Buluma noktamz :))

selam kızlar kusura bakmayın vallah pek yazamıyorum. arada sırada iste pc buldukca yazıyorum. izmir cok sicak yahu bayılcaz. kardelenim isimleri begendim. womanly ne yaptıkı bebis nasıl? optum sizi

kankam sende sıcak ülkeden çıktın sıcak memlekete gittin yahu :))izmir hakket çok sıcakmış annem de demişti benim yaşadığım yer serin vallah hiç bunalmıyom:)canım sen canını sıkma gene sen bizi sensiz bırakmıyon ya bu arada womanly nerde bende bilmiyom ara sıra görünüp kayboluyo o da senin gibi :)öpüyom canım kendine iyi bak

kızlaaaaaarrrrrrrr slm nabersiniz benimi merak etmiş biricik arkadaslarım voy voy yerim ben sizi Şeniz

ayyy oyle zor hamilelik gciriyorumki ama yinede Allah'şükürde nebilem butun ev sanki kokuyomuş gibi geliyo yemek yiyemiyorum az az yiyebiliyorum ancak sabahların bulantıdan bide ayıptır soylemesi cıkarmaktan gına geldi doktora gittim ordada serum taktılar bebek vitamınsiz kalmasın diye bikac tane daha var serum cabuk biter bu durum inşallah yaw doktorumda bana dediki iyi işte demekki bebeğin saglıklı buyuyo dedi ay rıcada bebiğimin kalp atışlarını duydum Allah'ım süper bişe yaw Allah'rockumla hırçındenizime bebişime :)) ve olmayanlara biran once nasip eder inşallahhhhhhhh bu duyguyu mutfaga bilem giremiyom dogru durust kokular geliyo burnuma ve sonrada midem bulanıyo neyse tekrar gelirim ben anam öpüldünüz şekerler seviyorum sizi.......:CüvCüv:Şeniz:1hug::1hug:a.s.

Son düzenleme:
wom canım benim çok şükür bebek sağlıklıymış ya önemli olan o tabi ki.bu arada bizde o fasıllardan geçtik geçer canım merak etme mide bulantıların.Allah nazardan korusun canım inşallah hırçındeniz rock ve bebişime de nasip olur çok güzel bir duygu sende tattın çok şükür bide içinde oynarken hissedersen daha mutlu olacan benim kerata maaşallah tekmelemeye bile başladı teyzesi :))bazen o tekmelerken irkiliyom valla:))öpüldün kendine dikkat et a.s.

selam kizlar. nabersiniz? ben iyiyim habire arkadas ziyareti yapıyorum. siz anlatın yahu neler yaptınız

rock iyilik canım ne olsun sürekli bakıyorum giriyomusun girmiyomusun diye gözlerimiz yollarda kaldı :))canım aynı bildiğin gibi herşey yavaş yavaş ilerliyoz bizde bebiş tekmelemeye başladı hafif hafif onun hareketlerini hissetmeye başladım işte bende çok şükür herşey iyi yani anlayacağın.oh iyi valla gez canım bizim yerimize de tadını çıkar tatilinin.ramazanda geldi çattı şimdiden mübarek olsun canım ailene selam söyle öpüldün kankam

slm kızlar nabersiniz hepinie hayırlı ramazanlar diliyorum Rabbim hepinizi korusun sevabınız bol olsun amninnnnnnn...a.s.

Selam kızlar nerelerdesiniz nasılsınız....
Kardelen ablacım bebişin maşallah hareketlenmiş ben doğunca resmini isterim buraya eklersin artık uzaktan olsada severizŞeniz... Rock bacum gez canım izmirin ve özleminin acısını çıkarsositososito
Wom canım yaa yerim ben senin minik bebişini yavrim fotosuda güzel yakışıklı çıkmışŞeniz
Ben hepinizi özledim kızlar kendinize iyi bakın hepinize hayırlı ramazanlar bebişlerim....
:1hug:a.s.:enbuyukkk:

slmmmmma.s.,
kıslar önce hepinize hayırlı ramazanlar olsunkaydirigubbakcemile3

hepnizi cok ama cok ozledım ve ayrı ayrı kocaman opuyorum :)) rock, kardelen, gulsu,ecenur(hırcındenız), wom,kaydirigubbakcemile2
kımden baslasamkı anlatmaya, o piti piti karamelı sepetı terazı lastık cımlastık bız sıze geldık bit-len-dık..heee ben cıktım :)) once kendımden bıraz bahsedeyım sonra sırayla sızden anlastıkmı?kendıme torpil gectım :))kıslar benımkını kıbrısa postaladım ben bıraz daha ızmırdeyım 1 ay kadar daha burda kalıcam gıbı gozukuyo..tatıl guzel gectı denılebılır cogu kosusturmacayla dolu oldu ama ıyıdı..hepınız unutmamıs merak etmısınız Allah razı olsun..bende kayda deger pek havadıs yok ..sıra sızde :))kaydirigubbakcemile5

rock canım ,sende ızmırdeymısın bırlıkte aynı havayı soluyoruz:))nihayetınde annenlere kavustun artık doya doya hasret gıderbılcegın 6 ayın var ve 6 ay sonunda buyuk bu ozlemle esıne kavusma ve hızlı bı maratona basla donemı senı beklıyo..hayırlısı olsun tatlım sızın ıcın :))ama sende bır an once bızı teyze yapmaya calış senınde burdan guzel haberını duymak kutlamak ıstıyorum..

kardelen canım, cok sevındım oğlusun gelıyomus :))Allah analı babalı buyutsun tatlım.senın sıdıklı kandırık yapmıs annesıne ve teyzelerıne :))neyse saglıklı olsunda gerısı onemlı degıl..

gulsu canım,aynı sekılde senınde oğlusun gelıyomus :))Allah senınkınıde herkezınkınıde analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..kardelenle senın ıkınızınde oğlan aynı ısmı koysanıza :))saka tabı ..ıkınız ıcınde cok sevındım darısı tum ısteyenlere ,Allah herkesın gonlune gore versın(amın)

ecenur canım ,sen nasılsın nıye adını degıstırdın bacum,sende durumlar nasıl ben bıse anlamdım senın durumundan aramı verdınız calısıyomusunuz son durum nedır?ama ınsallah sende rockda tez zamanda hamısler kervanına katılrsınız hadı bakalım :))tebrık yagmuruna boğmak ıstıyoruz sızı :))

wom canım benım ya ,sende anne olcan heh cok sevındım bacum duyunca :))gozun aydın tebrık edıyorum senı tatlım :))hamılelığın sıkıntılı gecıyo anladığım kadarıyla bu aylarda dıkkat et kendıne umarım sonrası rahat olur..fotosuda cok hos olmus :))umarım senınkı sıdıklı olur 2 tane yeter oğlan :))sak bı yana Allah once saglıklı sonrada gonlune gore versın..

kıslar hepnızı tekrardan optum once kendınıze sonra bırbırınıze ıyı bakın :1hug:hihoyyyt

Son düzenleme:
bebişim çok şükür kavuştuk be gülüm çok sağolasın iyi dileklerin için Allah sana da nasip etsin inşallah bi an önce rock sen ve de ecenur kaldı inşallah size de nasip olur annelik duygusunu tatarsınız.bu arada izmirdeymişsin oh ne güzel gez eğlenmene bak kendine çok iyi bak öpüyorum canım seni

tekrar selam kızlar. yaw ben pek giremiyorum biliyosunuz ama siz girdikce biseyler yazın sonra merak ediyorum. yalniz bilmem dikkatinizi cektimi ama benim duam tutuyo galiba. hep derdim en cok bekleyen en once kalsin diye kardelen ve gulsuden sonra ve hakkatende womanly kaldi. simdi sıra ecenurda :)) ben zaten 5 ay sonra gorcem esimi o yuzden ecenurum sıra sende canikom. bende doktora gideyimmi gitmeyeyimmi iki arada kaldim. bi gitmek istiyorum aslında. akıl verin kızlar yaa. womanly len anlat bakem nasıl oldu bu bebis :))) Yani ozel bi verebilecegin bi sır var mı?

Bebisim sende geldin nihayet canım. demek izmirdesin. bilmem duydunmu ama izmir bulusması var 13unde bornovada gel istersen beraber gidek.

Gulsucum sen nabersin yazmamissin hic.

kardelenim kankam bebis hareketli olacak desene. ne guzel yaa. cok mutluyum senin icin. herseyin iyisini hakediyorsun arkladasım benim.

neyse kızlar boyle iste.opuyorum sizi.

canım rockum kankam benim sağolasın canım iyi dileklerin için sende herşeyin en iyisini hakediyosun Allah sana da nasip etsin tatlım annelik duygusunu.bizi unutmamışsın hakket çok mutlu oldum öpüyorum canım benim kendine çok iyi bak Allaha emanet ol a.s.

kardelenım bende tsk ederım bacum guzel dıleklerın ıcın bu dıleklerın karsısında aminnnnn demek kalıyo..

rock canım bulusma olduğundan haberım yoktu.iyi oldu soyledığın hakkaten gıdek bızde bulusak :))tanısak su kahveyı karsılıklı ıcek :))zaten bende bornovada oturuyorum.nasıl yapsakkı?.aaa ama bı sorun var bızım evde net yok suan ablamın yanında olduğum ıcın gırebıldım.gercı 13ne kadar daha zaman var sen yazarsın bılgılerı nerde olcakmıs falan gıbı,ben bı cafeye girer artık burdan oğrenırım.aklıma baska fıkır gelmedı :))

Selam kızlar nasılsınız artık görüşemez olduksenağlama
Wom mide bulantıların geçer canım yaa bebişin çok sağlıklıymış demekki sana kendisini şimdiden fazlasıyla hissetiriyorkaydirigubbakcemile3
Rock canım sen dok görün bence git için rahatlamış olur en azından yardımcıda olur sanaa valla bebiş olayı tamamen kısmet inş hayırlısyla ikimizde bu mutluluğu yaşarıza.s.
Kardelen bebiş nasıl sen nasılsın az kaldı heee maşallah büyüyor her geçen gün bir de bakmışsınki kucağındasositososito
Bebişim ben bebek istiyorum elbetteki canım biraz aksilikler oldu okadar. Sen nasılsın neler yapıyorsun...
Gülsü kısss nerelerdesin hiç yazmıyorsun.
Hepiniz öpüyorum kendinize iyi bakın arada bir yazın yaw özlüyorum ben sizleri:1hug:Şeniz

hırçındeniz canım benim sağolasın iyi dileklerin için inşallah bi an önce hayırlısı ile sizlerde tatarsınız bu mutluluğu hakket gülsü hiç gelmiyo çok hayırsız oldu bu kız unutulduk galiba :))neyse canı sağolsun iyi olsunda önemli değil.bu arada valla eski günlerimizi sohbetlerimizi çok özledim bende inşallah yakında tekrar sohbet etmek nasip olur hepimize eski günlerdeki gibi.

bebişim hakket rockla buluşsanıza ne güzel ikinizde izmirdesiniz keşke bende orda olsamda hep beraber oturup muhabbet etsek iki çift laf etsek ne güzel olurdu valla hepinizi öpüyorum

selam kızlar. yine iki ara bi dere giriyorum nete.

bebisim bak simdi canikim bulusma 13unde bornova gusto cafede. ismini dogru yazmisimdir insallah. yalniz benim arkadasin dogumgunu var 12si aksami cesmede olabilir oyle olursa 13unde daha cesmede olurum gelemem. simdi seni de gaza getirip sonrada gelmemezlik yapmak istemiyorum. bikac gune belli olur yazarim sana. tabi sen yalnizda olsam giderim yinede diyorsan git canim ama benimki belli degil henuz.

ecenurcum sagolasin canim insallah ikimizde hemenceceik hamile kalırız ya yetti artık. burda cok hamile var kızlar ya nereye baksam hamile goruyorum bunalıma girdim.

kardelenim nabersin sen? artık buyumussundur ya cok gormek istiyorum. ne yapacuuh?

rock kankam kıyamam canım sana sen de inşallah Rabbimin izniyle anne olacaksın sabret canım ne demişler sabreden derviş muradına ermiş :))inşallah canım benim Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah büyüdü artık karnım valla hamileliğim belli oluyo eee nede olsa 5.ayımıza giriyoruz az kaldı hakket doğumuma hayırlısı ile o zamanda gelir günler çabuk geçiyo valla öpüyom canım seni kendine iyi bak

slm kizlar nasilsiniz bakem kulaklarimi baya cinlatmissiniz.arkadaslar tabiki sizi takip ediyorum ama yazacak pek zaman bulamadim bu araalar ama artik izinlyiim calismaiyorum.bebegim ve ben cok iyiyyiz 22haftalik olduk bütün testlerimizi allaha sükür sorunsuz atllattik ayrintzili ultrasyondada oglusum pek saglikli cikti gelisimi iyiymis bu arada karnim baya var.bebisim,kardelen wom,rack ve ecenurcum kizlar saka falan derken 5bucuk ay surda neyim kaldiki ocagin basinda insallah oglusum gelcek darisi hepinize kizlarya.bebisim canim senin cok özledim hayatimya gerci hepinizi özledim keske bi imkan olsada yinede toplansak bi ara kardelen sende büyyüttün oglunuhaawom canim sen nasilsin bulantilarin hafifllemistir insallahya.rack ve ececim ve ve besbisim sizdende yiyen istiyoruzzzzzzzz ha.rack tatlim tatiln tadini cikar eglen ohh ne güzel valla keske bende gidebilsemmmm.ece eceeeeeeee kiz senin calismalar ne durumda :CüvCüv::CüvCüv:aman iste hepinizi cok özledim millettttttttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatunlar toplanak yeniden yahuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm benim bitanelerim nasılsınız iyisinizdir umarım siz iyi olunda gerisi mühim deil anam sizin mutlulugunuz benim mutlulugum canlar a.s.

bebişim :)) hg bacım yaw özlettin kendini oh be burada senin adını görmek güzelmiş iyi dileklerin için tesekkür ederim canım benim Allah sanada nasip etsin bir an önce inşallah...

rockum benumm hamile kalmanın sırrı anam beyindeki tüm gebe kalmak düşüncesini atmaktan geciyo cok rahat bi şekilde ilişkiye gir yeter ben hiç ummadığım bir ayda hamiş kaldım valla amn bebek falan istemiom dedim artık korunucam dedim o ayda cok rahattım hiç kafama takmadım işte sonuc anam rabbim inşallah biran önce sanada nasip eder....

kardelen ablajım tesekkür edrim bu buluntıların gecegini biliyorum ama sanki zaman durmus gibi gunler yerinde sayıyo artık çıkarmaktan içimde ne varsa tükendi afedersiniz bişe kalmayıncada kan bile cıkardım yani ama normalmiş napak bu gunlarde gececek inşşallh Allah sana oglunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

saolasın hırcındenizim tesekkür ederim tessellin için rabbim sanada biran önsce bu duyguyu tattırır inşallahh...

kıs gülsü bacım sende saolasın anam sende biranönce saglıkla oglunu kucagına al inşallah..........

hepinizi cok özledim görüşmek üzre canlarım............:CüvCüv:Şeniz
hihoyyyt:1hug:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…