Buluma noktamz :))

rock canım benim kıyamam sana inşallah gülülm hele sen bi dön de hayırlısı ile evine kocişinle başlarsın çalışmalara bu arada türkiye de test falan yaptırdın mı sende bi sorun var mı yok mu diye demiştin ya hani gitmeden önce söylemiştin türkiyede baktıracam kendime diye ne oldu daha yaptırmadın mı yoksa?üzülme canım benim Allahın izniyle seninde olacak hırçındenize ve sana hepimiz dua ediyoruz bak kaç tane hamişin duasını alıyosunuz olacak gülüm sabret yeter ki sabırlı ol Allah herşeyin hayırlısını versin geç olsun ama güç olmasın derler ya işte herşeyin hayırlısını dileyin öpüyorum tatlım kendine iyi bak ailene selamlar

kardelenim kankam sagol canım iyi dileklerin için. Daha doktora gitmedim ama bu ayın 15inde gitmeyi dusunuyorum. burada galiba eşim aralıkta geliyor mart yerine cok mutluyum. şimdi yeni secim falan olduya ondan bizimkilerin durumunuda etkiledi. anladın sen onu :))) insallah gelir yani aralıkta hayırlısıyla. boyle işte bi gideyim doktora yazcam size. ama kızım 3 kişi falan var burda benim gibi bi turlu olmuyor. ne oluyo boyle ınsanlara yaa.

kankam doktoru ihmal etme sakın bir görün bakalım yabancı doktorlar bişeyden anlamıyolar.demek eşin aralıkta gelecek çok sevindim canım inşallah hep mutlu olursun eşinde seni ne özlemiştir ha?sizin buluştuğunuz anı tahmin edemiyorum :))belki de çalışmalara gerek kalmaz kendiliğinden 1 kere de olur herhalde özlemden dolayı :))))inşallah canım Allah gönlüne göre versin üzülme sakın bebek fikrini at kafandan o işi yaparken beynin rahat bi şekilde birlikte ol :))ben inanıyorum Allahın izniyle sen bu gidişinde hamiş kalacan gibime geliyo içime öyle doğuyo.hayırlısıı inşallah canım öpüyorum kendine iyi bak

slm kıslar hepinizin ıyı olmasına sevındım.kardelen ve gulsu hadı bakalım sag salım ınsallah bı ıkınmada doğurcanız :)) bu zamanlar kendınıze zevklerınıze zaman ayırın endıselerınız olsada onlardan sıylıp rahat bı sekılde kendınızle ılgılenın sakın tek bır noktaya odaklanmayın.opuyorum sızı.kendınıze dıkkat edın.
wommm canım benım sende baya buyuttun bebısını hadı bakalım :)) demek kıs'mıs vay be ne sırın dır o sımdı :)) sayfadan kaybolma ozlenıyosun.

rock canım sımdı gun sayıyorsundur esıne kavusmak ıcın :))sag salım sende esıne kavusursun ıns.tatlım.bebek ıcın hıc canını sıkma saga sola aldırıs etme bak bu kadar hamıle senın ve ece nur ıcın dua edıo bılıyosun dımı?emın ol en kısa zamanda sızınde mujdenızı kutluycaz..

eceeeeeeeeeeeeeeeeeee kıssss nerdesın sen yavrum.neler yapıyon.sayfaya gelıyon okuyon gıdıyon galıba ses ver gelde ıkı sohbet edelım.

slm kizlar hepiniz iyisiniz masallah beni sorarsaniz iycene hantallastim vallahi.rack canim hic üzme caninini eminim kardelenin deddigi gibi kocana kavusur kavusmaz kendiliginden gelcek bebek.o hasretle insallah ilk denemede olurrrrrr.bebisim kiz doktora gittinmi ccanim gidince haber verki melegin nasilllllll bilelim.womanlyyyyyyyyy kayip yine ney yiyenimize iyi bak lütfen.
kardelen eminim sende benim gibi sis karinla zar zor yürüryosundur az kaldi sabredelim bakalimmmm.
eceeeeeee eceeeeeeee hu huuuuuuuuuuu nerdesin canimmmmmmmmmmmm.

gulsu canım gectığımız cuma gunu doktora gıttım ve kesemızı gorduk doktor 1o gun sonra gene gelın dedi tekrar gıdıcez bakalım...

canim cok sevindim aman ne güzel bi duygu bu kendine dikket et tatlim bol bol ceviz falan ye süt ic olurmu.kelebigine iyi bakkkkkkkkk

selamlar uleyyn napiyınuz kıs gülsü anam ordamısın

siz beceremediniz bari ben koyayım suraya göbişimin resmini anam ahanda bakın bakalım

kıssssss tü tü masallah deyin tamammı len hade öptüm.

bu arada hırcındeniz nerelerde yaw ses ver kısss....
kaydirigubbakcemile5

aman ne güzel göbüs benimkinin yaninda baya düz duruyosun vallahi cnaim.masllah masllah diyek hep beraberrrrrrrrrr

kızlar bakıyomda döktürmüşsünüz gülsü kocaman oldu canım benimde göbişim nefes almakta baya zorlanıyorum hakket az kaldı doğumumuza hayırlısı ile bi kurtulsak başka bişey istemiyom inşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olur bu arada sende iyisindir inşallah bende bugün dokrordan geldim herşey iyiymiş çok şükür 1 kilo 250 gr olmuş oğluşum seninki ne kadar oldu?öpüyorum canım

bebişim çok sevindim canım keseyi görmüşsün.bu aralar çok dikkat et kendine şu an riskli aşamadasın hayırlısı ile tamamına erer inşallah beslenmene çok dikkat et.öpüyorum

womanly maaşallah canım 41 bir kere maşallah ne güzel göbişin var :)yakışmış hamilelik sana Allah nazardan saklasın hepimizi.öpüyorum seni de kendinize iyi bakın

mrb kardelencim bende ayni senin gibi nefes almakta zorlaniyorum kocaman olduk hakketten yürürken hemen tuveletim geliyor.masallah ogluna canim benimki en son gittgimde 1kilo 300gramdi tabi 3hafta olcak nerdeyse simdi büyümüstür sanirim yarrabim saga saglim versin bebekleirmizi kollarimiza insallah.

gulsu kardelen tsk ederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın sagolun
womm yavrum cok sırın gozukuyo göbusun Allah nazarlardan saklasın.
kıslar benım ve begegım ıcın dua edın ne olur cok zor durumdayım buna dualarınıza ıhtıyacım var.
esımle ayrılmaya karar verdık persembe gunu turkıyeye donuyoruz oğlen ucagıyla
artık olmuyo ayrılık kesınlestı.bosanmak ıcın gıdıyoruz ıkımız ıcınde en ıyısı ve hayırlısı bu olucak.ama sonra cok zor gunler benı beklıyo olucak. sızden benım ve bebegım ıcın dua etmenızı ıstıyorum.
normalde doktor 10 gun sonra gel bebegi gorup kalp atısını dınlıyelım demıstı bu durumda turkıyede doktora gıdemıycem ama bı yolunu bulup kendım gıtmeyede calısıcam hukukı yoldan 10 haftayı doldurmak ıcın doktora gıtmeyı ertelıycem bebegı aldırmamak ıcın. sunu ogrenmek ıstıyorum 10.haftadan sonra doktora gozuksem ne olur gec kalmıs olurmuyum.test falan yapılıyomus bunları kacırırmıyım bana acıl olarak yardım edın en gec yarın aksama kadar bunları ogrenmem lazım net olmuycak sorabılcegım kımse olmuycak lutfen acıl cvp donun.sımdıden cok tsk edrım

mrb tatlim cani bu nedemek bosaniyoruz güzel bi yavrunuz yola cikmis size geliyor.onu böylemi karsilicaksiniz.lütfen bi daha deneyin derim ben.bebisim gercekten bu hukuki sürecten bi haberim yok ama bildgim kadariyla sen istemezsen kimse alamaz onu senden.12.haftadan sonra lainmasida yasakzaten ya insallah bize saka yapmissindir canimya cok üzüldüm.umarim düzelir hersey bütün dualrim seninle ve bebginle bunu unutma.bugece seni beklicem kadinlar kulübündeee kendine iyi bak tatlim ne olur stres yapma yavrun icin aykata kal olurmuuuuuuu

bu arada testlerin falan 12.haftadan sonra yapiliyor canim ilk olarak ikili tetst yapilacak aklinda bulunsun.kendine iyi bak bak cnaim konusmak istersen aksam gel.öpüyorum seni.
arkadaslarim yani rack kardelen wom ece biliyorumki hepinizin duasi simdi bebisim icin bende ayni sekilde yüce rabbime yalvariyorum.kendinize iyi bakin hepinizi seviyorummmmmmmmm

bebişim :1shok:inan şu an şok durumdayım nasıl ya anlamadım ben ne boşanması şimdi bu zamanda mı bu haldeyken eşin seni bu durumdayken nasıl boşanmak isteyebilir ya aklım almıyo babasız mı büyüteceksin yavrunu yapmayın gülüm ya bi gözden geçirin evliliğinizi inan şu an titriyorum şok olmaktan.sakın ama sakın yavrunu aldırma eşin istese bile sakın derim gülsünün dediği gibi 12.haftada testlerin başlıyo ya :çok üzgünüm:inan şu an ne diyeceğimi bilemiyorum dualarımız seninle canım ama acele karar vermeyin problem ne anlamadım ki eşin mi problem yapıyo üstelik sen şu anda morale ihtiyacın var üzülmemen sıkıntıya girmemen gerek.canım inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun :teselli:

kizlar morelim sifir diyebilirim dün bebsimle konustum biraz anladigim kadariyla bugünde izmirer döndü.anlamiyorum bu erkekleri neden böyle kiz cok üzgündü ve en kötüsü neyapcagini bilmiyordu.ailesi bebgi istemiyor eside ayni sekilde o ise oyavruya kiyamama diyordu.sasirmis kalmis anlicaniz.umurim bi cikis yolu bulur diyorum eger bi haber alrisam sizede vercem kizlar insallah hayirli haber vermek nasip olur.allah hepimizi korusun diyorum arkadaslarr

Bebişim canım yaaa ne oldu böyle ne ayrılığı canım sen hamilesin ama:1shok:

Bir yorum yapamıyacağım malesef çünkü yaşadıklarından haberim yok
Umarım herşey yoluna girer valla allah yardımcın olsun:teselli:

Wom maşallah yawri
göbeğin belli olmaya başlamış canım:teytey::dance:
Walla ne diyeyim ben bu bebişime üzüldüm:çok üzgünüm:
gülsü cüm haber aldıkca yaz yaw ne oldu bu kıza durup duruken anlam veremdim doğrusufisfisfis
Kardelen rock gülsü wom öpüyorum kızlar sizia.s.

bebişim dualarımız seninle olcak bitanem üzme kendini lütfen en dogru kararı verecegine eminim sakince topla kafanı isyan etme olurmu canım herseyde vardır bir hayır yasanması gereken seyler yasanacaktır karsı cıkamayız ama bebeğine sahip cık kim ne derse desin kendi hatalarınızı bebeğinize ödetmeyin olurmu...

hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…