Buluma noktamz :))

Canlarım ben buralardayım aradabir bakıyorum ama kimse yokkii:a015:
Rock canım yaa geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelereŞeniz
Artık gerçekten uğramaz olduk çok boşda kaldı buralar sessiz ve ıssız.. Herkezin bebesi olunca tabi sorumluluk arttı kimse gelemiyor artık:1no2:
Gülsücüm devrimin kaç aylık oldu hergeçengün büyüyordur senden de resim istedim ama eklemedin hiç koysaydın görseydik kaldırırdın sonragamyoncuiremsu
Bu arada ben çalışmıyorum birkaç ay da düşünmüyorum biraz tatil yapıp ruhen toparlanmak istiyorum..
Kardelenx de yok gelmiyor artık iyi değilmi kızlar..
Bebişim:)) den de hiç haber yok inşallah iyidir fisfisfis:çok üzgünüm:

selam kizlar. nabersiniz?

Hircindeniz sagolasin canim dogumgunumu kutladigin icin :)) Nasilsin? Var mi yeni haberler?

Ben iyiyim iste ne olsun. pek evde durmuyorum herzamanki gibi :)))

Gulsu bacim sen nasilsin? hadi yine iyisin az kaldi turkiyeye gitmene.

bebisimle womanlyde yazsa iyi olacak.

optum sizi.

slm kizlar ececim iyi olmana sevindim tabiki dinlen tatilini yap tatlim.canim resim koymaya calsiyorum ama olmuyorya.devrim büyüdü teyzesi ellerinden öper.
rack tatlim gez oh en iyisini yapyiosun bebisiniz olunca yeterince evde kalirisn zati.valla kizlar ben en cok bebismi merak ediyorum normalde bildigim kadariyla temmuzda dogumu olcakti ama acep cinar dünyaya geldimiki.neyse saglilica gelsinde gerisi sorun degil,neyse herkesi öperim byyyyy

selam gulsucum. vallaha bende bebisimi cok merak ediyorum. yani dogum olsun olmasin yazardi bu kiz bizi habersiz birakmazdi. insallah sagliklari yerindedir. Senin devrimin ne alemde? yavas yavas vallaha baslayacak emeklemeye. hele bi turkiyeye git gel iyice hareketlencek. herkes en kolayi bebekken bakmak diyor. ayaklandiktan sonra zormus. orayi burayi karistiriyorlar tabi. eh olsun artik ana okuluna gidene kadar boyle.

optum seni.

slm kizlar herkes iyidir sanrim arkadaslar resim eklemek istiyorum ama bitürlü olmuyor.acilmiyor yoksa bende cok istiyorum sizin görmenizi,tam 4bucuk alik arkadaslar baya hareketli oldu.ece ve rack bitek siz geliyorsuznuz diger kizlardan ses yok.hepinizi öpüyorum arkadaalar ben ve oglum oyun oynucaz simdi byyyy

selam gulsucum. vallahi bu resim eklemekten bende hic anlamiyorum. karisik karisik biseyler yapiyolar ama. artik sende avatar resmini degistirirsin arada ordan bakariz. ne zaman yolculuk memlekete? optum seni.

rack canim avtarida denedim olmadi cnaimya.15agostosta kismetse ucuyoruz 1ayligina gidiyoruz.baya heycanlaniyorum cok özledim memleketimi.böyle uzak olmak zor cnaim bend eöperim sneii

kiz wom bacim burdamsin napyiosun bakem seni kacak,kizin nasil büyüdümü cnaim öper onu teyzesi kendine iyi bak tatlim öptüm

selam canlarımmmmmmmmmmmm sizi çok özledim inanınki hep aklımdasınız diyorumki acaba şimdi konusuyorlarmıdır diyorum ama baktımki eskisi gibi deiliz artık e zaten belliydi bole olacagımız bastan biz bilgisayarı sattık leptop almak için ama kalan işe kar yagar olan parada bitti ne zaman alırız Allah bilir.... benim bebişte 2 aylık oldu rabbime şükürler olsun Allah'ım bu duyguyu olmayanlarada yasatsın inşallah özellikle rockumla hırcın denizime :) ben yine resim koycam ama fırsat bulamıyorumki hanfendi baktırıyo kendine kucagada alıştı napcam bilmem bebişimde hala yazmamış kerdelenide goremiyorum umarım iyilerdir hepinizi cok seviyorum kendinize ii bakın cok ama cok öptüm muckssss........................kızımda ellerinizden öper teyzeleri..................!!!

burdayım gülsü canım benim yaw he kız baya buyudu doktor hatta fazla kilo almış diye kızdı bize ben yarımsaatte bir emziriyodum doktor iki saatte bir yada 3 saatte bir emzir napıyosun sen dedi kızdı iştenapıyım meme istiyo sürekli bende kıyamıyom analık işte neyse anam sende kendine iyi bak prensesimde seni öper teyzesi bende ogluşunu öper öptümm...

wom cnaim iyi olmaniza sevindim.bende ilk aylar her yarims atte bir emziriyodum ama simdi en erken 2bucuk satte bir veriyorum.benim oglan en cok yerde oynamyi seviyor,tabi bazen kucakta istiyor.cok tatli oluyorlar ya RABBIM herkese yasatsin canim.bizde böyle olduk iste kimse kalmadi sayfada arada bi haberlesiyoruz.kardelen izmirde ece rack herkse iyi bildigim kadariyla ama bi bebisim yok ortadada hic haberde vermedi cok merak ediyorum nasil oldugunu.insallah iyidir canim.ben oglani uyutunca böyle keyif yapyiorum.oglusumda sana öpücük yollar tabi kizinadaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne zaman gelsem Kimsecikler yok ağlarım amaamafoldumbensenağlamasenağlama
Artık kimse gelmez oldu çok özledim ben sizleri yavrularınız öpüp koklayın benim içinŞeniz
Rabbim nazarlardan korusun
Bebişim den hiç ses seda yok bende çok merak ediyorum hiçkimsede tel numarası yok değilmi kızlar kimse ulaşamıyormu bir haber verseydi barii iyiyim diye inşallah iyidir:çok üzgünüm:
Rock canım gez tatlım yaa gir havuzuna ama dikkat et şu domuz giribine çok fena ya:sm_confused:
Kardelenx de yok oda tatile falan gitmiştir herhalde hepinizi çok öpüyorum kızlarŞeniz
Ararda bir uğrayın :gitme:

Selam kizlar. Nasilsiniz?

Simdi yaz geldi artik dogru durust yazilmiyor :mymeka: ama ne yapalim yazlari boyle oluyor malesef. Burasi felaket sicak olmaya basladi bile. Disariya adimini atar atmaz terlemeye basliyorsun kafamçokkarıştı Gulsu sizin oralar daha fazla sicak degildir. Tam guzel bahar havasi gibidir. Al oglusunu cikin dolasin ohh yerimseniben

Hircindeniz sen nasilsin canim? kirmizi bisey goruyorum isminde o ne demekki? ozel uye falan mi? hadi hayirlisi kaydirigubbakcemile5

Ben iyiyim kizlar. Bugun temizlik gunum. Coktandir ellemiyorum evi gezmekten kaydirigubbakcemile3 bugun artik heryeri tirnak tepe kaldirmam gerekiyo. Optum sizi

rack skekrim ben iyiyim oglusumla dedgin gibi geziyoruz.bazen cok sicak oluyor oazamn disariya dim bile atmiyom.kolay geldin bacim temizle güzelcene evini ah kesek bide bana yardima gelsenn.perdeleri falan trye gitmeden yikamam lazim anlican bi büyük temizlik yapmam sart.
ece kiz beni unuttunmu aradaaaaa.biz ugruyoruzda karsilasamiyoruz cnaimyaaaa.hakket bu kirmizilar neyyyyyykiii.
neyse kizlar zaten 3kisi kaldik ama simdilik insallah kisa yine toplaniriz.diger kizlarda okuyosaniz hepinizi öperimmmmmmmm byyyyy

ooo kizlar hepimiz onlineiz. yani ucumuz :)))

Gulsucum demek oralarda sicaklasti. Sen esas sicagi turkiyede gor simdi :))) Neyseki bizim memleket geceleri falan esiyor. balkonda oturabiliyorsun rahat rahat bi cay icebiliyosun. Burda o da yok anam. sabah aksam sicak. hic evden cikasim gelmiyor. Esimin calisma arkadaslariyla piknik varmis bu cuma bu sicakta nasil olacaksa bide oraya davetliyiz. Benimkide soz vermis esim size turk koftesi yapacak demis. :)))) Neyse artik yapacam bi izmir kofte. Aramizda hamile yok rahat rahat yemeklerden bahsedebilirim artik :)))

Bi komsumda 20 gundur falan memleketine gitti kedisini bana birakti. yani onun evinde duruyor kedi ben gidip besliyorum hergun. neyseki bu cuma gelecekmis artik. cok korkarim aslinda ben kedilerden ama mecbur simdi ne yapayim. boyle yani kizlar. optum sizi.

rack canim neyapcan izmirin köftesi meshurr yapda yesin garibanlar türkiyemizi tanit yemek neymis görsünler.sanirm bugün gelmistir kedini sahibi hadi kurtuldun:lepi::lepi:
ben ve devrim cok iyiiz cnaim ellerinen öper teyzesi.diger kizlar yok ortada okuyanlara slm hepnizi öperizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gulsucum fotoyu yeni koydun herhalde. masallah devrimine :))) Ne kadar cabuk buyuyorlar degil mi? Allah nazarlardan korusun canim. Bugun aksam geliyor kedinin sahibi nihayet. Gelsin iki cift lafim var ona :)))) optum seni

kızlar canlarım nasılsınız bakiimopuyorumnanaktan
Bu aralar evde durduğum yok geziyorum kocacım bıktı benden:roflol:
Bebek durumunuda askıya aldım hiç düşünmüyorum yani kafama takmıyorum herşeyin hayırlsı..
Gülsücüm canım ben seni hiç unuturmuu devrim çok tatlı olmuş yaa maşallah ona
rock sen hangi şehirde yaşıyorsun bu arada şu domuz gribine dikkat edin çok kötü yaa Türkiyeye de bulaştırdılar sonunda:çok üzgünüm:
Bu arada rengimin sebebi k.k üyelik kartı aldım ondan oluyor alıyorsun kızarıyorsunkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kizlar yine kimse yok yaaaaaaa.bende kisaca yazim ben oglum iyiyiz bol bol geziyor oynuyoruz.sizlerle sohbet etmeyi cok özledim umarim herkes iyidirya.bebismi cok merak ediyorum hala bi haber yok.umarim cinar ve kendisi sagliklidi.herksi öperim kizlarrrrrr.

selam kizlar.

hircindeniz evde oturmayarak iyi yapiyorsun canim. aynen benim gibi. Bazen arada 1 gun evdeyim o gunde zaten temizlik gunum. yani evimide ihmal etmeden geziyorum :))) Baska yapacak bisey yok vallahi. bebis durumu icin en saglikli karari vermissin canim. ust uste yasandigi zaman cok zor oluyor. tabi bu arada bi surpriz yapip gelirse bebeler basimizin taci :))\

gulsucum selam. bende inanki cok merak ediyorum bebisimi. demekki giremeyecek bi durumunda internete. yani annesinde falan kalacakti sanirim. du bakalim belki yazar kisa zamanda. Sen neler yapiyorsun? Gezmelere devam demek sende. Devriminle ne guzel zaman geciriyorsun. kardelen ne zaman geliyordu yahu? bu ay sonumuydu temmuz basimiydi? ozledim bende sohbetlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…