- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
heyttttttttttttttt wom bitanem hamilemisin ay cok sevindim sok oldum yuppi yuppihihoyyythihoyyytkiz kac haftalik hadi cabuk detaylari yaz canimbizde yazmiyoz fazla ama seni sorduk sitemde ettik bu kiz nerde diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canim cok sevindim allah anali babali büyütüsün saglikla kucagina al canimyaaaaaa
Leeeeeeeeeen wom karuuu hamilesin demek piyango vurmuş annam sana tebrik ederim eşinle senisositososito aayyy canım banada dua et bende istiyomm
ben seni merak ettim bidenem asıl hiç sen gelmiyordun buralara
merakda bıraktın konudanda bir haberim profil mesajına bakmadınmı yazmışdım birşeyler hadi neyse...
Bekliyorum seni aramıza geri dön wooooooooooooooooooooooooMhihoyyyt
bu arada womanly tebrikler...Allah bir nefeste kucagina almak nasip etsin..
hırçındeniz iyiyim canım sağolasın sen girdiğinde ben çıkmıştım sanırım ya ara sıra girelim kzılar rock zaten bizden haberdar olacak girer o nete bizsiz yapamaz o :))
wooooooooooooom anam hamileymişsin kuzum ay canım ya inan o kadar sevindim ki anlatamam sana seni merak etmez olurmuyuz herzaman konuşuyoruz sohbette rockla bu kız nerde ne oldu diye ama herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim canım ya inan sen mutluluğu hakediyon dikkat et kendine ağır kaldırma uzanma sakın ne kadarlık hamilesin canım:teytey:
kızlar sıkı durun OĞLUŞUM geliyo gülsü erkek anaları olacaz senle inşallah bi haber verem dedim öpüyom hepinizi:teytey:
selam kizlar. anam wom hamileymissss. tebrikler canikooom hersey yolunda gider insallah. sen coh bekledin senin hakkindi canim benim.
kardelenim kankam demek oglusun olcak heee. vay anasini. sidikli diye diye oglusunu getirdin yani :)))
Gulsucum senden naber canım nasil gidiyor hamislik?
Ben sonunda carsamba gunu vardim izmire. kafam hala yolculuktan dolayi bi dunya. ama yinede gezinip duruyorum. esimde iyiymis konusuyoruz hergun. ay boyle iste beee iyiyim yani.
buarada kardelenim hemen ilk is gevrek peynir yedim gelir gelmez :))))))))))