canım ılgılendığın ıcın tsk edrım tatlım. acıklaman ıyı oldu sımdı ben 5 haftalık hamısım :))o zaman haftaya ayın 7sınde doktora gıdecegım gun 6 haftalık olucam.pekı senın 6 haftalıkken kese ggozuktuğunde nasıl bakıldı alttanmıydı ve kalp atısını o gunmu duydun yoksa sonramı tam hatırlıyamadım canım.cunku ben alttan baktırmak ıstemıyorum.bu arada senın hamılelık nasıl gıdıyo oğlusunun adı bellı oldumu karar verdınızmı?kendıne ve bebısıne dıkkat et tatlım opuyorum..:1hug:

canım ben muayenelerimi hep karnımdan yaptırdım altan baktırmadım hiç 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum o yüzden bozma sakın moralini .Allahın izniyle bebişin seninle olumlu düşün tamam mı yerimsenibenbu arada bebiş ve bende iyiyim canım oğlumun adını bertuğ düşündük bilmem beğendiniz mi çok hoşumuza gitti bu isim bi arkadaşım söylemişti daha ilk söylediğinde kulağıma çok hoş geldi sositosositoöpüyorum canım :1hug:

slm kizlar ben geldim ay bu ayfaya girmek yine zevk veriyor bana arkidislerim yavas yavas tolaniyor yine.bebisim evet canim 5hfataliksin haftaya gittginde kesen gözükür tatlim hic korkma ha bu aradada kalp atisinida duyarsin bazi doktorlar karindanda bakiyor ama alttan gözükmesi daha kolay diyolar ben altan baktirmistim canimya.cok mutluyum adina insallah ece ve rackda hamileyiz diyecekeler bize bu arada söylim kizin olursa oglusuma alirimkaydirigubbakcemile3senağlamakardelen canim evet seninkide 1kilo olmustur simdi ay arkadaslarim cok sevincliyim gercekten ne güzel ayni eski günlerdeki gibi:CüvCüv::CüvCüv:hepinizi cok özledim ay rackda gelsinde bi toplanak yine ama kizlar arlaikta baya agir olcam ben ocagin 1deen sonra her an dogurabilirim cok heycanliyim yani.sonra kardelen sonra wom bebis ve tabi ece ve rackda insallah catir catir dogurucakkkkkkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hapinizi öptüm sekerler

kaydirigubbakcemile3evet canım 5 haftalıkmıs.sen takvımını nasıl yaptın bende takıp edebılmek adına ıstıyorum:CüvCüv:tsk edrım bende cok mutluyum canım.ama oğlum olucak uzgunum ruyamda oyle gordum :emir_bebek:gene tabı Allah bılır bellı olmaz saglıklı olsunda kız erkek farketmez.ınsallah dedıgın gıbı rockla ve ecede guzel haber vercek bıze yerimseniben..hayırdır senı yavasdan doğum korkusu sarmıs olarak sezdım oylemı?bu arda wom nerde cok merak edıyorum onu.ece kıs ben geldım ama sen yoksun ortalıkta napıyosun canım kaydirigubbakcemile

X