Buluma noktamz :))

gülsü umarım iyi haberlerle dönersin bebişimi çok merak ediyorum gelişmelerden haberdar olursan mutlaka yaz buraya öpüyorum kızlar inşallah iyi haberler alırız

mrb kizlar canlarim hic haber alamadim malesef adresi falan hic acmiyor sanirim korktugumuz oldu ve ailesinin yanina döndü.ama yinede dualarimiz bebisimle olsun kizlar.yüce rabbim onu ve bebegini korusun insallah.bu arada oglumun odasi geldi onu yerlestik bugün cok yorgunum hepinizi öptüm sekerler by

üzüldüm gülsücüm yaa Allah yardımcısı olsun siteye girmediğine göre benimde aklıma o geldi inşallah hakkında hayırlısı olur bebişimin.bu arada oğluşunun odası hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla odasını kullanmak nasip olur sağlıcakla kalın öpüyorum canım kendine iyi bak

selam kızlar ...

bende cok üzüldüm canım ya ne durumdadır şimdi kimbilir yanında olmak destek olmak isterdim ona şimdi umarım dogru yolu bulur bebişim Allah koruyucusu ve kollayıcısı olsun inşallah..

gülsü canım hayırlı olsun bebişinin odası Allah o odada cok mutlu günlerinin gecmesini nasip etsin inşallah..

bende bugun anama geldim bu aksam kardesim askerden gelio tezkereyle cok mutluyum cok özledim ben kardesimi yaw kıyamam ben ona hayat boyle işte birileri acı cekerken birileride mutluluk yasar sonrada sıra onlara gelir sabretmek lazım

hepinizi seviyorum kendinize ii bakın canlarım benim muckss...

wom gözünaydın canım çok şükür kardeşinin askerliği bitmiş demek ki.Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun en büyük asker bizim asker :))))sen nasılsın bebişinin hareketlerini hissedebiliyomusun bu haftalarda hissetmen gerekiyor sende çok güzel bi duygu olduğunu anlayacaksın inşallah öpüyorum canlarım

Kızlar ben bebğimi gene kaybettimsenağlama
elimde ultrason resmi kaldı şuan yavaş yavaş gidiyor meleğimsenağlamasenağlama

ecenur nasıl yani anlamadım canım sen hamile mi kaldın yoksa bizim niye haberimiz yok aaa çok şaşırdım valla :1shok:nasıl yani ya anlamadım kimyasal gebelik mi yaşadın yoksa ama ultrason resmi diyosun aklım karıştı girince lütfen yaz merak ettim

ececim sen hamismiydin yani anlamadim nasil oldu bu simdi canimya üzülme diyecem yüce rabbbimizin takdiri eminim melegin sana gelecek sabir tatlim.
wom gözün aydin kardesinin askerligi bitmis darisi benimkine diyek daha fitmedi ama olsun.
kardelen sen nasilsin rack yine kayboldu ortaliktanha senin oglan neyapiyor kiz bol bol tekemliyo dimi ohhhhhh tekmelisin iste kardlencim artik benimkinin hareketleri yavasladi oynuyor ama eskisi gibi sert degil sanirim yeri daraldi.
bebisimden hala ses yok bu arada kizlarrrrrryaaaaaaaaaa umarim iyidir nediyek,

Kızlar ben hamileymişim ama farkında değilmişim daha doğrusu hiç umudum kalmamıştı bende hiç üzerine düşmedim:çok üzgünüm:
Adetim baya gecikmişti ama karnımda adet olcak gibi ara ara ağrıyordu geçen pazar test yaptım pozitif di inanmadım pazartesi tekrar yaptım test o da pozitifti ama bende hafif bir leke gelmeye başlamıştı e karın ağrım giderek sıklaştı dünde dok gittim ultrasonda keseyi gördü dok ama küçük dedi ve gelişmemiş kanaman var şuan düşük yapıyorsun yapılacak bişey yok dedi banasenağlamasenağlama
Kan da da bakıldı hamile olduğum kesindi ama değer düşük dedi dok cumartesi tekrar gidicem tamamen düşmemişse kürtaj olmam gerekebilirmiş kızlar inş birdaha böyle birşey yaşamam allahım kimseye yaşatmasın çok zor düşük gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın.senağlama
Zaten daha sonra araştırılacak bazı tahliller isteyecekmiş dok neden olduğunu öğrenmek için hepinizi öpüyorum canlarım bebelerinize iyi bakın:a015:

gülsü tekemelemezmi canım ya yavaş yavaş 30 haftalığa doğru ilerliyoz hayırlısı ile benim takvim baya geriden geliyo bu arada 29+1 oldum.senin bebiş büyüdüğü için yeri daralıyor sık oynamalarını duyamazsın ama hareketleri güçlenir artık.hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin Rabbim canım seni beni ve tüm hamişleri

ecenur canım benim ya kıyamam sana geçen hamileliğinde öyle olmuştu bu da böyle oldu neden böyle oluyo gülüm ya bebek tutunamıyo mu rahimde mutlaka bi sebebi var bunun tekrar etmiş düşüğün.onun üstüne durun ne olur canım önemli bu Allah yar ve yardımcın olsun sakın isyan etme vardır bunda da bi hayır diyelim.çok şükür hamile kalabiliyosun ama sonuç düşükle sonuçlanıyo.çok acı bişey canım Allahım bidaha yaşatmasın inşallah tekrar hamile kalırsın sana dua edecem canım bozma moralini Allah kötülüklerden korusun seni canım benim.o tahlillleri mutlaka yaptır ne olduğu çıkar ortaya.tıp ilerledi korkma canım ben Allahın izniyle inanıyorum en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalacaksın hayırlısı ile.öpüyorum canım moralini yüksek tut seni seviyoruz kendine iyi bak Allaha emanet ol

selam kizlar. birazcik giremedim siteye neler olmus neler. Bebisime cok sasirdim ve uzuldum yaa. insallah bi orta yolu bulurlar ama tabi dort duvar arasinda esiyle neler yasadigini biz bilemeyiz en iyi kendisi bilir. Su durumda bebek cok zor bir karar. ben hic hamile kalmadigim icin duygusal yaklasamiyorum belki ama ne bileyim cok zor olur bundan sonrasi bebekle onun icin.

Ecenurcum cok uzuldum canim dusuk haberine. senin guzel bir doktora gitmen sart oldu artik. bakalim neymis sebebi bu dusuklerin. Bu kadar heveslenip heveslenip kaybedince insan daha kotu oluyordur eminim.

Gulsu kiz demek oglusunun yatak odasi geldi. guzelce yerlestir bakalim az kaldi kucagina almaya.

Kardelenim kankam iyi olduguna cok sevindim. bir tek dogum telasi kaldi o da olsun varsin. 1 haftaya toparlarsin kendini. Bi bakmisiz bebis 1 yasina girmis bile. Ben artik yavastan hazirlanmalara basladim. Baharat falan aliyorum lazim oluyo orda cunku bide orda bulunmayan seyler aliyorum. napem iste kosturmaca.

bebisimle ilgili biseyler ogrenirseniz yazin buraya hee.

womanly oglum resmini gordum neyseki bebis sana biraz kilo aldirmis :)) masallah gulum. hayirlisiyla hepiniz kucaginiza alin bebuisleri gari.

optum sizi.

rock selam canım hakket sen yokken baya bişeyler oldu burda bebişime bende üzüldüm hayırlısı olsun hakkında ancak bu geliyo elimizden dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok.sağol gülüm hakketten az kaldı doğuma 2 ay kadar bi süre inşallah erken doğum olmaz da tam zamanında doğar yavru kuşum.:))seninde az kaldı gelmene gün sayıyosun yaw gerçekten zaman su gibi geçiyor.öptüm seni canım kendine iyi bak

rack canim iyi olduguna sevindim al tabi eksiklerini bende simdi annemlere ismarliyorum dogumda gelceklerya sagolsunlar herseyimi getircekler.mobilyasini aldik ama uyku setini türkiyeden getirtiriyorum hemde daha ucuz hemde daha güzel geldi bana.
canimya bebisimden haberim yok bende cok meraktayimya insallah kendisi icin dogru karari verir bizler nedesek dogru olmaz dedgin gibi oyasadi herseyi nediyek allah yardim etsin.
ecede insallah yeni bir bebise kavuscak biraz sabir lazim.wom kardelen ve ben bekliyoz bakalim ilk önce odguran ben olcam bakalim nasi olcak darisi sana canimya gelde basla calismalara.

Sağol rock cum artık ikinci düşük olduğu için araştırılıcak canım dok da söyledi zaten cumartesi günü tekrar gideceğim benden bazı tahliller isteyeceğini söyledi eşimden de öyle sebebia raştırılacak artık herşeyin hayırlısı olsun ne diyem bende şaşkınım yani...
Seninde yolculuğa az kaldı sana iyi alışverişlerŞeniz
Kardelenx ablacım senin doğuma nekadar kaldı neler alıyorsun bebişine hazılıklar nasıl gidiyor gülsü canım bebişin güle büyüye uyusun yatağında:ecrin_bebek:
Bu arada bebişimden haber yok umarım iyidir ve hayırlı haerlele döner..
Wom canım sen neler yapıyorsun bebişin kaç aylık oldu benim içimden kızın lcakmış gibi geliyor canım:jeyyar:hihoyyyt
Tabi herşeyin hayırlısı ama vom ne biliim öyle içimden geldi işte:1rolleyes:

ececim sağol canım bebişin herşeyi hazır beşiğine kadar bi tek oğluşumuzun sağlıklı doğmasını bekliyoruz kıyafetleri herşeyi hazır yani daha bi sürü kıyafet getirende olacak burda kayınvaldemlerde geliyo zaten o da baya bişeyler yaptı torununa.Allah sana ve rockuma da yaşatsın bu heyecanlı güzel duyguları inşallah.

selam canlarım...

ben yokken neler olmuş yaw sonbahar ya ondan bole seyler oluyo heralde yaprak dökümü gibi Allah hepimizin sonunu hayır etsin insallah...

hırcındenizim innan cok üzüldüm :çok üzgünüm:ne diyecegimi ne yazacagımı bilmiyorum :1no2:herseyde vardır bir hayır bitanem üzme kendini ama üzülmemek elde deil dimi canım benim ya güçlü olmaya calış olurmu canım sen eşine ailene arkadaslarına ve bize lazımsın unutma:teselli:

kız rock he kız bi kilo aldımki sorma yani fazla deil yinede ama olsun biraz aldımya onada sükür sana iyi hazırlıklar bebem ...

kardelen abla bebeğimin tekmelerini hissediyorum artık hemde baya hissediyorum gecen gece tekme bi tekme attı ödüm patladı ne oluyo die :roflol: ben sanıyorum hep pıt pıt diye hissedicem hareketlerini ama oyle olmadıgını anladım artık ...Ama bir ara 2 gün ses cıkmadı bebegimden korktum yaw sonra yine hareketlenmeye basladı olurmus ama oyle sanada olmuşmuydu?...
seninde gülsü bacımında az kaldı hadi bakalım biran önce dogurunda görelim yaw gerce nete nekadar girersiniz orası mechulde neyse öpüyorum sizi...

bebişim gelirsen ses ver merak içindeyiz dualarımız seninle...:teselli:

bu hafta 5.ayımızı bitiriyoruz Allah ın izniyle baya buyuduk artık darısı tüm isteyenlerin basına inşallah kendinize ii bakın öpüldünüz...Şeniz

wom sevindim canım demek ki artık bebişin büyüyo ilk tekmesini hissettiğimde bende korkmuştum ama sonra insan alışıyo şimdi içimde bi o yana bi bu yana hareket ediyo 7.ayımızdayız artık olacak o kadar :)bebişin tekmelemediği zamanlarda oluyo merak etme korkma sakın annesi olabiliyo yani her zaman hissetmek olmuyo bende önceden senin gibiydim korkuyodum oynamadığı zamanlar ama normalmiş endişelenmeye gerek yokmuş yani.iyi olmana sevindim canım Allah her isteyene bu duyguları tatırsın inşallah canım öpüyorum kendine ve bebişe iyi bak

wom ve gülsü bu arada benim takvimi değiştiresenize ya ben bi türlü beceremiyorum kızlar takvim çok geriden geliyo ben şu an 29+5 oldum son adet tarihim 29 nisan wom senin takvimden olabilir canım yapabilirmisiniz kızlar gülsü ve womanly size diyorum kızlar şimdiden teşekkürlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…