Buluma noktamz :))

wom sekerim ben geldim diger kizlar nerde hadin herkesi bekliyoruzzzzzzz

gulsu ya sohbete girebiliyomusun? ben deniyorum deniyorum olmuyo. cikis yapip tekrar giriyorum tik yok.

hosgeldin kardelenim. sanirim sohbete giremiyoruz o yuzden burdan yazisalim gari. naber nasilsin?

ay yavrularım gelmişiniz yaw ...
ama muhabbet yok hani konusmamışınız sizde yarıda bırakmışınız bende sobanın yanında mıyıştım biraz gelemdim zaten sizde dogru dürüst konusmamışınız anam yaw neyse yine ayarlayalım kuslarım konusalım bi dogru dürüst okey öptüm hepinizi canlar...............

slm kıslar hepiniz iyisiniz masallah..
bende ıyım cok sukur karın agrılarım var bu aralar yatıyorum genelde ıs guc derken fazla yordum kendımı gırmedım sayfaya ara ara baktım..
rock artık bıtırmıssındır sende butun ıslerını..esınde gelmısdır ozlem gıderıyosunuzdur sızı cıfte kumrular..ınsallah bu ozlemın meyvesıde hemen gelır..gulsu yenı yılada gırdık gerı sayım basladı senın hadı bakalım..saglıkla hayırlısıyla gelsın devrımımız..
kardelen canım sen neler yapıyosun senınde cok az kaldı artık hazırlıklarını bıtırmıssındır..
wom sende temızlık guzelı oldun cıktın kızında senın gıbı hamarat olcak anansına bak kızını al mısalı..
tatlı hazırlıklar devam edıyor tabı senın..
hırcın denız canım ısın hayırlı ugurlu olsun..ıyı olur kafan dagılır hemde sıkılmazsın..

ayrıca

HEPİNİZİN YENI YILI KUTLU OLSUN BU YIL SIZE SEVDIKLERINIZLE BIRLIKTE SAGLIK HUZUR MUTLUK GETIRSIN.BUTUN DILEKLERINIZIN GERCEKLESMESI DILEGIYLE..
KENDINIZE COK IYI BAKIN.HEPİNİZİ ÖPTUMMM

bebişim dikkat et kendine canım bu aralar bol bol dinlen benimde az kaldı bakalım 3 hafta sonra nst ye giriyorum ondan 1 hafta sonra da doğumum var bakalım hayırlısı inşallah.yavaş yavaş karnın çıkmıştır seninde 4.aya doğru gidiyosun maaşallah daha dün gibi hatırlıyorum 6 haftalıktın zaman çok çabuk geçiyor valla.

bende herkesin yeni yılını kutluyorum şimdiden Allah bütün dileklerinizi kabul etsin inşallah bu yeni yılda hamilelere sağlıklı doğumlar nasip olsun olmayanlara da tez zamanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin

selam kizlar. nabersiniz?

bebisim esim daha gelmedi canim gun sayiyorum. hayirlisiyla gelir insallah. sende kardelenin dedigi gibi zaman ne kadar cabuk geciyor 4. aya girdin bile. allah herkese hayirli evlatlar versin insallah.

bende iyiyim iste. hemen doktor randevularimi almaya basladim :)) biliyosunuz tiroid ultrasonu cektiriyorum 6 ayda bir yine zamani geldi ocak 5e verdiler randevuyu. bide son gunlerde midemin yukarisi sol tarafimda bi agri var cok kafami takiyorum neden agriyor bilmiyorum. gazdan falanmi olur acaba? bileniniz varmi? gitmisken onuda gostereyim bari. boyle yani kizlar. optum hepinizi.

iyi yillar

selam kıslar hepinizi çok özledim canlarımcokacimcoook
işim yoğun daha bugn izin kullanabildim düşünün araya zaman girince çok zor gedi bana bir süre çalışıcam böyle hepinizi öpyoru kıslar kendinize iyi bakın bebeişim yorma gulüm kendini sakın sakına.s.Şeniz

slm kizlar herkes iyi sanirim bende iyiyim tabiu kasik agrilarim var ama normalmis dogum yakinya bekliyoruz bakalim insallah ynei yil cocugu olcak oglum.
kizlar hepinizin yeni yilini kutlar tek tek öperim hamis olanlar saglikli dogum dilerim rack ve ece sizede insallah bir bebek gelmesini diliyorum busene mutlu huzurlu gelsin hepimize 2009 herkesi öptüm.

leynnnnnn hele şükür sesiniz cıktı ha vay anasını ......

neyse anam hepinizin yeni yılını kutlarım sevgilerimle canlarımmmm....

yeni yılınız kutlu olsun kızlar 2009 inşallah hayırlı ve uğurlu bi yıl olur herşey gönlünüzce olsun

bende yeni yilinizi kutlarim dostlar. bebislerimizle mutlu bir yil olur insallah :)))

yaw kaç gündür siteye bakıyorum kimse gelmemiş ne oldu yahu karadenizde gemileriniz mi battı :))hava soğuk ondan mı girmiyosunuz yohsam :))iyi olduğunuzu bildirin en azından alla alla bende gelmeyecem padişahın kızı da olsanız küstüm :))))))))))herkesi öpüyorum

selam kardelenim. vallaha haklisin artik hicbirimiz dogru durust yazmiyoruz. Ben cok yorgunum hala geldigimden beri. anlamadim gitti. bide tam regl olma haftam bu ara. strestliyim biliyosunuz esim hayirlisiyla bi gelsin diyorum. pazartesi doktordayim tiroidlerim icin. bide boynumda bi et beni vardi cok kucuk kolyeme takildi galiba batiyo gibi kafama takiyorum kac gundur. onuda bi gostercem. sen neler yaptin? nasil gecti yilbasi?

rock canım ya hakket siteye kimse uğramaz oldu bugün komşum doğum yaptı onun sevinci var içimde kızı oldu biraz önce onunla konuştum epidural sezeryan olmuştu bende epidural yöntemle doğum yapacam inşallah baya rahatlattı beni doğum 15 dk sürmüş kolay olmuş inşallah darısı başıma :)bu arada yarın kayınvalidemle kayınpederim geliyo belli bi süre onlarla ilgilenirim ama geceleri yine bakarım yazarım ben geliyom da diğer kızlar pek uğramıyo artık gülsü wom gelirdi artık onlarda uğramaz oldu bebişim zaten sırra kadem bastı :))))ondan da bi haber yok.benimde doğuma az kaldı şimdiden onun heyecanı içerisindeyim sana kötü bi haberim var maalesef bu hamilelik dönemimde sigara içtim bırakamadım yani onun korkusu da var içimde inşallah yavrum sağlıklı doğar tek temennim bu.((yılbaşı aynı gülüm ya diğer günlerden bi farkı yok benim için eşim çalışıyodu zaten.senin boynundaki et beni inşallah zararsızdır benimde kasığımın orda var çok çöirkin bi görüntüsü var simsiyah böyle doktorum onu sezeryan yaparken alalım dedi çok çirkin bi görüntüsü var dedi ama bilmiyorum bazı et benleri kötü huylu olabiliyo Allah korusun ondan korkuyorum herkes aldırma diyor doktorumun dalına girmiyo ki napcağımı bilmiyorum bakalım o gün bi gelsin de sorarım doktora yine.sende göster bakalım Allah muhafaza takılırken kopartır kolyen dikkat et öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…