Buluma noktamz :))

kızlar selamlar nabersiniz? baranın annesi sanada selam canım. hepimiz dagıldık bıyerlere gorusemez olduk. ben izmirdeyim hala. takılıyorum iste ne yapem. optum sizi

selam kuzucuklarım nabersiniz yaw özledim yaw benim bulantılar falan gecti artık daha iyiyim bu seferde bebeğe acaba bişemi oldu diye midemin bulanmasını istiyorum çünkü hamile oldugumu unutuyorum hiç bişe hissetmiyorum yaw gülsü ve kardelen sizede boyle olmuşmuydu yaw 3 aylık oldum bana bi akıl verin anam neyse öptüm hepinizi canlar mucks...

slm kizlar ben iyiyim oglusumda iyi masallah.wom canim hic korkma bulantilarinin gecmesi cok normel hic telas yapma annesi bebgin büyüyor artik.hamileliginin en keyifli dönemine geliyosun keyfini cikar bak,simdi beni gör heryerim agriyor sirtim gögüs kfesim sgriyor hele bide kramplar yani anlican simdilik iyisin bebsin azcik büüysün eminol hamile oldugunu hic unutmucaksin.kizlar hepinizi öptüm sekerlerrrrrrrrrrr

kıs gülsü saol anam bugün doktora gittim hakket bişey yokmuş low bir oynuyo bir hareket ediyo varya şok oldum 6 bucuk cm olmuş bebeğim anasının kuzusu vay be hiç bişede hissetmiyom yaw okadar oynuyo bide neysa teyzelerinin ellerinden öpüyo bebekim bende yanaklaranızdan öpüyorum canlar...

selam kızlar nabersiniz. womanly sekerim bebişin buyuyor vallahi masallah. kardelen oglum sende yaz yahu. merak ediyorum seni kanka.

he kıs rockum buyuyo valla ama sizinle karsılıklı paylasamıyorum ve buna cok üzülüyorum rockum yaw ...

kardelen ablajım he valla sende yazsanan nerelerdesin yahu ...

neysa anam öptüm hepinizi mucks a.s.

heeeeeeeyt geldim anaammmmmmmm:))))))))))))))kızlar ya eski günlerimizi çok özledim anacım ya ne güzelde konuşuyoduk dimi ama :)bu arada kankam iyisin demek ki he anam gez tatilin tadını çıkar ben bizde buralarda pinekliyoz.iyiim kızlar 23 haftalık olduk bizde maaşallah Allah nazardan saklasın bebişleri bu arada womanly kız hakket sende yavaş yavaş bize yaklaştın nerdeyse 1 ay sonra bebişin hareketlerini hissedecen canım valla çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.gülsü de maaşallah büyüttü oğluşunu az kaldı :nazar:Allah hayırlısı ile doğumlarımızı da yazmamızı nasip eder buraya öpüldünüz şeklerler gendünüze iyi bakıın :))

selam kuzucuklarım nabersiniz yaw bu site beni bi gunu oldurucek :roflol: okadar yavaski giremedim bi türlü bir an önce cözerler inşallah bu sorunu neyse anam siz nasılsınız neler yapıyonuz hayat nasıl geçiyor yaw yazın bak okey üzülüyorum kimse yazmayınca yaw yetim kaldı topiğimiz .... hayde kib öptüm anam hepinizi....

selam kizlar. yahu hadi benim evimde internet yokta size ne oluyor yazmiyorsunuz. yazin yahu ozledik birbirimizi. ben simdi kocamin isyerine geldim ordan yaziyorum anladiniz siz onu :)) eee siz bebisleri dogurunca ben ecenur ve bebisim basliyacaz belirti falan muhabbetlerine sanirim. siz artik mesgul olursunuz. allahim zaman nekadar cabuk geciyor. daha dun gibi hersey. allah bize de nasip etsin sizin tattiginiz mutluluklari insallah. optum sizi kizlar. yazin gari.

Selam hanımlar nasılsınız yaww ne diye dağıldık böyle anlamadımki nerde eski muahabettimiz özlüyorum sizi ama geliyorum kimse yok neyse canınız sağolsun...
Rock , wom, kardelenx, gülsü, bebişim... Hepiniz kendinize iyi davranın canlarım hepinizi çok özledim yaa
senağlamasenağlama

kızlar selam canlarım sitede sorun vardı sanırım keç gündür girilmiyor hepiniz iyisinizdir inşallah bende bebişte iyi çok şükür herşey yolunda geri sayım başladı valla az kaldı hiç bişey kalmadı şeker yüklemem yapıldı geçen gün çok şükür iyi normal çıktı bebişte tekmeliyo valla hiç durmuyo artık içimde kıpır kıpır Allah olamayanlara da nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi haa unutmadan bebeğim 900 gr olmuş 25 haftalık olduk normalmiş yani kilosu :))

selam bacılar. nabersiniz. ben iyi olmaya çalısıyorum. gecen hafta doktorlardaydım. durmadan ishal olup duruyordum hava değişimi falan dedim ama gecmedi bende korktum doktora gittim. birsuru kan testi istedi ve sonuç olarak iltihap çıktı biraz. buyuk ihtimalle idrar yollarında dedi jinekoloğa gorun dedi en kısa zamanda. bunuda oğrendiğim iyi oldu. boyle yani şekerler.

womanly gulsu bebişim ecenur sizde yazın yahu.

selam bacılar. nabersiniz. ben iyi olmaya çalısıyorum. gecen hafta doktorlardaydım. durmadan ishal olup duruyordum hava değişimi falan dedim ama gecmedi bende korktum doktora gittim. birsuru kan testi istedi ve sonuç olarak iltihap çıktı biraz. buyuk ihtimalle idrar yollarında dedi jinekoloğa gorun dedi en kısa zamanda. bunuda oğrendiğim iyi oldu. boyle yani şekerler.

womanly gulsu bebişim ecenur sizde yazın yahu.

Rock gülüm yaa geçmiş olsun... Dikkat et kendine bacum...
Bende bu kız nerellerde diyorum yani kimse yok herkez tabi bebeklendi sorumluluklar arttı demi eskisi gibi kimse gelmiyor.. rock cnaım sen ihmal etme git jinekoloğada bende önümüzdeki ay gicim benimde bu ay sıkıntım çok oldu kasıklarım ağrıyor yaa böyle saniyelik vurup geçiyor bacaklarıma falan vuruyor ağrı korkuyom aslındasenağlama nedir benim bu çektiğim yw üşütüyorum bende herhal... Kardelen ablacım bak diyorum bebişinin ve senin resmini istiyorum he ona göre haberin olsun doğurunca tabi:ecrin_bebek:Şeniz
Bu arada bebişim hiç gelmiyor umarım iyidir yaa merak ettim aslında haberiniz varmı bebişimden.....

rock geçmiş olsun canım benimde idrar yollarında iltihap varmış hatta doktor kum döktüğümü söyledi ilaç aldım onun için inşallah geçmiştir isal oldum bende 3 gündür hava değişiminden olabilir belki de hamilelikten de kaynaklanıyodur benimkisi.rock sende dikkat et canım kendine.

ecenur sana da geçmiş olsun bacım dikkat et kendine sende bi doktora görün bu bacak ağrıların neyin nesi bi öğren.çalışmalar nasıl gidiyo yok mu kız bişey daha inşallah sende rockta tez zamanda kalırsınız canım benim bebişimden haber yok bende merak ettim bu kızı nerelerde ki bilmiyom izmirde mi ki acep?

hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın

slm kizlar nasilsiniz ben iyiycene uyusuk oldum yazdiklarinizi okuyorum ama üsendigimden yazmiyorum bile.rack canim gecmis olsun tatlim jinekolugada görün iyi olur gercekten.benim oglan iyi kizlar hic durmuyor kerata sabahlari basinin sesiyle uyaniyor basliyor oynamaya yavrucugum benim kizlar allah sizede versin cok güzel biseymiya.resmen esimde bende onunla nefes alir olfduk simdiden,esimin gözü devamli karnimda öpüyor seviyor konusoyr hatta telefon acip konusmak bile istiyor.kardelen canim seninkide büyüdü masallah oglusumun kardeside var ama kiz arkadaslar isitiyoz dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hircindeniz,rack bebiside umarim güzel haberler vercek bize.kizlar wom nerde ya icimde bi his var onun bebgi kiz gibi geliyor neyse hayirlisi olsun hepinii öptümmmmmŞenizŞenizben ucum simdi:eek::eek::eek:

gülsü selam canım maaşallah yavrularımızı büyüttik gerçekten güzel bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah iyi olmana sevindim bende bebişte iyi çok şükür öpüyorum senide kendine ve devrimine iyi bak annesi :))

selam kızlar. ohh yazmışsınız baya hoşuma gitti. Ben bu aralar habire dişçiye gidiyorum. bi disim yoktu arkalara dogru gulunce falan cıkıyordu ona diş yaptırayım dedim gelmişken burda ucuz oluyorya. işte alsancaga indikçe internet cafeden yazıyorum size. onumuzdeki ay jinekoloğa gidecem bakalım neler soylicek kereta :))

ecenurcum vallah billa ihmal etme doktoru. belkide basit kist gibi bişeydir ilaçla tedavi edilir. bi turlu bulamıyoruz bak hamile kalamama sebebimizi en ufak bişey bile neden olabilir diyor doktorlar. o yuzden git bi guzelce ultrasona falan gir.

Gulsu bacım iyice agirlastın tabi artık. az kaldi vallaha. 2-3 ay bişey sunun surasında. keyfin yerinde belli canım masallah diyelim. hayırlısıyla kucagınıza alın bebciklerinizi kardelen womanly ve sen.

kankam seker yuklemelerin falan iyi çıkmıs cok sevindim. demek sende de oldu ishal falan. havalardan sanırım geçiş donemindeyiz ya. şimdi iyisin ama masallah canım.

optum hepinizi canlar

X