slm kıslar :)))
dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
hepinizi öpuyorum :))))
selam womanly. sizinde net gidip gidip duruyo. Çok üzgünüm çoook Bi hal yol caresine bakin sunun. neyse sinirlenmemem lazim kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: Ben iyiyim sekerim. uyuklayip duruyorum. hicbisey yapmak canim istemiyor. Mide bulantilarim yok. butun gun evin icinde o koltuktan o koltuga gezip duruyorum. Sen neler yapiyorsun? :lepi:
bebisim kiz tebrik ederim demek bir oglumuz daha geliyor haaa ay cok sevindim canim allah sagliklica kavustursun yavrunuu.kiz rack bak bu kada roglan arasinda bi womuinki kiz tabiki seninkide olabilir oglan olursa oda valla wom kizini saklicak yer araaaaaa herkesi öptük skerler
selam gulsucum. He vallah benimkide oglan olursa birtek womanlynin kizi kaliyor herkese. :)) Kizcagiz kacacak yer arayacak :))
canım cok tsk edrım :))sagol.darsı senın basına hadı ınsallah Allah gonlune gore versın.genelde annelerın ıcınden gecen olur.cevremdekı herkes kız dedı ama ben oglan olduğundan emındım ruyalarımda gordum kuzumu :))
sagol canım benım :))ne olduğu bellı olunca ınsan rahatlıyo bende cok mutluyum.
womun kızına bız talıp olamayız yas farkı olucak ama genede bellı olmaz bu ısler gönül işi :))))))
kizlar benim icinde uygundur hic merklanmayim ordayim hoppppp kardelen ve wom sizide bekleriz,gerci wom internetim yoktu demistiyaa yinede bekleyek bakalimmmm.bu araada kizlar bugün benim dogum günümmmmmmm cok mutluyumki bu sene en büyük hediyemle girdim yeni yasimaa 25 olduk vallaaaaa byyyyyyyy
okadar erkegin arasında emindim seninkininde kız olduguna vay anasını low yanıldık olsun anam bu da güzel saglıklı lsunda gerisi mühim deil Allah kucagına almayı nasip etsin tek nefestede dogurasın inşallahhhh....
sagol canım benım :))ınsallah bızlerde saglıcakla kucagımıza alırız.pazar gunune ayarlamay calış ok.
olsun kız zengin olurlar ....kaydirigubbakcemile3
hımmm olabılır CADIARZUkaydirigubbakcemile3
kizlar benim icinde uygundur hic merklanmayim ordayim hoppppp kardelen ve wom sizide bekleriz,gerci wom internetim yoktu demistiyaa yinede bekleyek bakalimmmm.bu araada kizlar bugün benim dogum günümmmmmmm cok mutluyumki bu sene en büyük hediyemle girdim yeni yasimaa 25 olduk vallaaaaa byyyyyyyy
canım benım nıce senelere :))doğum gunun kutlu olsun.esınle cocugunla daha guzel yasların olsun..
selam kızlar bebişim tebrik ederim canım sonunda cinsiyetini de öğrenmiş oldun çok sevindim bi oğlumuz daha oluyo demek erkekler çoğaldı bir tek womanlyin ki kız:))talipleri çoğaldı desenize:))
pazar günü bi aksilik olmazsa konuşalım bende özledim hepinizle muhabbeti öpüyorum canlar
rock wom gülsü bebişim kendinize iyi bakın a.s.
tsk ederım canım :))sagol.ismimizi bile koyduk.* ÇINAR* olucak nasıl?teyzelerinin fıkırlerınıde alalım begendınızmı kıslar....
çınar 'ımla hepinizi mucuk mucuk opuyoruzŞeniz
rock oğlum akşamları uyuyo genelde o zaman benim için daha rahat olur inşallah bi aksilik olmaz bu arada hamilelik uyku yapıyo hakketten ama bende öyle bi şey olmadı demek ki her bünyede farklı oluyo mide bulantıların olmayabilir belki harkeste olacak diye bi kaide yok vitaminlere başla canım aman ihmal etme bebişin için çok önemli biliyosun öpüyorum senş
bebişim oğlun adıyla yaşasın canım çınar ismi çok güzel şimdi sen ne heyecanlısındır ben bile senin zamanlarındayken isim bile düşünemiştim sen erken koymuşsun ismini:))maaşallah Allah nazardan korusun öpüldün canikom
gülsü sağol canım senin oğluşun da çok tatlı büyüyo işte teyzesi senin oğlunla arkadaşlık yapacak benim oğlum:))bu işler hiç belli olmaz dünya küçük belki kanka bile olurlar belki de aynı kıza aşık olurlarmıııış :)))))))öpüyorum canımcım
womanly ecenur sizi de öpüyorum kendinize iyi bakın