Buluma noktamz :))

selam kızlar. gulsucum iyi oldu yazdıgın meraktan çıktık yahu. womanlynin dedigi gibi hepimiz iyi olalımda gerisi boş. insallah bende esime kavusur kavusmaz bi bebis yaparız. hayırlısı ya ne diyek.

hey bizim kızlar 4 gündür ugrayan olmamış ne oldunuz kıs merak ettim sizi low neysa öptüm sizi kendinize ii bakın byeeee :lepi:a.s.

slm kizlar nasilsiniz bakem ben ve oglusum cok iyiyiz evde dinleniyoruz bol bol.esim 1hafta izinliydi pek giremedim ama izni bitti artik buralardayim yani.sizler nasilsiniz wom canim hamileligin nasil insallah bulantilarin gecmistir,kardelen büyüttün artik sende oglusunu benimki devamli tekmeliyor masllahhhhhhh diyim yinede.rack kiz sen geziyon heralda bol bol ohhhhh en güzelini sen yapiyon bebisim ve ece kayip sanrim hepinizi öptüm kizlarrrrrrrrrr kendinize iyi bakin haaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:ŞenizŞeniz

selam kızlar. selam gulsucum. he vallah ben habire geziyorum. geldigimden beri gitmedigim yer kalmadı. son 1 haftadır hava degısımınden acayıptım yalnız ıshal falan vardı neyse sımdı ıyıyım sukur. ıyı olduguna sevindim. kızlar sizde iyisinizdir ınsallah. optum hepınızı. byeto.

selam kıslar naberler ben biraz daha iyiyim artık gülsücüm şimdide hazımsızlık basladı midemde bu aylarda olurmus yani normal artık 10.haftamıza girdik teyzeleri buyuyoruz yani yavas yavas rüyamdada hep kız görüyorum hadi hayırlısı bakalım neyse artık kıs olursa birinizin oglusuyla evlendiriz dünür oluruz :roflol: neysa öptüm hepinizi kendinize cok ama cok iyi bakın canlar öpüldünüz a.s.a.s.a.s. :lepi:

selam kızlar. nabersiniz? Kardelenim hic yazmamıssın nabersin? Merak ettim seni yahu. Ben de iyiyim iste geziyorum hala. geldigimden beri bi siskinilk bi ishal inanamazsınız hava degisimden dedim ama gobegim acayip acaba hamilemiyim dedim ama ne oldugu da ortaya cikmadı. cok garip adet oldum bu ay akintili ve cok az geldi. stresden sanirim. boyle iste. opuyorum sizi.

selam kızlar ne zamandır görüşemiyorduk ben iyiyiym çok şükür hamilelik iyi gidiyor yani bu arada wom gülsü sizin hamilelik nasıl geçiyor?özledim sizi inşallah hepimiz tekrar eski günlerimize döneriz

rock canım benim hava değişiminden olmuş olabilir adetinin bu şekilde olması kendine iyi bak canım ben iyiyim beni merak etme gülüm tek sıkıntımız doğum stresi inşallah onuda atlatırsak herşey iyi olacak öpüldün gülüm

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:slm kizlarrrrr kardelen cnaim oglusunun ve snein iyi olduguna sevindim.rack bitanem hava degisimindendir bence wom sende bebisinde iyisindir umarim.ece ve bebis calismalarda sanirim anladiniz siz onu.kizlar ben hic iyi egilim cok fazal agrilarim var.sag tarafim^yani kanrimin basladigi yer ve sirtim karsilikli olarak agriyor devamli helede dik oturunca hep ayaga kalkip dolasiyorum biraz is yapim agrilarim tekrar basliyor yüce arbbimin izniyle saglikla bi dogursamda rahatlasam.ama kizlar rabbime sükürkü bebgim devamli oynuyor zipliyor yani sözün kisasi o iyi olsunda ben agri cekmeye ragziyimmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar. kardelen ve gulsu iyi oldugunuza sevindim. bende daha iyiyim bugun.

gulsucum agrılar normal sanırım cunku gıttıkce agirlasiyorsun. artık hep dınlenerek gecireceksin bu ayları.

kardelenim simdide dogum stresi basladı demı? sen konustunmu hic doktorunla dogumla ilgili? hani sezeryan istiyorum falan diye. sohbeti cok ozledim kızlar ya. ben bugun donus ucak bileti rezervasyonumu yaptırdım. degismezse 2 aralık. yani siz dogurmadan evde olacam allahın izniyle. boyle iste. optum sizi.

gülsü aman iyi ol canım şimdi sende de benim gibi stres car demek ki inşallah sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza aldığımız günlerde nasip olur ağrıların normal canım bende de oluyo rahim büyüyor ya geriliyo ister istemez dediğin gibi sağlıklı olsunda yavrularımız ağrılara razıyız tabi aşırı olmamak şartı ile.benim oğlanda sürekli oynuyo karnımda onu hissetmek çok güzel bir duygu inşallah bebişime rockuma ecenuruma da nasip olur bu duygular

rock 2 aralık he gülüm inşallah canım bak şunun şurasında 2 aralığa ne kaldı hayırlısı ile dönmek nasip olur evine kocanı da çok özlemişindir hadi bakalım evine dönünce artık bebiş çalışmalarına başlarsın bu sefer hayırlısı ile tutar inşallah seninde hamişlik günlerine görmek nasip olur bize kızlar hepinizi çok özledim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum Allaha emanet olun hepiniz

kardelenx bu güzel dileğin için sağol bacummŞeniz
Sende korkma doğumdan bak ne güzel oğlunu kucağına lıcaksın eminim o an sana herşeyi unutturacaktır sen rahat ol yeterkii.....gamyoncuiremsu
Gülsücüm canım maşallah diyorum size ben hadi kardelenle senin bebişler artık kocaman oldular
Beni sormuşsun cnaım ben geliyorumk.k ama siz yoksunuz bende bişey yazmıyorum napem hepiniiz öpüyorum kızlar kendinize çok iyi bakın hamişler a.s.Şeniz:1hug:

sağol canım benim inşallah sende annelik duygusunu tadarsın az kaldı hakket doğuma hırçındenizim Allah yardımcımız olsun inşallah öpüyorum canım hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar

mrb arkidisler bebisimle ben sizi özledikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ikimizde iyiyiz kizlar agrilarim baya var ama idere ediyoruz iste.pazertesi doktora gitcez teyzeleri resmen büyüdük 6aylik olduk yani tabi epey kanrimizda cikti.ece,kardelen,rack,wom,bebis off kizlarya bi toplansakkkk yine cokacimcoookcokacimcoookhepinizi yerim yaniiiiii:jeyyar::jeyyar:kisi 4gözle bekliyom yani hem oglusum gelcek hemde eminimki yine toplancazz eskidi gibi.bide bide eminim teyzeleri ona arkidis yapcak simdilik kardele ve womunki var,ama biz daha cok arkidis istiyoz anladinizmiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:hepinizi öptüm kizlarrrr

slm canlarım merhabalar hepinizi ayrı ayrı yanaklarınızdan öpüyorum canlarım benuuuuuummmm...
Rockum hadi hayırlısı kuşum benum biletini aldın yola cıkmak kaldı hayırlısı ile kazasız belasız iniş yapmanı dilerum anam....
Gülsücüm anam tosun gibi dogurucaksın belli baksana sana bilem ne kadar agır gelioki agrılaın var aman dikkat et bacum iş falan yapma boşver yapsın kucan teyzeside bebişini öpüyor ok soyle bebeğine....
Kardelen ablam sende iyisindir inşallah anladıgım kadarıylen sen dogumdan tırsmaya baslamışın voyiii bende cok tırsıyorum anam neden acep Allah yardımcın olsun ablajım bosver hersey olacagına varır sen bunlara kafanı yorma Rabbim yardımcın olsun...
Hırcındenizim sen napeyon anam bende senin gibi kimse olmayınca bişe yazmıyon ozamanda bikacgun girmemiş gibi oluyoz ama ben ikigunde bir falan giriyom gerci cok oturamıyorum basında netin neyse anam kendine ii bak ...
Bebişim :)) kıs nerelerdesin bacum yaw bi göründün bidaha kayboldun anam dön artık aradada olsa

hapinizi öpüyorum canlar bende hala bulantılar devam ama azaldı iki üç hafta felan daha devam eder ondan sonra rahatım inşallah hayde kendinize eyüüü bakun muckss...

Kızlar kadir geceniz mübarek olsuna.s.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin...
Ben de napam canlarım bildiğiniz gibiyim işte çalışmalara devam ama herşeyin hayırlısı kızlar hepimiz için.. Çalışmalar boşa bu ayda olmadı gibi artık kısmet ne zamana allah bilir...
Hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın gülsücüm devrimin doğunca resimlerini isterim bacım merak eder şimdi teyzesi onu...
Wom canım senin kızınmı olucak yoksam hani öyle diyorlarda erkenden ve çok bulantı olunca kız olurmuş tabi işin şakası benimki hayırlısı sağlıklısı olsun teyzesi yesin bu veletleri...gamyoncuiremsucokacimcoook
Kardelenx senden de resim isterim hatta hamile hallerinizi bile koysanıza bir görek yaw merak ettim fala yalan yok. Bu arada rock nererlerde geziyor sanırım gez bacım hayatın tadını çıkar bu günleri arayacaz senlen bebişler gelince hanisositososito
Laaaaa bebişim nerelerdesin kayıplara karıştın yaww

selam kızlar hepinizin şimdiden bayramını kutlarım ve hayırlara vesile olmasını dilerim kendinize iyi bakın canlar ...........

mrb kizlarrrrrrr nasilsiniz be ve oglum cok iyiyiz bugün doktora gittik oglusum 810 gr olmus cok tatliydi bana gülümsediiiiiii.kizlar bayraminiz kutlu olsun kendineze iyi bakin öptümmmmmmmmmmmmmmm

gülsü wom rock hırçındeniz canlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kendinize iyi bakın öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…