Buluma noktamz :))

pişştttt kızlar ben geldım :)))bıraz gec oldu ama geldım..
bugun bıraz ıyı degılım o yuzden yan komsum yanı ev sahıbım brakmadı yatıcagın saate kadar bende oturcan kocan bana emanet ettı dedı ve bırakmadı sımdı geldım yatcam artık dıye :))
hadı sohbete gıdelım...

bebisim banada aynisi oldu bene giremedim cnaim.neyin var neden rahatsizlandin kendine dikket baks en iki canlsin unutma bunu.yat dinlen istersennnnnnnnn.ben iyiyim cnaim oglumda iyi teyzesi herkes cikmismi ne bu ardaaaaayaaaa hadi bende yatam bari bizim velet erken uyaniyor uyukusuz kaliyorum sonraiyi geceler cnaim byyyyy

bebisim banada aynisi oldu bene giremedim cnaim.neyin var neden rahatsizlandin kendine dikket baks en iki canlsin unutma bunu.yat dinlen istersennnnnnnnn.ben iyiyim cnaim oglumda iyi teyzesi herkes cikmismi ne bu ardaaaaayaaaa hadi bende yatam bari bizim velet erken uyaniyor uyukusuz kaliyorum sonraiyi geceler cnaim byyyyy

bende bıse anlamadım dun turp gıbıydım bugun cok yorgun halsız hıssedıyorum kendımı uzerımde ınanılmaz bır agırlık var soylemsı ayıp mıdeyıde bozmusum..
sızın oğlusunla ıyı olmanıza sevındım ıyı bak ona annesı benım ıcınde op sev :))
opuyorum canım ıyı bakın kendınıze ıyı geceler..

yaw kizlar gelmissiniz ama gec gelmissiniz. ben size ne dedim. 10-11 gibi. neyse gari bidaha bulusuruz ama once su sohbete girme isini cozmemiz lazim. hep hata veriyor.

Bebisim yorgunluk halsizlik bende hep var ilk gunden beri. kolumu kipirdatamiyorum. bende bol bol uzaniyorum uyuyorum bazen :))

Baranin annesi canim ben sevincten ne yaptigimi biliyormuyum? 7 haftaya geldik bile. Daha doktora falan gitmedim. hele bi gideyim o zaman detaylari verebilcem insallah. Sen nasilsin? Baran nasil? Optum seni.

cnm ıyıyız bızde buyuduk valla sorma nıye gıtmedın kız hemen gıt bak bakalım kk ya el sallıyomu yumurcak anam kız olur ınsallahta oğluma alırız ne zamandır beklıyoruz bılıyorsun bıze verırsın artık anası. baros yuruyo cok yaramaz oldu ısırıyo sacımı cekıyo ınat sorma anacım nasıl gıdıyo hamısık pekı

hamislik iyi simdilik mide bulantim falan yok allahtan. cok halsizim yalniz surekli uykum geliyor. Doktor daha gitmedim cunku burda biliyorsun turkiye gibi degil canim. bebek biraz buyusun sonra gel diyorlar. Bende anlamadim mantiklarini. EEE baranin en simarik zamanlari simdi. Ozellikle ana okulu gibi seylere baslayana kadar hircin ve enerji dolu oluyolar sonra normale donuyor. Icimden bi ses benimkide oglan olacak diyor ama hayirlisi bakalim. Saglikli olsunda gerisi bos. Optum seni canim.

ay sorma o nasıl ıs belkı dusuk tehlıkesı olur ınsanın oyle seymı olur nasıl bır mantık ya anlamadım onlaı aman dıkkat et canım ıyımı gel kız burada bakarız oh oh bebiş gorurum bnde mınıcık aman kendıne ıyı bak usutme ayagını sıcak tut. yorulma ılk aylar onemlı cnm saglıklı olsunda ne olursa olsun bebegım. gonlune gore ınsallah bacım

slm kıslar ne var ne yok :))hersey yolundadır umarım..
yarın rutın kontrolumuz ıcın çınarı gormeye gıdıcez teyzelerı :))
ozlemışım oğlusumu ,canım benım annesının bıtanesı..

hepinizi öpuyoruz...

selam kizlar. bebisim ne guzel oglusunla goruseceksin yarin. Bende bi gorseydim icim rahatliycak. neyse artik 15 gun daha sabir.

selam kizlar. bebisim ne guzel oglusunla goruseceksin yarin. Bende bi gorseydim icim rahatliycak. neyse artik 15 gun daha sabir.

canım benım sımdı sen 7+1sın bebegının kalp atısını duyabılırsın.ben 8.haftanın basında duymustum ama genelde 7.haftada duyuluyor.bılıyorum sabretmek cok zor ama baska caren yoksa beklıyceksın tatlım.boylede ısın cok zor aslında.acıle gıtsen bakarlar ama sanırım sen beklemeyı tercıh edıyorsun.hayırlısı artık.yığenımızın bır kalp atısını duysan cok rahatlarsın sonrası daha kolay olur senın ıcın.masallah yavruna :nazar:sımdı mınıcık annesı :asigim:a.s.

canım benım sımdı sen 7+1sın bebegının kalp atısını duyabılırsın.ben 8.haftanın basında duymustum ama genelde 7.haftada duyuluyor.bılıyorum sabretmek cok zor ama baska caren yoksa beklıyceksın tatlım.boylede ısın cok zor aslında.acıle gıtsen bakarlar ama sanırım sen beklemeyı tercıh edıyorsun.hayırlısı artık.yığenımızın bır kalp atısını duysan cok rahatlarsın sonrası daha kolay olur senın ıcın.masallah yavruna :nazar:sımdı mınıcık annesı :asigim:a.s.

vallaha bebis ben doktoru aradigimda randevu icin kadin hemsire dediki siz randevuya geldiginizde 9 haftalik olacaksiniz ve o zaman bile duyulmaz kalp atisi dedi :eek:klava: sanirim demek istedigi kalp atisi dinleme cihazindan duyulmaz. yani ultrason diye biseyi ortaya koymuyorlar bile. Oyle bi secenek yokmus gibi davraniyolar. Birsuru sey duyuyoruz cevreden bos gebelik su bu. Allah korusun oyle bisey olsa 3 ayliga kadar goturtcekler demekki. yani cok sacma saglik sistemi. bekliyorum sakin sakin. :kahve:

selam canlarım muhabbet baya koyu bakıyorumda benim modem yapayım derken hepten gitti :roflol: yenisini alamam suan baska ihtiyaclarım varken dimi yani....

dün doktordaydım benim kız dogum pozisyonunu almış bile doktr dikkat et dedi en azından 3 hafta dikkat et kendine dedi normal dogum yapcam ya inşallah dönmez bizim cimcime kilosu :1.800gr boyu :47 cm olmuş bebğimin kızlar sizce kilosu iyimi bana biraz az gibi geldi ama herkez normal diyo ...

neyse anam kendinizeii bakın ben anamlardan yazıyorum bu gece asker yollucaz halamın oglunu kalcam burda bu aksam denk gelirsek konusuruk öptüm hepinizi mucukssssssssss..........a.s.

womanly selam. alma simdi hakket modem falan birsuru ihtiyac var bebis geliyor. Bence kilosu iyi ya. doguma kadarda 200-300 gram alsa tamamdir. Ablam aynen senin kiz kadar dogmus 1800 gram. Ben ise 4,5 kilo :))))))))) Kendine dikkat et bu haftalarda. Bol bol dinlen canim.

womanly selam. alma simdi hakket modem falan birsuru ihtiyac var bebis geliyor. Bence kilosu iyi ya. doguma kadarda 200-300 gram alsa tamamdir. Ablam aynen senin kiz kadar dogmus 1800 gram. Ben ise 4,5 kilo :))))))))) Kendine dikkat et bu haftalarda. Bol bol dinlen canim.

tamam canım tesekkür ederim sende kendine ii bak okeyyyyyyykaydirigubbakcemile5

slm kizlar nasilsiniz ne var neyok ben ve oglum cok iyiyiz arkadaslarr.
bebisim kiz doktora gitcektin ne oldu cinar bebisimiz nasillllll iyimi bizden slm söyle annesi.
wom canim sende kendine cok dikket bu arlar kizin acelecimi ne cimcime disariyi merak etti sanirim.
ve en taze anne adayimiz rack cnaim heycanlisn biliyorum ama fazla strese girmeki bebisinde stres yapmasin simdi o minicik bi kelebek gibidir.
kardelen nerdesin kiz oglusun nasil neyapiyor emziriyosun dimi.
hadin kizlar herkes kendine ve bebislere iyi baksin mucuk muckkkkkk byyy

slm kıslar nabersınız :))
çınarla bız cok ıyız doktor amcamız herseyın sımdılık ıyı olduğunu soyluyor 2 hafta sonra seker testımız var onun ıcın tekrar gıdıcez.bır aksılık olmazsa mayısta turkıyeye donuyorum doğumu orda yapıcam kısmetse..
rock canım gercekten dedığın gıbı cok sacmaymıs saglık sısteme.bosver sagda solda duyduklarını sen kendı gebelığıne bak canım.en ıyısını yapıyosun sakin sakin tadını cıkara cıkara yasa tatlım..bol bol cevız ıspanak ve balık yemeye calıs.ben hergun cevız tuketıyorum en az gunde 5 tane kahvaltıda yıyorum çınar annesı gıbı olmasın zekı olsun dıye :)) sırf ona yonelık beslenıyorum suana kadarda 3 kılo aldım sadce.doktor amcamız cok ıyı dedı coğunluk olarak meyve yıyorum guzel olsun dıye,her meyveden yemeye calıs benım yemedığım meyve sayısı cok az onlarda yaza :)

wom canım masllah kızına gayet ıyı bencede kılosu :))ufaklıgın acele etmesı ıcın elınden gelenı yap annesı :))vaktı zamanında gelır ınsallah..

gulsu canım devrım kocaman olmus masllah onada :))nasıl sut ıcmesı extra olarak mamaya ıhtac duymuyordur umarım.nasıl bakımı zormu alıştınmı canım..

kardelen canım sen nasılsın bertuğ nasıl..

çınarla sızı opuyoruz kıslar kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın ....

selam gulsu ve bebisim

Gittikce hepimiz yogunlasicaz galiba. bebisler gelince internet falan hayal olacak. ama olsun raziyiz herseye. benim mide bulantilarim basladi hafiften. dun yedigim seyden bugun aklima gelince midem bulaniyor. insallah kisa surede gecer bulantilar.

gulsucum oglusun buyuyor masallah. sen simdi evdesin nasilsa guzelce bakiyorsundur ogluna. zaten bu donemler genelde uyuyorlarmis. sende o her uyudugunda uzan biraz dinlenirsin.

bebis ben seni izmirdesin zannediyordum. az kalmis donmene. dogum izmirde yani ne guzel :))

kardelencim sen nerelerdesin yahu? bi ses ver.

selam canlarım benim bebiş bu aralar huzursuz olduğundan pek giremiyorum ben iyiyim çok şükür de bebeğimin gaz sancıları var bu aralar çok huysuz ve çok ağlıyor onunla ilgileniyorum uykuları çok düzensiz onun dışında bi yaramazlık yok bebişim rock wom gülsü hepiniz iyisiniz maaşallah öpüyorum canlar kendinize iyi bakın

selam kardelencim. insallah bebisin rahatlar birazcik kisa zamanda. iste bu siralar gaz problemleri oluyor malesef. 3-4 ayliga kadar boyle sonra rahat edersin. gerci pek rahat etmek yok artik bize anneyiz nede olsa .

kizlar benim mide bulantilarim basladi. off hemde nasil. butun gun devam ediyor. napsam bilemiyorum nerelere gitsem. nereye gitsem kafa dagitmaya benimle beraber geliyo bulantilar. herseyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum. hep meyve turu sonra ondanda tiksiniyorum.

X