Buluma noktamz :))

kankam demek seninde kaynanan gelecek benim ki gibi :))yardım şart canım özellikle sezeryan olunca mutlaka yanında birirnin olması gerekiyo sen normal doğum mu düşünüyosun?sezeryan da baya bi zorlanıyosun ameliyat yerim baya bi sızlamıştı böyle yanma gibi oluyo çok fenaydım 1 hafta boyunca sonra Allahtan geçti sızlamalarım şimdi yok çok şükür elimi bile oarama değdiremiyorum acıma yok ama psikolojik işte bakamıyorum o kesik yerime inşallah bi kaynasın da o zaman rahat rahat ellerim :))normal doğum gibisi yok be kanka çok rahat hemen ayağa kalkıyosun onun da zorlukları var ama sezeryan gibi değil en azından.öpüyorum tatlım

kankam demek seninde kaynanan gelecek benim ki gibi :))yardım şart canım özellikle sezeryan olunca mutlaka yanında birirnin olması gerekiyo sen normal doğum mu düşünüyosun?sezeryan da baya bi zorlanıyosun ameliyat yerim baya bi sızlamıştı böyle yanma gibi oluyo çok fenaydım 1 hafta boyunca sonra Allahtan geçti sızlamalarım şimdi yok çok şükür elimi bile oarama değdiremiyorum acıma yok ama psikolojik işte bakamıyorum o kesik yerime inşallah bi kaynasın da o zaman rahat rahat ellerim :))normal doğum gibisi yok be kanka çok rahat hemen ayağa kalkıyosun onun da zorlukları var ama sezeryan gibi değil en azından.öpüyorum tatlım

kankam vallah ben normal dogum istiyorum. epiduralle iste ama normal dogum deniyorya. Bi aksilik olmazsa normal istiyorum diycem. Ameliyat falan bana gore degil. Iki bagrinirim dogururum cocugu. :roflol: :emir_bebek: bu kadar millet doguruyor ben mi yapamicam. Bebis cok istedik o yuzden herseye katlanicaz artik. Ablamda sezeryan olmustu ve cok agrilari olmustu 2-3 gun. Agriya cok dayanalikli bi arkadas var o da sezeryan oldu kiz kafasini duvarlara vurmus agridan. o denli yani. Tabi bunyeden bunyeye gore degisiyor. Hayirlisi bakalim. :CüvCüv:

oglum anlatmadimmi ben burda iki saat. oyle ha deyince doktora gidemiyorum :mymeka: bekliyorum burdaki hastane bana kadin dogum ismi ve teli vercek arayip randevu alcam. sigorta sistemi isliyo iste degisik. cocuk olcak 6 aylik ben anca gitcem haaa :CüvCüv:

cevap verme bana kız saclarını yolarım bak senin :roflol::roflol::roflol:anladım olum sen iyi olda (bide bebişin) gerisi mühim deil ....

slm kizlar herks iyi sanirim ececim ilk sana yazim morelini bozma lütfen herseyin bi tedavisi var kontrollerini düzenli yaptir eminim düzelcek.rack sana gelince ¨seni anlyiorum hop deyince doktora gidemiyosun buradada kötü düsünme tatlim bebisnin icinde büyüyor onun icn bol bol ceviz findik süt pekmez ye sebzede ayni sekilde canim.
kardelennnnnn kiz benim annemlerde cumertesi gidiyor üzülüyorumya alismistim gercekten.
wom kizin nasil az kaldi sanada yorma kendini lennnn hadi herksi öptüm unuttugum vamri arda bilmiyorum hadi byyyyyyyyy

ay teyzesi nasıl olsun su an bir elim karnımda bir elimde klavyede oyle yazıyom yani nasıloynuyo tütütütütütütü masallaaahhhhh rabbim nazarlardan saklasın .... yok boyle bir duygu ben şimdiden boyleyim dogunca düşünemiyorum kimseye elletmem heralde kaydirigubbakcemile3 ay kız insan ister istemez yoruyo kendini mevlütte yataga sericegim takımıma boncuk işliyorum o gün giyecegim gecelik ve pijamamada işleyecegim daha cok işim var yani neyse anam öptüm...

hepiniz öpüldünüz kızlar gülsü bebişim ece rock kardelen (bide bebişler).....

cevap verme bana kız saclarını yolarım bak senin :roflol::roflol::roflol:anladım olum sen iyi olda (bide bebişin) gerisi mühim deil ....

ay teyzesi nasıl olsun su an bir elim karnımda bir elimde klavyede oyle yazıyom yani nasıloynuyo tütütütütütütü masallaaahhhhh rabbim nazarlardan saklasın .... yok boyle bir duygu ben şimdiden boyleyim dogunca düşünemiyorum kimseye elletmem heralde kaydirigubbakcemile3 ay kız insan ister istemez yoruyo kendini mevlütte yataga sericegim takımıma boncuk işliyorum o gün giyecegim gecelik ve pijamamada işleyecegim daha cok işim var yani neyse anam öptüm...

hepiniz öpüldünüz kızlar gülsü bebişim ece rock kardelen (bide bebişler).....

masallah masallah ikinizide :CüvCüv: :emir_bebek: Cok oynuyormus son zamanlarda bebis bende oyle duydum arkadaslardan. hatta 8 aylikken falan gobekten elini ayagini gorebiliyormussun hareket ettikce. Mevlut dedin ne guzel ya. Bende yapabilsem keske. Insallah anneme gittigimde yaparim artik. Cunku istiyorum severim oyle seyleri. kaydirigubbakcemile5

Yaaaaaaaaaaa Rockwellllllll çookkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm arkadaşımmmmmmmmm
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin..

kızlar kusurabakmayn çok heyecanlandım ben.. o yüzden rockun üstüne atladım :))
kardelenn canım senide tebrik ederim.. Allah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsin canım adıyla yaşasın..
Womanly sen nasılsın senin ne kadar kaldı doğuma.. allah sağsalim kucağına aldırsın canım
gülsüüüüüü sende doğum yapmış olman lazım dimi yalnışmı hesap yapıyom :))

rockwelll her yerdden yaıyom bak tebrikler tebrikler tebrikler
kardelenim sende sağlıkla kavuşmuşsun ne güzel allah bizlerede nasip etsin inşalllahhhh

kıslarrrrrrrrrrr merhabaa

ana herkesler burdaaa
racwell çok sevındım canım benım allah tamamına erdırsın inşallah
hande naber
beren nasılsın

tekrar selam kizlar. cok duygulandirdiniz beni vallaha :)) Berencim cok sagol. Amor ve handecim sizlerede tekrar tesekkurler. Beros sen neler yaptin? Wavy nerelerde yahu? iyidir insallah

Rockweli tebrike geldim bi kahve içip kalkcam :)))))))))
iyidir kuzum çalışıyom sen napıyon..rock hamileymiş hande söylemese hiç haberim olmıcak. K.kya da pek girmiyom sen napıyon

Wavy bugün adet oldu eve gitti :KK43:((( ya offff her adet olduğumuzda birbirimiz için üzülüyoruz.. Biri hamileyse de bi okadar seviniyoruz. Kat kat hatta ..
Allah yüzümüzü güldürsün daha fazla aratmasın.

Ben bi b...k yapmadım :)) bu ayı saymassak.. Sonra anlatırım
sen naptın preesed kullanmışsın inanamadım. Ulen bende kullandım olmadı ya :)))

berencim evet preseed kullandim bu ay degisik olarak. Bide yumurtlama testlerinden yaptim emin olmak icin gunlerden. Ben 14. gun diye tutturmustum habuki benim yumurtlamam 18. 19. gunlermis. O da iyi oldu yani. Eh birazda ozlem vardi esimle :)) Hepsi karisti iste. Preseedin son kullanma tarihine dikkat ederek kullanmaya devam et derim. Bence ise yariyor. Eh sonra bi ara anlatirsin ozelden istersen neler yaptin :))

wavy'i herkesi anliyorum. her ay ayni husran ne demek bilirim. Az beklemedik beraber. Ben bu ay resmen adet olucam zannettim. Belirti falan diye bisey yokmus megerse. Bosu bosuna parmaklarimizi yormusuz kac ay :)) Yaz allah yaz. Hepsi adet belirtileri gibi.

rack ne guzel özetledın canım benım :)
de ;
adetıme 10 gun var belırtılerın neydı :KK70::KK70:::KK70::KK70::KK70:
hahahahhahahahah

he vallaha bende ozlemisim sekerim. Ben simdi cikiyorum canim. biraz islerim var disarda. onlari halledeyim. Yine konusuruz. Optum sizleri :)) Hayirli haberler olsun insallah hep.

oooo berencim amor handefe kızlar hepiniz burdasınız ne güzel bizim topiğe gelmişsiniz :))sağolun arkadaşlar Allahım bu güzel duyguları sizlerede hissettirsin amor beni tebrik etmedi ama olsun ben severim onu:))handefe hamile sanırım Allah tamamına erdirsin inşallah canım sıra beren amor ve wavy de inşallah tez zamanda sizlerede nasip olur canlarım kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi tek tek

selam kizlar. Simdi doktoru aradim. Gulmeyin vallaha cok sinirlerim bozuldu ilk randevuyu 10 Marta verdiler.Bundan hemen hemen 1 ay sonra. Sasirdim boyle kaldim telefonda. Ee dedim bebegin kalp atisi kese falan ne olcak e zaten duyulmazki kalp atisi dediler. 12. haftada falan ancak duyulurmus. Ultrason olcakmi dedim. Doktorunuz gerekli gorurse olur dediler. Simdiyle 10 mart arasi napcam yani dedim. Egerki normal disi bisey hissederseniz acile gidin dediler. Off boyle yani. stres yapmamam lazim. Herkes ayni durumda burda.

slm kizlar.valla rack canim banada öyle vermislerdi ama ben acile gitmistim ozaman 8haftaliktim bebegin kalbi atisi gözüküyodu düsün sen strese girme canim.
kizlar annemleri yolcu ettim cok üzgünüm ay ne zormus birden bosluga düstümyaaaaaa neyse cikiyorummmmmmm simdilikkkkkk by

X