Buluma noktamz :))

kizlar benim icinde uygundur hic merklanmayim ordayim hoppppp kardelen ve wom sizide bekleriz,gerci wom internetim yoktu demistiyaa yinede bekleyek bakalimmmm.bu araada kizlar bugün benim dogum günümmmmmmm cok mutluyumki bu sene en büyük hediyemle girdim yeni yasimaa 25 olduk vallaaaaa byyyyyyyy

dogumgunun kutlu olsun gulsucum :)) He vallah en guzel hediyen yaninda simdi. Pazar gunu okdir yani senin icin. tamam guzel. kardelen ve womanly kaldi.

slm kıslar :)))

dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))

hepinizi öpuyorum :))))

okadar erkegin arasında emindim seninkininde kız olduguna vay anasını low yanıldık olsun anam bu da güzel saglıklı lsunda gerisi mühim deil Allah kucagına almayı nasip etsin tek nefestede dogurasın inşallahhhh....
selam womanly. sizinde net gidip gidip duruyo. Çok üzgünüm çoook Bi hal yol caresine bakin sunun. neyse sinirlenmemem lazim kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: Ben iyiyim sekerim. uyuklayip duruyorum. hicbisey yapmak canim istemiyor. Mide bulantilarim yok. butun gun evin icinde o koltuktan o koltuga gezip duruyorum. Sen neler yapiyorsun? :lepi:

ule sorma yaw bıktım bu modemden şimdi ona ayıracak vaktim yok anam ben bulurum bi hal caresini yaparım modemi her iş gelir elimden masallah erkek gibiyim anam kaydirigubbakcemile3

bebisim kiz tebrik ederim demek bir oglumuz daha geliyor haaa ay cok sevindim canim allah sagliklica kavustursun yavrunuu.kiz rack bak bu kada roglan arasinda bi womuinki kiz tabiki seninkide olabilir oglan olursa oda valla wom kizini saklicak yer araaaaaa herkesi öptük skerler

benim kızım oyle herkese pas vermez bikere hıhhhh hanginizinki yakışıklı praylıysa ona vercem kaydirigubbakcemile3 saka bir yana inşallah rockumunki kızdırdı benim yavrucak tek kalmasa bari.....
selam gulsucum. He vallah benimkide oglan olursa birtek womanlynin kizi kaliyor herkese. :)) Kizcagiz kacacak yer arayacak :))

ben kızımı erkek gibi yetiştiricem anam onlar kaccak benim kızımdan hahayttt kaydirigubbakcemile3

canım cok tsk edrım :))sagol.darsı senın basına hadı ınsallah Allah gonlune gore versın.genelde annelerın ıcınden gecen olur.cevremdekı herkes kız dedı ama ben oglan olduğundan emındım ruyalarımda gordum kuzumu :))

sagol canım benım :))ne olduğu bellı olunca ınsan rahatlıyo bende cok mutluyum.
womun kızına bız talıp olamayız yas farkı olucak ama genede bellı olmaz bu ısler gönül işi :))))))

olsun kız zengin olurlar ....kaydirigubbakcemile3
kizlar benim icinde uygundur hic merklanmayim ordayim hoppppp kardelen ve wom sizide bekleriz,gerci wom internetim yoktu demistiyaa yinede bekleyek bakalimmmm.bu araada kizlar bugün benim dogum günümmmmmmm cok mutluyumki bu sene en büyük hediyemle girdim yeni yasimaa 25 olduk vallaaaaa byyyyyyyy

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anasınııııııııııııııı bensiz muhabbet he ......
olsun be gülüm olsun biz ne acılar gördük bu bişeymi bunada katlanırız elbet ...
şaşırdımmmm...........
vayyyyyyyyyyyy peeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....
:roflol:KK70:OGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BENİM İYİKİ VARSIN......ESKİ YAŞINI ŞUTLAR YENİ YASINI KUTLARIM :roflol:

Son düzenleme:
selam kızlar bebişim tebrik ederim canım sonunda cinsiyetini de öğrenmiş oldun çok sevindim bi oğlumuz daha oluyo demek erkekler çoğaldı bir tek womanlyin ki kız:))talipleri çoğaldı desenize:))

pazar günü bi aksilik olmazsa konuşalım bende özledim hepinizle muhabbeti öpüyorum canlar

rock wom gülsü bebişim kendinize iyi bakın a.s.

okadar erkegin arasında emindim seninkininde kız olduguna vay anasını low yanıldık olsun anam bu da güzel saglıklı lsunda gerisi mühim deil Allah kucagına almayı nasip etsin tek nefestede dogurasın inşallahhhh....

sagol canım benım :))ınsallah bızlerde saglıcakla kucagımıza alırız.pazar gunune ayarlamay calış ok.

olsun kız zengin olurlar ....kaydirigubbakcemile3

hımmm olabılır CADIARZUkaydirigubbakcemile3

canım benım nıce senelere :))doğum gunun kutlu olsun.esınle cocugunla daha guzel yasların olsun..
selam kızlar bebişim tebrik ederim canım sonunda cinsiyetini de öğrenmiş oldun çok sevindim bi oğlumuz daha oluyo demek erkekler çoğaldı bir tek womanlyin ki kız:))talipleri çoğaldı desenize:))

pazar günü bi aksilik olmazsa konuşalım bende özledim hepinizle muhabbeti öpüyorum canlar

rock wom gülsü bebişim kendinize iyi bakın a.s.

tsk ederım canım :))sagol.ismimizi bile koyduk.* ÇINAR* olucak nasıl?teyzelerinin fıkırlerınıde alalım begendınızmı kıslar....

çınar 'ımla hepinizi mucuk mucuk opuyoruzŞeniz

selam kizlar. Pazar gunu tamamdir o zaman. Bizim koca bebekleri uyutalim biz sohbete kacalim :)) Kardelen ve gulsu sizin tabi bide esas bebisler var :)) Ben cok uyukluyorum kizlar ya. off kafami kaldiramiyorum. vitaminlere basladim bakalim mide bulantisi yapacakmi. optum hepinizi.

kizlar hepinize tesekkürler güzel bir dogum günü gecirdim asil hediye oglumdu busene bu arada kociste bi kolye almiskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bebisim bence cok harika bi isim gercekten güzel ve cok anlamli.kiz kardlen masallah oglunayaaaaaaa cok seker:emir_bebek::emir_bebek:
rack sekerim korkma mide bulantiydi fyorgunluktu hepsi gecer yeterki yiyenimiz saglikli olsun ve annesine kavussun.
kiz wommmmmmmmmm anam neyapak sensiz olmuyodu ama senin modem ayirdi iste biziiiisenağlamasenağlamagercektennn cok sinirliyim senin modeni yakarloarsam fena yapcammmmmkötükedihüsokötükedihüsoneyse senide kizinida öperim canimmmmmŞeniz
bu arada ece yine kayip is karisi oldu iyiceneeeenaniknaniknaniknanik
hadin herkesi öptümmmmmmmm oglumlaaaasositosositosositososito

rock oğlum akşamları uyuyo genelde o zaman benim için daha rahat olur inşallah bi aksilik olmaz bu arada hamilelik uyku yapıyo hakketten ama bende öyle bi şey olmadı demek ki her bünyede farklı oluyo mide bulantıların olmayabilir belki harkeste olacak diye bi kaide yok vitaminlere başla canım aman ihmal etme bebişin için çok önemli biliyosun öpüyorum senş

bebişim oğlun adıyla yaşasın canım çınar ismi çok güzel şimdi sen ne heyecanlısındır ben bile senin zamanlarındayken isim bile düşünemiştim sen erken koymuşsun ismini:))maaşallah Allah nazardan korusun öpüldün canikom

gülsü sağol canım senin oğluşun da çok tatlı büyüyo işte teyzesi senin oğlunla arkadaşlık yapacak benim oğlum:))bu işler hiç belli olmaz dünya küçük belki kanka bile olurlar belki de aynı kıza aşık olurlarmıııış :)))))))öpüyorum canımcım

womanly ecenur sizi de öpüyorum kendinize iyi bakın

rock oğlum akşamları uyuyo genelde o zaman benim için daha rahat olur inşallah bi aksilik olmaz bu arada hamilelik uyku yapıyo hakketten ama bende öyle bi şey olmadı demek ki her bünyede farklı oluyo mide bulantıların olmayabilir belki harkeste olacak diye bi kaide yok vitaminlere başla canım aman ihmal etme bebişin için çok önemli biliyosun öpüyorum senş

bebişim oğlun adıyla yaşasın canım çınar ismi çok güzel şimdi sen ne heyecanlısındır ben bile senin zamanlarındayken isim bile düşünemiştim sen erken koymuşsun ismini:))maaşallah Allah nazardan korusun öpüldün canikom

gülsü sağol canım senin oğluşun da çok tatlı büyüyo işte teyzesi senin oğlunla arkadaşlık yapacak benim oğlum:))bu işler hiç belli olmaz dünya küçük belki kanka bile olurlar belki de aynı kıza aşık olurlarmıııış :)))))))öpüyorum canımcım

womanly ecenur sizi de öpüyorum kendinize iyi bakın

selam kardelencim. Bebekken cok uyuyorlarmis dogru demekki hakkaten. 6 ayliga kadar butun gun bi mama bi yatak. Bende rahat ederim insallah ilk zamanlar. Biraz adapta zorlugu cekilir ilk zamanlarda ama sonra alisilir. Vitamin sadece folik asit iciyordum simdi doktor degistirdi multi vitamin verdi icinde herseyden var. Iyi yani. Kilo verebildinmi biraz dogumdan sonra? Zor oluyor mu? Ben zaten kiloluyum cok merak ediyorum halimi hihoyyyt

rock canım yok be güzelim daha veremedim hamileyken 20 kilo almıştım şu an 73 kilodayım ama inşallah verecem emzirme dönemim geçtikten sonra bu arada ben hamileyken kiloyu ben almışım bebek pek almamış yani zayıf doğdu oğlum biraz:))sağlıklı olması önemli olan.böbrek yollarında genişleme varmış bebişimde 1 yıl boyunca takibi gerekecekmiş inşallah yavrum atar anne sütü ile.bir de sütüm yetmiyo canım ya ek mama veriyorum biberonla aptamil veriyorum herkes iyi diyor aptamil mama için hem beni emiyo hemde mama veriyorum maaşallah yavrum çok iştahlı sütüm yeterli gelmiyo ilk zamanlar sadece anne sütü ile besledim ama benim bebiş çok ağlıyordu bende başka bir sebepten dolayı ağlıyo zannediyordum meğerse doymuyormuş yavrum.şimdi çok şükür doyuyor benim sütüm az geldiği için kilosu da zayıf,doktora götürdüm doktorumuz 1 aylığa göre zayıf dedi öğünlerini 12 saate çıkardı yani her 2 saatte bir mama veriyorum o aralarda da emziriyorum mememi unutmasın diye.böylelikle toparlanacak hayırlısı ile.işte böyle canım ha birde unutmadan emzirmekle kilo da veriyormuşsun öyle duymuştum.senin inşallah güzel geçer hamileliğin zaman çok çabuk geçiyo be gülüm bi bakmışsın yavrun kucağında içimden kızın olacakmış gibi bi his var hayırlısı bakalım senin gönlündeki ne kız mı erkek mi?öpüldün canım kendine iyi bak

selam kardelencim. Off su kilolar basa bela. Herkes cok abartmadan ye diyor ama insanin surekli karni acikiyor. Veririm veririm diyoruz ama malesef oyle olmuyor. Emzirmenin zayiflattigini bende duydum. Bi emzirmede 200-300 kalori atiyormussun. Sutum yok mama veriyorum diyede uzulme, hemen herkesin oyle oluyor. Aptamilde iyi. Anne sutu yerine besleyici yani en azindan. Bobrek yollarinda genisleme ne demekki canim ya? Yani bobrektemi genisleme var? Ilk zamanlar boyle seyler cikiyor sonra llahin izniyle hepsi tosun gibi oluyorlar. Annelrimizden hep dinleriz ya, ay bilmemkim nasi dogmustu simdi bak aslan gibi diye. Seninkide oyle olacak uzulme canim. Benim icime oglan doguyor ilk gunden beri ama bakalim. Saglikli olsunlar yeter.

rock canım böbrek yollarında normalinden biraz daha genişmiş 1 yıl boyunca takibe götürecez bakalım korkulacak bişey yok diyo doktorlar genelde yeni doğan bebeklerde oluyormuş bu tür rahatsızlıklar hamileyken ayrıntılı ultrasona girmedim çünkü yoktu gittiğim hastanede eğer ayrıntılıya girmiş olsaydım gözüküyomuş anne karnında iç organlarında ne var ne yok bakılıyormuş.Allahın izniyle iyileşecek bakalım doktora götürdüğümüzde sünnet ettirmemizi söyledi çabuk iyileşmesi açısından hayırlısı olsun Allah dermanı olmayan dert vermesin yeter ki.iyi besleniyosun değil mi sakın kiloluyum diye beslenmemezlik etme inşallah senin yediklerin bebeğine yarar benim ki öyle olmadı bana yaramış yediklerim :)))canım benim yaaa hala hamile olduğuna inanamıyorum sen zaten herşeyin hayırlısını diliyordun çok şükür mevlam dularını kabul etti eeee tabi bizde senin için az dua etmedik :))senin adına çok seviniyorum sende çok istiyordun canım yaa demek ki senin için hayırlısı buymuş bu zamanda hamile kalmak varmış kurban olduğum Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin öpüyorum canım

kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum canlar

rack sohebte giris yapamiyorum yaslis kullanica adiyada sifre yaziyoryaaaaaaa

gulsu ben bi ara gordum seni ama sonra otomatik atti herhalde. surekli cikis yapip sonra yine gir kabul edene kadar. sohbete degil ama yani ana sayfadan giristen

rac deniyorum deniyorum olmuyor bekle bakalim ben biraz daha ugrasimmmmm

slm cnm nabersınız kızlar. oh oh bebısler cogalmıs masallah olsun herbırıne.
kardelencım allah saglıkla bı-uyutup askerlını gostersın cok tatlı kız o ne oyle masallah annesı.
rockwellll kızzzzzzzzzzzzzzz sendemı hamıssın sok oldum gorunce hanı kalınca bırgun mutlaka mesaj atcektın hamıs oldun bızı unuttun kac zamandır sana sorcam varmı kız bebıs dıye bıle bıle sormuyordum yoksa uzulursun dıye hadı goz<un aydın olsun arkadasım cok sevındım kız valla.

X