- 11 Mart 2008
- 1.020
- 0
bebisim banada aynisi oldu bene giremedim cnaim.neyin var neden rahatsizlandin kendine dikket baks en iki canlsin unutma bunu.yat dinlen istersennnnnnnnn.ben iyiyim cnaim oglumda iyi teyzesi herkes cikmismi ne bu ardaaaaayaaaa hadi bende yatam bari bizim velet erken uyaniyor uyukusuz kaliyorum sonraiyi geceler cnaim byyyyy
selam kizlar. bebisim ne guzel oglusunla goruseceksin yarin. Bende bi gorseydim icim rahatliycak. neyse artik 15 gun daha sabir.
canım benım sımdı sen 7+1sın bebegının kalp atısını duyabılırsın.ben 8.haftanın basında duymustum ama genelde 7.haftada duyuluyor.bılıyorum sabretmek cok zor ama baska caren yoksa beklıyceksın tatlım.boylede ısın cok zor aslında.acıle gıtsen bakarlar ama sanırım sen beklemeyı tercıh edıyorsun.hayırlısı artık.yığenımızın bır kalp atısını duysan cok rahatlarsın sonrası daha kolay olur senın ıcın.masallah yavrunasımdı mınıcık annesı :asigim:a.s.
womanly selam. alma simdi hakket modem falan birsuru ihtiyac var bebis geliyor. Bence kilosu iyi ya. doguma kadarda 200-300 gram alsa tamamdir. Ablam aynen senin kiz kadar dogmus 1800 gram. Ben ise 4,5 kilo :))))))))) Kendine dikkat et bu haftalarda. Bol bol dinlen canim.