Buluma noktamz :))

hırçındeniz iyiyim canım sağolasın sen girdiğinde ben çıkmıştım sanırım ya ara sıra girelim kzılar rock zaten bizden haberdar olacak girer o nete bizsiz yapamaz o :))

wooooooooooooom anam hamileymişsin kuzum ay canım ya inan o kadar sevindim ki anlatamam sana seni merak etmez olurmuyuz herzaman konuşuyoruz sohbette rockla bu kız nerde ne oldu diye ama herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim canım ya inan sen mutluluğu hakediyon dikkat et kendine ağır kaldırma uzanma sakın ne kadarlık hamilesin canım:teytey:

bu arada womanly tebrikler...Allah bir nefeste kucagina almak nasip etsin..

heyyyyyyyyyyytttttttt canlarım benim tesekkür ederim hepinize tek tek hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan bugun gittim doktora gördüm bebegimi 5 haftalık olmuş bebeğim kalbi bile atıyodu yavrumun ay cok mutluyum rabbim olmayanlarada bu mutlulugu nasip etsin inşallaahhhhhhhhhhhhh özelliklede hırçındeniz rockwellim ve bebişime :)) inşallahhhhhhhhhhhh tez zamanda hemde size sunu soylıyım hiç ummadıgım bir zamanda geldi bebek yani hersey beyinde bitiyo bunu anladım kafam cok rahattı son zamanlarda sizde rahat olun anam duydunuzmu sizi cok özledim yakında kavusucagız suanda net yok ama olcak öpüyorum hepinizi gelirim tekrar kendinize ii bakın canlar bayyyyyyyyyy........:Şeniz::CüvCüv:

Son düzenleme:
wom maaşallah canım Allah tamamına erdirir inşallah bak gerçekten seninde dediğin gibi beyinde bitiyo kafan rahattı tabi tatilde yapmıştın sen sanırım bi ara canım Allah nazardan korusun inşallah yavrunu kucağına aldığını duymakta nasip olur bize inşallah

kızlar sıkı durun OĞLUŞUM geliyo gülsü erkek anaları olacaz senle inşallah bi haber verem dedim öpüyom hepinizi:teytey:

kızlar sıkı durun OĞLUŞUM geliyo gülsü erkek anaları olacaz senle inşallah bi haber verem dedim öpüyom hepinizi:teytey:

Hadi gözün aydın canım tebrik ederim seni kaynana adayları çoğalıyorlülülülülülükaydirigubbakcemile3
sana kız olur demişdim kardelencim ama tutmadı:roflol: şaka bir yana mühüm olan sağlıklı olması:1hug:

kızlar nabersiniz yaw rockum nirde yaw bayadır yazmıyo ben hemen bakıp cıkıyorum oyuzden yazılarınızı okuyamıyorum baskasının netinden giriyorum ondan canlar ay tebrik ederim ablajım gülsü kız senindemi oglan eheeeeeeeee yandı size gelen gelinler acıyorum onlara :roflol::roflol: neysa ben eylülün 8 inde tekrarkontrole gidecem dua edin bana hırcındenizim sen napıon kıs Allah tezzzzzzzzzzz zaman da nasip etsin hepinize bebişler offf cok özledim sizinle muhabbet edip dedikodu yapmayı yaaaaaaaaaa neysa öpüyorum hepinizi baayyyyyy....

hırçındeniz ve womanly sağolun canlarım Allah sizede nasip etsin bu duyguyu eee evet kaynana olacaz :))hayırlsı bakalım bu arada wom rock izmirde şu an canım ondan girmiyo öpüyom hepinizi kendinize iyi bakın dualarım seninle womanly a.s.

slm kizlar nasilsiniz kardleen tebrik ederim canim oglanlar cogaliyor haketten.bu aralar fazla giremiyorum misafirim var ama insallah haftaya rahatca girecem.wom canim insallah hersey yolunda gider benimde 1eylülde bende cok özledim oglumuyaaaaaaaaaaaa

sağol gülsücüm erkek oldu ikimizinde sağlıklı doğurmak nasip olur inşallah ikimize ve tüm hamişlere inşallah.çok güzel bi duyguymuş ya Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah öpüyorum canikom

selam kizlar. anam wom hamileymissss. tebrikler canikooom hersey yolunda gider insallah. sen coh bekledin senin hakkindi canim benim.

kardelenim kankam demek oglusun olcak heee. vay anasini. sidikli diye diye oglusunu getirdin yani :)))

Gulsucum senden naber canım nasil gidiyor hamislik?

Ben sonunda carsamba gunu vardim izmire. kafam hala yolculuktan dolayi bi dunya. ama yinede gezinip duruyorum. esimde iyiymis konusuyoruz hergun. ay boyle iste beee iyiyim yani.

buarada kardelenim hemen ilk is gevrek peynir yedim gelir gelmez :))))))))))

rock canım benim çok şükür kavuştuk evet teyzesi oğlum olacak inşallah darısı başına kız diye tahmin etmiştin bak sidiklim erkekmiş :)))aman eli ayağı düzgün olsun da bu arada simit peynir yedin hee iyi canım iyi yapmışsın gidene kadar ye anam ye can boğazdan gelir sen şimdi ne özlemişindir gevreği,eşin de iyimiş demek ki öyle mi canım iyi çok sevindim kendine çok iyi bak annenlere selam söyle öpüyorum canım benim

annemmmmmmmmmmm tesekkür ederim canım benim özledim sizinle muhabbet etmeyi yaaaa !! hadi bakalım rabbim seni kavusturdu memleketine inşallah burası sana hayırlı gelirde mutlu olursun bacım benim senin Türkiye de oldugunu bilmek bilem insanı mutlu ediyo low daha yakınsın ya simdi bize ondan yani belli olmaz belki izmire gelirim tamamen kavusuruz :roflol:Allah tezzz zamanda kocana kavustursun inşallah rockum benummmmmm ....

Abla kıs nasıl gidi miden nasıl karnın falan şiştimi cok merak ediyom yaz okiyerimseniben

gülsü bacım sende yaz nasıl geciyoı gunlerin bu arada gobişinizin resmini bu raya bizim topiğe koyun hepimiz gördikten sonra silersiniz okiş...yerimseniben

hırcındenizim sen neler yapıon anam sende bahset kendinden ok haliniz nasıl calışmalar devammı ? ok öptüm hepinizi canlarım benim:CüvCüv:

bu arada artık sigara içmiyorum nefret ettim oh be dua edinde baslamıyım bak dualarınızı bekliyorum eksik etmeyin o güzel dualarınızı üstümden ok bende size ediyom anam ...Şeniz

bebişim :)) hadi gel artık özledik seni be anam...

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz bakem ben iyiiyim wom canim resim koymayi bi becersem koycamda olmuyo ya.ya kizlar ben hala bebgi hisedemiyom bazen bisey tutunuyo gibi oluyo karnimda ama anlamiyorum omuyaaa.internnetten okudum biraz erkenmis düzenli hareket etmesi icin yinede kafama takiyliyor yaaaaaaa.wom canim allah kokaylik versin insallah miden falan bulanmaz sigarayi birakaman cok güzel olmus ynai.
rack iyicene eglen benim yerimede ye su yemeklerden simitlerden depo yapha.kardleen senin oglan nasil kizz sen napiyosun artik görüsemiyoruz eskisi gibiya.eskiden bebisim rack kardlen ece wom ne güzelde konusurduk simdi remsne sitedede sohbet edecek adam ariyomya.insllah kisa toplaniriz tekrar.

sağolun canlarım iyiyim şükür wom karnım çıktı tabi ki kocaman oldu :))9 aya kadar düşünemiyom karnımı:))davul gibi olur herhalde maaşallah sigarayı bırakmışsın ne mutlu sana bu haftalarda tiksinti oluyo zati Allah yardımcın olsun inşallah canım

gülsü iyiyim şekerim sen nasılsın bebeğin hareketlerini hissediyosundur da ilk gebeliğin olduğu için anlamayabilirsin ama böyle pıt oıt bişey atıyo içinde senin haftanda artık bebek geziniyo balık gibi bi gün yatarken sol tarafına yat bebek o zaman daha çok hareket ediyomuş dinle bi bebişini.bak nasılda farkedecen öpüyom kızlar inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz hep birlikte

bazen bitarafta biyük bi hareket oluyor ama anlamiyorum esimde strese girdi bu bebk niy eoynamiyo diye kafayi yicek valladedgin gibi sol tarafima kayiyor genelde simdi bile hissedim.bu arada 20haftalik oldum ama bu ticker geri geri gidiyo anlamdim niyeeeeeeeeee

Rock, wom, gülsü, kardelenx, ve bebişim:) kızlar hepiniz iyisindir maşallah iyisiniz hadikaydirigubbakcemile5
Kızlar hepinizi çok seviyorum hamişler yavrucaklara iyi bakın hee sigara mevzusu kapanmış buna sevindim ayrıca bu bebeişim nerelerde yaa merak ettim bak:uhm:
Wom kız sende bize dua et rock la bana burdan okudum doğuma giden kadınlar bebek isteyen birirnin adını söyleyince dua fallan kabul oluyormuş bak hamişler iyi okudunuz değilmi hee benim adımı artık hatırlarsınız da bir söylersiniz inş doğumda
Tabi o sancıdan aklınıza ben gelirsemkaydirigubbakcemile3:roflol:
Artık biraraya gelelim özledim be bacılar sizi keşek reel de görebilseydim sizler:a015:i

kızlar nabersiniz niye kimde yok ulen:uhm:bu arada bende isim düşündüm bakalım beğenecekmisiniz batuhan yada kayra ikisinden biri sizce hangisi daha güzel bi fikir alam sizden bakemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…