Buluma noktamz :))

rock kankam mide bulantıları bu zamanlarda başlıyor benimde bu zamanda başlamıştı geçer canım inşallah eeee nede olsa artık bebişin içinde canım minicik o şimdi annesi :))bak kardelen demedi deme senin de kızın olacak womanly gibi :))Allah eli ayağını düzgün nasip etsinde kız veya erkek önemli değil benim mide bulantılarım oldu ama maaşallah yemeklere karşı yemek kokularına karşı öyle bi bulantım olmadı her bünyede farklı oluyo demek ki olsun annesi bunlar tatlı bulantılar Allaha şükrediyorum her zaman bana evlat nasip etti Allah olmayanlara da her isteyene de nasip etsin inşallah öpüyorum canım

kankam annemle konustum biraz once 3. aydan sonra gecer diyor. hic boyle olacagimi tahmin etmezdim. resmen agzima hicbisey sokamiyorum yemek niyetine. hep soguk soguk seyler istiyor canim. bu sene kiz furyasi var etrafta yani benimkide olabilir. 2 ay sonra ogreniriz insallah.

kankam hamileliğin kötü mü geçecek senin ne anlamadım 3.aydan sonra geçer doğru ama benim nerdeyse 6.aya kadar sürdü her bünyede farklı belki senin daha erken geçecek kimbilir inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin heyecanlısın demi canım o karnın bi büyüsün hayırlıısı ile koca göbekli ol :))eminim çok yakışır benim kankama:))bebişinin tekmelerini oynadığını hissedince daha bi heyecanlı oluyo insan Allah tamamına erdirsin canım Allah nazardan kötülüklerden korusun seni ve bebişini öpüyorum canım benim kendine dikkat et

selam kardelencim. vallaha ilk haftalarda cok iyiydim sonra birden bastirdi bulantilar. insallah gever vallah. doktor randevuma az kaldi heyecanlaniyorum gun gectikce. daha aslinda hic bakilmadi biliyorsun. bi kan testini yaptik pozitif dendi o kadar. esas simdi ne oldugu ortaya cikacak. insallah hersey yolunda gider. gelismeleri yazarim. sen neler yaptin? oglusun nasil? az kaldi misafirlerin gitmesine demi? optum seni.

slm rockwell cim kardelenx ben eskılerden ....GLS.....benım kızımda 3 aylık oldu..allah isteyen herkese nasip etsin..roc cum allah tamamına erdirsin cnm...kardelencim senınde gözün aydın cnm oglun olmuş.benım kızım var...ayyyyy allahım çok ama çok tatlı..rabbim onlara saglık versin..kızımın adı BERRA..hepinizi öpüyorum...

selam gls. ne kadar uzun zaman oldu degilmi yazismayalai. allah anali babali buyutsun kizini canim. sizler dogurdunuz ben daha yeni hamileyim :)) kismet simdiyeymis.

gls canım teşekkür ederim baya oldu seninle görüşmeyeli senin de yavrunu Allah analı babalı büyümesini nasip etsin

rock kankam ve kızlar hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum

gls canım teşekkür ederim baya oldu seninle görüşmeyeli senin de yavrunu Allah analı babalı büyümesini nasip etsin

rock kankam ve kızlar hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum

selam kankam. iyidir be ne olsun. mide bulantilari tam gaz devam :CüvCüv: bide doktora gideydim tam icim rahat olcakti. haftaya saliydi randevum ama esimin isi varmis o gun is yerinde teftis gibi bisey varmis. aradim doktoru sali yerine persembeye aldim. 1 hafta var yani. ak mi kara mi bi goremedik daha :emir_bebek: sen neler yaptin? ne zaman gidiyor misafirler? bebis iyidir insallah. optum canim. :1hug:

rock canım benim ne yapayım her zaman ki gibi bebişle uğraşıyorum gaz sancıları var bu aralar baya yoruyo beni misafirler haftaya perşembe gidiyolar canım bende haziranın 2 sinde izmire gidiyorum annemlere sen geldin ben gidiyorum şimdi :))baya özledim ya izmiri ailemi burnumda tütüyo 1 ay kadar kalıcam nasipse sonra eşim gelecek onunlada kalacam 1 hafta kadar sonra dönecem evime nasipse.sen nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyo hamileliğin?var mı bir şikayetin?doktora ne zaman gidiyosun?hayırlısı ile bebişini bi görsen rahatlayacaksın değil mi canım öpüyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah

rock canım benim ne yapayım her zaman ki gibi bebişle uğraşıyorum gaz sancıları var bu aralar baya yoruyo beni misafirler haftaya perşembe gidiyolar canım bende haziranın 2 sinde izmire gidiyorum annemlere sen geldin ben gidiyorum şimdi :))baya özledim ya izmiri ailemi burnumda tütüyo 1 ay kadar kalıcam nasipse sonra eşim gelecek onunlada kalacam 1 hafta kadar sonra dönecem evime nasipse.sen nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyo hamileliğin?var mı bir şikayetin?doktora ne zaman gidiyosun?hayırlısı ile bebişini bi görsen rahatlayacaksın değil mi canım öpüyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah

selam kankam. bebis gazli demek? hay allah. artik mecbur biraz kucaginda falan tutacaksin. Su 6 ay bi gecse yavas yavas emeklemeye falan basliyorlar pek bi zorlugu olmaz. Gulsuyede soracaktim ikinci cocugu istiyormusun canim? suandaki dusuncen ne yani? Ben istiyordum arka arkaya ama hamilelik cok zormus biraz erteleyebilirim. :)) izmir'e gidiyorsun sonunda vallaha. Hakettin artik canim ne kadar zaman oldu degil mi? Annelerde bebisi gormek ister tabi. Ben insallah 2010 Agustos gibi gidiyorum izmire. bebis biraz buyusun oyle. Pek bi sikayetim yok bu gunlerde canim. sadece agzimin tadi yok o kadar. midem bi tuhaf. doktora 12 martta gidiyorum. esimle gidicez ultrasona falan sokarlarsa beraber goruruz hic degilse. :emir_bebek: boyle iste canim. :1hug:

canım benim haklısın bebiş biraz daha gazlı olur sanırım sonra geçiyomuş öğrendiğim kadarıyla inşallah emeklediği günleri de görmek nasip olur:))çok tatlı oluyolar değil mi :))bu arada ikinci çocuğu istiyorum ama şimdi değil biraz büyüsün oğlum o zaman hayırlısı bakalım birde ben sezeryan yaptığım için en az 2 yıl ara verecekmişsin dikiş yerleri var ya o bakımdan.gerçi yaş ta geçiyo ama ne yapalım takdir Allahtan artık hayırlısı olsun hakkımızda.12 marta kadar ne heyecanlısındır şimdi :))inşallah hayırlısı ile görmek nasip olur canım bu arada ağzının tadı yoksa normal benimde bu zamanlarda başlamıştı mide bulantıların yakında geçecek sıkma canını benim baya iştahım artmıştı sense bişey yiyemediğinden yakınıyosun çok kötü yaa demek ki her bünyede farklılık sözkonusu kendine dikkat et canım benim öpüyorum

slm kizlar nasilsiniz diycem ama okudugum kadariyla rack canim biraz zorlaniyosun sanirim ama gecer tatlim bebisni kucagina alinca herseyi unutursun eminim.kendini yorma dikket et güzelim hayirli haberlerini bekliyruz.doktordan geldikten sonra yaz cnaim.bu arda 2.cocugu düsünüyorum ama dedgin gibi arka arkaya hamilelik yasamak zor oyüzden bi kac yil erteledim bu fikri tabi bi süpriz olmazsa olursada basimin taci olur oda.canim bide ilk cocugumun keyfini yasamk istiyorum ona ve 2.bebge iyi bakmak istiyorum arka arkaya olursa ikisi birden zor olur anlican.
kardelen bi tatili hakettim git aileni gör özlemissindir ,ben bile özledim 1ay oldu ailem gideli ama burnumda tütüyolar.
bebisim ve womanly sizinde az kaldi kizlar hayirlisiyla bi dogurun insallah.
ece canim nerelerdesinyaaaa merak ediyoruz seni,insalllah seninde güzel haberini bekliyoz hadi kizlar kendinize iyi bakin byyyyyyy

gülsü selam canım iyisindir umarım sağol canım haklısın tatili hakettim senin için de zor olmuştur ailene tam alışmışken gitmesi koymuştur mutlaka.Allah yeter ki yol ayrılığı versin ailemizden ölüm ayrılığı vermesin Rabbim.öpüyorum canım kendine iyi bak ahmet devrimi öp benim için annesi

selam gulsu ve kardelen. Gulsucum coktan beri yoktun. bebisle ugrasmak zor tabiki. Kizlar bu sefer olmadi ama ikinci bebislerde insallah ayni zamanda hamile oluruz :)) 3umuz beraber ne guzel. Womanly ve bebisimde olursa tam super olur. Ama hakkaten soyle bi gelsinler 2-3 yasina ancak o zaman dusuncez. Fiziksel ve ruhsal olarak cok zor cocuk bakimi ve hamilelik. Bugun neyseki isimi yaptim evdeki. sabah enerjiktim biraz hemen dedim kalk kizim yap su isleri. esim isyan edecekti tam son anda ev temizlendi :)) yavas yavas dinlenerek yapiyorum ama yinede yapiyorum. hala yemek yapamiyorum yalniz kizlar. icim kalkiyor kokulardan. hep salata, meyve peynir ekmek yogurt yiyorum. doktor cok kotu azarliayacak gidince. vitamin verdi ama icemiyorum cunku butun gun boyunca ishal yapiyor. o kadarda ishal iyi degil hamileyken. ondan doktora gidene kadar biraktim simdilik. sadece folik asit iciyorum.

womanly dogurdumu acaba kizlar ya? bebisimde yok coktandir. insallah iyidir ikiside.

rock selam canım senin hamilelik kötü gidecek anlaşılan rahat bi hamilelik yaşayamıyosun demek ki sabret canım belli bi aydan sonra rahatlarsın ilk 3 ay kötü geçiyo sonra alışırsın merak etme bu arada ecenur ne yaptı acaba onu merak ediyorum bu aralar womanly bebişim girmiyolar onları da merak ettim inşallah herkes iyidir öpüldünüz kızlar

rock selam canım senin hamilelik kötü gidecek anlaşılan rahat bi hamilelik yaşayamıyosun demek ki sabret canım belli bi aydan sonra rahatlarsın ilk 3 ay kötü geçiyo sonra alışırsın merak etme bu arada ecenur ne yaptı acaba onu merak ediyorum bu aralar womanly bebişim girmiyolar onları da merak ettim inşallah herkes iyidir öpüldünüz kızlar

selam canim. vallahi sikayet etmiyorum ama gercekten zor geciyor hamileligim. Agzimdaki su garip tattan kurtulamadimgitti bikere. midem bi tuhaf. ben sizin veya womanly, bebisimin boyle sikayetleri oldugunu hatirlamiyorum. gulsunun cok bulantisi vardi onu hatirliyorum ama vitaminlerden diyordu hatirlarsan.gozum korktu yani hamilelikten canim. bebisim bi dogdun hayirlisiyla ekstra dikkat edecem korunma olayina :roflol:

ecenur yok coktandir acaba siteye tamamenmi gormiyor yoksa bizim sayfayami. iyilerdir insallah.

rock kankam her bünyede farklı oluyo bunlar tatlı şikayetler olsun yavrun sağlıkla gelsin de hiç önemli değil bu şikayetlerin.bende iyiyim işte kayınvaldemler gidiyo 2 gün sonra onun dışında da bebişle uğraşıyorum maaşallah yavrum toparlandı sütüm yetmiyo demiştimya sana ek mama da veriyorum onun sayesinde toparlandı zaten doğduğunda çok zayıftı profil resimine şimdiki halini koyacam görünce hak verirsin bana teyzesi maaşallah yavrum bi tatlı oldu ki gözleri mavi olacak kankam eşimin gözleri ela benimkisi ise kahverengi.demek ki biyerlerden almış bu gözrengini :))öpüyorum tatlım kendine iyi bak

diğer kızlar nerdesiniz yahu kimse girmiyo artık eskisi gibi öpüyorum

rockwel cnm bnm nasıl bebgın hamıslık nasıl gıdıyor. ay yerım bn onu kız.cınsıyetı bellımı haber vermeyı unutma bak. ızmırede getır bebısı
kardelencım gazı gectımı melegının kac kılo oldu kız masallah buyutuyon valla

gulsucum bebısını opuyorum senınle sen nasılsın cnm.

womanly bıtanem senınde kızın oluyormus gozlerın aydın olsun
kızlar cok takıp edemıyorum bn bu aralar malum benım oğlan eskıya gıbı oldu bırakmıyo sokak delısı ayagımızın bırı sokakta yaramaz mı yaramaz
yazamadıgımda kım varsa coooooooookk opuyorum

baranınannesi selam canım yok kız gaz hala var sanırım ilk 3 ay bi sıkıntımız olacak sen nasılsın baran nasıl iyidir inşallah öpüyorum canım benim kendine iyi bak

X