kızlar kusurabakmayn çok heyecanlandım ben.. o yüzden rockun üstüne atladım :))
kardelenn canım senide tebrik ederim.. Allah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsin canım adıyla yaşasın..
Womanly sen nasılsın senin ne kadar kaldı doğuma.. allah sağsalim kucağına aldırsın canım
gülsüüüüüü sende doğum yapmış olman lazım dimi yalnışmı hesap yapıyom :))
selam kizlar. Simdi doktoru aradim. Gulmeyin vallaha cok sinirlerim bozuldu ilk randevuyu 10 Marta verdiler.Bundan hemen hemen 1 ay sonra. Sasirdim boyle kaldim telefonda. Ee dedim bebegin kalp atisi kese falan ne olcak e zaten duyulmazki kalp atisi dediler. 12. haftada falan ancak duyulurmus. Ultrason olcakmi dedim. Doktorunuz gerekli gorurse olur dediler. Simdiyle 10 mart arasi napcam yani dedim. Egerki normal disi bisey hissederseniz acile gidin dediler. Off boyle yani. stres yapmamam lazim. Herkes ayni durumda burda.
selam womanly. ya iste boyle. anlatirim artik nasil gectigini 10 martta :)) Sen dogurcan ayol o zamana kadar. :))) Sistimi gobek iyice? bi fotoda buraya koy. bebislede foto isteriz.
Kizlar hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun buarada. Varmi bi hediye bi cicek?
racck canim normal dogum tabiki iyi ama benimki cok zor oldu canimya ama iyi olan tatri cokc abuk ayaga kalktim oglusumun göbegi 14.gün düsüt canim.göbegini temizlemek icin sitirel alkol kulladim kulak cöpüyle siliyodm devamli.tabiki temizlik yapma kendini hirpalam dinlenerek yap canim ne güzel esinin yardim etmesi,canimya dedigin gibi gurbete geliniyiz yaza tatile gitcem dayancaz artikkkkkkkk.hadi iiy gecler sekerimmmmmmmmmmm
selam kızlar nbrsiniz ....
hepiniz iyisiniz inşallah öptüm sizi mucks.....
(bizde net yok yine modem bozuldu kökü çıkmasın ... :)) baskasından yazıyourm canlar)öptümmmmm...
aaaaaaa bebisim cok tebrikler canim. Demek ogrendiniz cinsiyeti. Ne guzel. masallah canim. bende benim icin erkek diyorum ama gorucez. Dogumu izmirde mi yapicaksin sen canim?
bebisim kiz tebrik ederim demek bir oglumuz daha geliyor haaa ay cok sevindim canim allah sagliklica kavustursun yavrunuu.kiz rack bak bu kada roglan arasinda bi womuinki kiz tabiki seninkide olabilir oglan olursa oda valla wom kizini saklicak yer araaaaaa herkesi öptük skerler
kizlar bigun ayarlayalim ve hep beraber sohbette bulusalim. herkes uygun gununu soylesin bakem. Pazar gecesi nasil mesela? Sizin saatle 10-11 falan?