Buluma noktamz :))

İnşallah rockwelim Allah'ın izniyle bizimde bebelerimiz olacak:ecrin_bebekSaruboceq:
Bilemiyorum ki canım olabilirde burda herşey hormonlu normal yani beklerim..
Valla canım senin doktor süpermiş korunma demiş.. Benim doktor 3 ay veriyor ama haklıda sanki geçenlerde ilişkiden sonra kanamam oldu bir iki gün ağrım oldu rahmimde bilmiyorum hiç olmazdı böyle belki düşükdendir diyorum ne bilemm yaa puffff :çok üzgünüm:

simdi senin birazcik arka arkaya gibi olduya dusukler ondan demistir canim 3 ay diye. Ki bence hakli. Hic degilse sucluluk duymazsin bekledim 3 ay dersin. Iliskiden sonra benimde kan geldi canim ki ben kurtaj oldugum halde. ustunden 3 hafta gecmisti iliski oldu ve kan geldi bir iki damla. Bence cok normal. Doktora sormadim ben bile onu ama istersen sen bi sor. Simdi senin yumurtlama gunlerin falan sapitir biraz hormonlardan dolayi o yuzdende kasikta falan agri oluyor. Insan kendini dinledikce daha da artiyor sanki agrilari. o yuzden sal gitsin.

Su yazda gecsin insallah eylule falan hamile kalirsin canim. Hep beraber :)))

slm kizlar nasilsiniz bende herkes yatmisken koltuklari sildim bi size bakim dedim.rack ve ece yakinda bizde sizin hamislik derdinizi dinlicez insallah yeterki siz morelinizui yüksek tutun hayirlisiyla olur hersey.
kizlar benim oglna iyecene hareketlendi devamli ilgi istiyor resmen gözleriyle takip ediyor beni.
wom bacim kizinin resimlerini merakla bekliyorum bak istemeye gelirim haaaaaaa:roflol::roflol:neyse kizini öperim canim.
arkadaslar bebisimi cok merak ediyorum cinarcik dogdugumu acaba insallah bi sorun yokturya:Saruboceq:
kiz kardelen uctun valla izmire tadini cikar bacim hakettin valla.benimde günlerim az kaldi aslinda kenidmi kandiriyorum daha agostosa cok varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi herkesi öperim ŞenizŞenizby

gulsucum selam canim. eee bebis buyuyor tabi tamam artik baslar hareketlenmeye. Hep derlerya bebekken cok kolaydi falan diye. herseyin yeri baska tabi.

bende cok merak ediyorum bebisimi. insallah yazar bize guzel haberlerini. suanda kac haftalik olmasi lazim bebisimin?

az kaldi az memleketine ucmaya merak etme canim. Bir bakmissin valiz hazirliyorsun bir bakmissin havaalanindasin kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bak resimlere bakarken masalaah deyin ha okey :):)):):))))))

bu ilk dogdugu günlerden biri...

buda mevlüt günü güydügü gelinliği...mallah deyin olum :)))

malaesef simdilik babaya benzemekteyiz fakat ilerki zamanlarda annesine benzicek kızım söz verdi :roflol::roflol::roflol:hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere...........

OYYY oyyyyy MAŞALLAH kızına canım benim 41 kere maşallah tutututuutuuuuuuu
OYYY kurban olurum ben ona teyzesi öpsün onu çoook tatlı nannnnnnndelikafadulden
Womm ben diyecektim sana benziyor sen de babaya benzetiyorsun :roflol:
Yok bence sana benziyor fıstığın...kaydirigubbakcemile3
Allahım uzun ömürler versin canım benim analı babalı büyüsün bahtı da güzel olsun..:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim bir tane de bana versin :Saruboceq:
amin de bak darılırım:dilcikar:

Ayyy sorma canım yaa işte dediğin gibi peşşpeşe oldu gibi düşüklerim.. Normaldir canım inşallah ayy beraber hammile kalırız bellimi olur.. Herşeyin hayırlısı olsun ne diyemmm..
burdan yazışırız kızların kafası şişer artık ben habire soru sorarom şimdiden söyleyeyim:roflol:

Oyyy yesin teyzesi valla ne güzel gülsücüm öp kokla bebişini benin içinŞeniz

Ana womanly canim 41 kere masallah kizina. bende sana benzettim ama sen daha iyi bilirsin tabi. Mevlut bile olmus yahu :)))

Buyudukce fotolari koyarsin artik bekleriz :)))

hircindeniz canim vallaha ben hayirlisi diyorum artik ne zaman gelecekse gelsin bu bebeler. Bugun cok kotu belim falan agriyor sanirim regl gelmeye hazirlaniyor kurtajdan sonra. Buarada kurtajdan sonra ilk regl cok agrili oluyormus hakkaten dogru. bi agri kesici alip dinlencem.

slm kizlar misafirim gelcek hemen bakinim dedim 2dk wommmm bacim masallah ne kadar tatli bi kiz bu allah ömrünü uzun etsin,tabi huzurlu ve mutlu bisekilde rack ece az kaldi kizlar tabiki sizinde bebisler gelcek herkesi öperim ben cikiyom hemen öptümmmmmm

kiz gülsü seni goren cennetlik burda buldum.nerelerdesin hic ocak annelerine de gelimiyorsun özledik yaw

Haklısın canım bende hep hayırlısı olsn istiyorum.. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.. Ama hergeçengün daha çok istiyorum kucağıma alıp onu koklayıp sevmeyi Rbbi hayırlı gördüğü zamanda nasip etsin canım ya ne dieyim...:Saruboceq:
Ben daha adet olmadım bekliyorum gecikicek biliyorum düşükden ve kürtaj dan sonra gecikiyor.. Geçmiş olsun canım...

Bende seni öpüyorum gülsücüm sağol canım yaa güzel sözlerin bana gerçekten moral oluyor böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım var..:1hug:

selam kizlar. soyle bi bakayim dedim size. Benim evde durdugum yok. Habire geziniyorum o yuzden pek giremiyorum klube. Insallah iyisinizdir. bebisimden hala haber yok ya. Keske yazsada ogrensek durumunu. optum sizi.

slm kizlar nasilsiniz bakem ben ve oglusum cok iyiyiz babamiz 4gn evdeydi bol bol gezdik havalarda sicak.rack sizin orasi simdi yaniyodur valla.baranin anasi kitz napiyon oglusun nasil.diger kizlar nerdesinizya herkes geziyo snaiirm.bebsimi bende cok merak ediyorum keske bi haber verseya.neyse kizlar oglsumla öpüyorz sizleri byy

gulsucum selam. Benimde esim 4 gundur evdeydi vallah tatiller aynimidir nedir ordada :)) Bizde gezindik gari. Devrimin iyi olmasina sevindim canim. gun gectikce buyuyor simdi ne guzel.off hava nasil sicak anlatamam. Tamam artik acik havaya cikilmaz burda eylule kadar. Buarada bugun benim dogumgunum :))) Evdeyiz. Turk arkadas var diyorum ya o pasta yapacakmis getirecek buraya iste oyle kutlariz. bu sene zaten pek kutlama havamda degilim. butun olanlardan sonra. boyle iste kizlar optum sizi.

iyiki dogdun canim,dogum günün kutlu olsun.insallah busene bütün güzellikler senin olurrrrrrr mutlu yillarrrrrr..öptümmmmmmm

gulsucum sagolasin canim. kizlar nabersiniz? ben pek giremiyorum nete. sabah bi cikiyorum evden aksamustu donuyorum. Gezmeye devam :))) Sizler nasilsiniz? optum hepinizi.

rack tatlim ben cok iyiyim ama topigimiz kimsesiz kaldi resmenya,ay o eski günler ne güzeldi.hep beraber saetlerce sohbet ederdik simdi herkes dagildi.herks iyi sanirim ama en cok bebsimi merak ediyorumya,cinarimiz nasil dogdumu yoksa hala günmü sayiyor icerde bilmiyoruz.insallah güzel hber veriri bigün bize.
kardelen keyiflidir simdi.womda kizla ugrasir,ece desen calisiyor.baranin annesi arad bi yokluyor zati.
sanirim bi senle ben kaldik böyle yazisan.neyse herkesi bekliyorum eskisi gibi muhabbete bu arad devrim hepinizi öper teyzeleriiiiii byyyyyy

Gulsucum he vallah en cok ikimiz yaziyoruz buraya. Herkes kendine gore mesgul bisey diyemem. haklilar yani. kardelen desen anneciginin yaninda. degmeyin onun keyfine :))) Benimde arkadas tasiniyor ona yardima falan gidiyorum fazla evde durmuyorum. bebisim insallah kisa zamanda yazar bize. womanlyde bi gorundu bi kayboldu. soyle eylul ekim gibi herkes cikar piyasaya. havalar serinleyecek evde oturma zamani gelecek. devrimi cok opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…