kankam demek seninde kaynanan gelecek benim ki gibi :))yardım şart canım özellikle sezeryan olunca mutlaka yanında birirnin olması gerekiyo sen normal doğum mu düşünüyosun?sezeryan da baya bi zorlanıyosun ameliyat yerim baya bi sızlamıştı böyle yanma gibi oluyo çok fenaydım 1 hafta boyunca sonra Allahtan geçti sızlamalarım şimdi yok çok şükür elimi bile oarama değdiremiyorum acıma yok ama psikolojik işte bakamıyorum o kesik yerime inşallah bi kaynasın da o zaman rahat rahat ellerim :))normal doğum gibisi yok be kanka çok rahat hemen ayağa kalkıyosun onun da zorlukları var ama sezeryan gibi değil en azından.öpüyorum tatlım
oglum anlatmadimmi ben burda iki saat. oyle ha deyince doktora gidemiyorum :mymeka: bekliyorum burdaki hastane bana kadin dogum ismi ve teli vercek arayip randevu alcam. sigorta sistemi isliyo iste degisik. cocuk olcak 6 aylik ben anca gitcem haaa :CüvCüv:
slm kizlar herks iyi sanirim ececim ilk sana yazim morelini bozma lütfen herseyin bi tedavisi var kontrollerini düzenli yaptir eminim düzelcek.rack sana gelince ¨seni anlyiorum hop deyince doktora gidemiyosun buradada kötü düsünme tatlim bebisnin icinde büyüyor onun icn bol bol ceviz findik süt pekmez ye sebzede ayni sekilde canim.
kardelennnnnn kiz benim annemlerde cumertesi gidiyor üzülüyorumya alismistim gercekten.
wom kizin nasil az kaldi sanada yorma kendini lennnn hadi herksi öptüm unuttugum vamri arda bilmiyorum hadi byyyyyyyyy
cevap verme bana kız saclarını yolarım bak senin :roflol::roflol::roflol:anladım olum sen iyi olda (bide bebişin) gerisi mühim deil ....
ay teyzesi nasıl olsun su an bir elim karnımda bir elimde klavyede oyle yazıyom yani nasıloynuyo tütütütütütütü masallaaahhhhh rabbim nazarlardan saklasın .... yok boyle bir duygu ben şimdiden boyleyim dogunca düşünemiyorum kimseye elletmem heralde kaydirigubbakcemile3 ay kız insan ister istemez yoruyo kendini mevlütte yataga sericegim takımıma boncuk işliyorum o gün giyecegim gecelik ve pijamamada işleyecegim daha cok işim var yani neyse anam öptüm...
hepiniz öpüldünüz kızlar gülsü bebişim ece rock kardelen (bide bebişler).....