he vallah canim cok mesgul bu gacilar bebislerle. kaydirigubbakcemile3
Benim bebek tam 3 aylikti canim dustugunde. Doktor korunma dedi. tam detay vermedi. 3-4 tane dusuk olacakmiski ondan sonra arastiriyoruz dedi. bu cocuklar vallaha hormonlu yiyeceklerdenmi uduyor boyle anlamadim gitti. herseyin icinde katki maddesi var. yiyiyoruz bizde napalim. insallah bizimde olacak topac gibi bebelerimiz canim.
İnşallah rockwelim Allah'ın izniyle bizimde bebelerimiz olacak:ecrin_bebekSaruboceq:
Bilemiyorum ki canım olabilirde burda herşey hormonlu normal yani beklerim..
Valla canım senin doktor süpermiş korunma demiş.. Benim doktor 3 ay veriyor ama haklıda sanki geçenlerde ilişkiden sonra kanamam oldu bir iki gün ağrım oldu rahmimde bilmiyorum hiç olmazdı böyle belki düşükdendir diyorum ne bilemm yaa puffff :çok üzgünüm:
slm kizlar nasilsiniz bende herkes yatmisken koltuklari sildim bi size bakim dedim.rack ve ece yakinda bizde sizin hamislik derdinizi dinlicez insallah yeterki siz morelinizui yüksek tutun hayirlisiyla olur hersey.
kizlar benim oglna iyecene hareketlendi devamli ilgi istiyor resmen gözleriyle takip ediyor beni.
wom bacim kizinin resimlerini merakla bekliyorum bak istemeye gelirim haaaaaaa:roflol::roflol:neyse kizini öperim canim.
arkadaslar bebisimi cok merak ediyorum cinarcik dogdugumu acaba insallah bi sorun yokturya:Saruboceq:
kiz kardelen uctun valla izmire tadini cikar bacim hakettin valla.benimde günlerim az kaldi aslinda kenidmi kandiriyorum daha agostosa cok varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi herkesi öperim ŞenizŞenizby
simdi senin birazcik arka arkaya gibi olduya dusukler ondan demistir canim 3 ay diye. Ki bence hakli. Hic degilse sucluluk duymazsin bekledim 3 ay dersin. Iliskiden sonra benimde kan geldi canim ki ben kurtaj oldugum halde. ustunden 3 hafta gecmisti iliski oldu ve kan geldi bir iki damla. Bence cok normal. Doktora sormadim ben bile onu ama istersen sen bi sor. Simdi senin yumurtlama gunlerin falan sapitir biraz hormonlardan dolayi o yuzdende kasikta falan agri oluyor. Insan kendini dinledikce daha da artiyor sanki agrilari. o yuzden sal gitsin.
Su yazda gecsin insallah eylule falan hamile kalirsin canim. Hep beraber :)))
slm kizlar nasilsiniz bende herkes yatmisken koltuklari sildim bi size bakim dedim.rack ve ece yakinda bizde sizin hamislik derdinizi dinlicez insallah yeterki siz morelinizui yüksek tutun hayirlisiyla olur hersey.
kizlar benim oglna iyecene hareketlendi devamli ilgi istiyor resmen gözleriyle takip ediyor beni.
wom bacim kizinin resimlerini merakla bekliyorum bak istemeye gelirim haaaaaaa:roflol::roflol:neyse kizini öperim canim.
arkadaslar bebisimi cok merak ediyorum cinarcik dogdugumu acaba insallah bi sorun yokturya:Saruboceq:
kiz kardelen uctun valla izmire tadini cikar bacim hakettin valla.benimde günlerim az kaldi aslinda kenidmi kandiriyorum daha agostosa cok varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi herkesi öperim ŞenizŞenizby
hircindeniz canim vallaha ben hayirlisi diyorum artik ne zaman gelecekse gelsin bu bebeler. Bugun cok kotu belim falan agriyor sanirim regl gelmeye hazirlaniyor kurtajdan sonra. Buarada kurtajdan sonra ilk regl cok agrili oluyormus hakkaten dogru. bi agri kesici alip dinlencem.
slm kizlar misafirim gelcek hemen bakinim dedim 2dk wommmm bacim masallah ne kadar tatli bi kiz bu allah ömrünü uzun etsin,tabi huzurlu ve mutlu bisekilde rack ece az kaldi kizlar tabiki sizinde bebisler gelcek herkesi öperim ben cikiyom hemen öptümmmmmm