Buluma noktamz :))

selam kardelenim. vallaha az kaldi doguma. hayirlisiyla bi gorsen bebisinin yuzunu rahatlican. vallah annem butun hamileliklerinde icmis sigara tabi kotu bisey ama ne bileyim pek bi zarari yoktur herhalde. olmus bitmis zaten artik icmissin geri donusu yok. allaha duani et gerisini merak etme. su et beni olayi da doktor alsin tabi ama onun dali degil dogru. doguma onunla beraber bide dermatologun girmesi gerekiyor. 2 doktor yani. olmazsa dogumdan sonra gidersin dermatloga o zaman alir. bi goster baska bi doktora zararli oluyor bazilari allah korusun. goruntusunu bosver saglik acisindan yani. boyle iste. ben simdi cikiyorum disari yine yazisalim.

evet canım ya gerçekten bebişi kucağıma alsam rahatlıyacam sağlıklı bi şekilde gelir inşallah kuzum :)ben olayını da artık dediğin gibi dermatoloğa gitmem gerekecek aldırmayacam ne olur ne olmaz korkuyorum zaten inşallah kötü huylu değildir bu arada sende dikkat et benine kolyen takılabilir Allah muhafaza.canım benim eşinin gelmesine de az kaldı şöyle güzel bi hasret giderirsin gari :)) anladın sen onu :)))öpüyorum canım benim kendine iyi bak yazışırız yine

selam anam nbrsiniz hele şükür iki muhabbet eden birilerileri var yaw anam bende kızdım hiç yazmadım yalan yok yani hiçbiriniz yazmıyonuz die yoksa hep bu topike bakmadan cıkmam bu siteden siteye girer girmez ilk işim buraya bakmak olur kimse bişe yazmayıncada bende kızıyorum neysa ben şimdik anamlardayım izmitteyim yani ...

dün doktor kontrolüm vardı bebegim 812gr olmuş ve boyu 30 cm gözler acıktı doktorda dioki annesi bu senin kızının gözü yükseklerde yandın valla dio bi güldüm valla ama baya buyumuş kız anammmm bi dogsada sevsem Allah ım bu duyguyu herkese tattırsın inşallah ...

rockwell.kardelen.gülsü bebişim.hırcındenizim.sizi seviyorum kankiler öpüldünüz acmayalım arayı yaaaaaaaaaaaawwwwwwwww.........

wom haklısın anam bende bakıyom rock sen ve benden başka kimse girmiyo hayırsız oldu diğerleri :))maaşallah annesi kızın günden güne büyüyo demek gözleri açıktı hee nerden anladın yaw gözüküyomu ultrasonda renkli ultrasona girdiysen onu bilemem gözlerinin açık olduğu gözükürde renksizde belli olmuyo 41 kere maaşallah öpüyom canikom kendine iyi bak

delikafaduldenslm kizlar nasilsiniz ben cok kötüyüm acayip grip oldum gözlerimi acamiyodum 3gündür gecen aksama acilde aldik solugu bebisim cok iyiymis sükürler olsunki 3kilo300gr olmus pazara dogum tarihim carsambada annemler gelyior sanirim bi süre giremicem sizleri cok özlicem eminimki.kardelen canim seninde günlerin az kaldi bebisim wom allah hepinizi bi avazda kurtarsin ece rack canlirim sizleredeen kisa zamanda bi bebis diliyorum.bu arada rack cnaim seninde esin carsamba gelcekti dimi ay ne güzel zaman gecti gitti valla.hepinizi cok öpüyorum.bu ararda kiz wom demek gözü yüksekte kizinin aman yerim ben onu valla söylim okiz yabenimgelin olcak ya kardelenin baska kimseceiklere vermeyiz haaaaaaaaa:jeyyar:herkesi cok öpüyorummmmmmmŞenizŞeniz

slm kızlar gulsucum ne yaptın dogdumu kızın merak edıyom.
kardelenım az kaldı senınde sanırım hadı bır nefeste ınsallah
rock sen nasılsın anacım ozledım senıde

cıktın sanırım neyse bende cıkıcam yarın doktora gıdıcez yatmam lazım..
valla kızdıgımdan artık sıteye bakmıyorum gene kımse yazmamıstır dıye..
herkesın haklı olarak kendıne gore sebeblerı var hamılelık doğum ıs guc derken ıyıce saldık..
bır araya gelemesekte ayrı ayrı yazsakta bırbırımızden en azından haber alıyoruz cok sukur hepimiz ıyıyız ıyı haberlerımizı alalım ıyı olalımda gerısı onemlı degıl dıyorum bıgun herkes soyle rahatlayınca gene bır araya gelır sohbet edrız.
gulsu hadı yavrum az kaldı bır nefeste ınsallah :))valla benıde senın kadar heyecan basıyo :))
kardelenım senın sezeryan gunun tam bellımı?ınsallah hayırlısıyla sagsalım yavrularınızla donersınız:))
rock canım senınde heyecanın vardır esının gelmesıne az kalmıs :))
womm canım kızına masallah dıyorum :))
hırcın denız senıde opuyorum canım:))
hepiniz kendınıze ıyı bakın....

bebişim sağol canım iyiyim ne olsun 2 haftam kaldı benimde gülsünün bu çarşamba sanırım inşallah hayırlısı ile bebişleri kucağımıza almak nasip olur.vallah sorma herkesin işi gücü var sanırım kimse gelmiyo benimde misafirlerim var kayınvaldemle kayınpeder geldi doğumum için baya bi yardımı olacak kayınvalidemin onlar olmasına rağmen girip yine de bakıyorum siteye ama en azından herkes kendince bişeyler yazıyo durumundan haberdar ediyo şimdilik o da yeter:))sonra inşallah konuşuruz yine hep birlikte.senin hamilelik nasıl gidiyo?ben baya ağırlaştım 36.haftama giriyorum salı günü nasipse 38.hafta da sezeryana alacak doktorum hayırlısı olur inşallah bebek baya aşşağıya baskı yapıyo yeri daraldı başıyla aşşağıya doğru bıçak gibi saplıyo idrar torbama çok baskı yapıyo geceleri yatamıyorum bi sağa dön bi sola dön helak oluyom valla.zaten geceleri sürekli wc deyim işte böyle canımm :))

wom haklısın anam bende bakıyom rock sen ve benden başka kimse girmiyo hayırsız oldu diğerleri :))maaşallah annesi kızın günden güne büyüyo demek gözleri açıktı hee nerden anladın yaw gözüküyomu ultrasonda renkli ultrasona girdiysen onu bilemem gözlerinin açık olduğu gözükürde renksizde belli olmuyo 41 kere maaşallah öpüyom canikom kendine iyi bak
evet ablajım buyuyo Allah ım izin verdikce ve nasip ettikce benim gittigim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu her seyi net belli oluyo masallah renkli renksiz hertürlü gösterio bana bebegimi saolsun ama bebegim yerinde durmadıgı için pozlarımızda belli olmadıgı için suan renkli olarak resim alamadım ama renkli alınca hemen buraya koyucam bende seni öpüyorum ablajım bertuğumuza ve kendine cok ama coooookkkkkk iyi bak ok...
slm kizlar nasilsiniz ben cok kötüyüm acayip grip oldum gözlerimi acamiyodum 3gündür gecen aksama acilde aldik solugu bebisim cok iyiymis sükürler olsunki 3kilo300gr olmus pazara dogum tarihim carsambada annemler gelyior sanirim bi süre giremicem sizleri cok özlicem eminimki.kardelen canim seninde günlerin az kaldi bebisim wom allah hepinizi bi avazda kurtarsin ece rack canlirim sizleredeen kisa zamanda bi bebis diliyorum.bu arada rack cnaim seninde esin carsamba gelcekti dimi ay ne güzel zaman gecti gitti valla.hepinizi cok öpüyorum.bu ararda kiz wom demek gözü yüksekte kizinin aman yerim ben onu valla söylim okiz yabenimgelin olcak ya kardelenin baska kimseceiklere vermeyiz haaaaaaaaa:jeyyar:herkesi cok öpüyorummmmmmmŞenizŞeniz
inşallah gülsücüm yaw tırstıgım kadar olmazda bi avazda rabbimin yardımıyla kurtuluruz hepimiz ben kızımı oyle herkese vermem :dilcikar: villası olcek jipi olcek bide iş adamı olcek yok oyle bedavadan kız almak :roflol:eek:na göre hazırlıklı olun yaniyerimseniben canım Allah seninde yardımcın olsun inşallah saglıkla dogumunu gercekleştirirsin bak bebegin resmini bekliyoruz meraktan catklatma bizi anam bye...öptüm....
cıktın sanırım neyse bende cıkıcam yarın doktora gıdıcez yatmam lazım..
valla kızdıgımdan artık sıteye bakmıyorum gene kımse yazmamıstır dıye..
herkesın haklı olarak kendıne gore sebeblerı var hamılelık doğum ıs guc derken ıyıce saldık..
bır araya gelemesekte ayrı ayrı yazsakta bırbırımızden en azından haber alıyoruz cok sukur hepimiz ıyıyız ıyı haberlerımizı alalım ıyı olalımda gerısı onemlı degıl dıyorum bıgun herkes soyle rahatlayınca gene bır araya gelır sohbet edrız.
gulsu hadı yavrum az kaldı bır nefeste ınsallah :))valla benıde senın kadar heyecan basıyo :))
kardelenım senın sezeryan gunun tam bellımı?ınsallah hayırlısıyla sagsalım yavrularınızla donersınız:))
rock canım senınde heyecanın vardır esının gelmesıne az kalmıs :))
womm canım kızına masallah dıyorum :))
hırcın denız senıde opuyorum canım:))
hepiniz kendınıze ıyı bakın....

canım tesekkür ederim bu arada cinsiyet belli olur senin kızsa daha belli olmazda erkekse belli olur bizi merakta bırakma anam yaz buraya ok....

hırcındeniz rock sizide saygıyla selamlıyorum anam esen kalın kız rock ev temizliği hariç mıntıka temizliğide yap anam :roflol: biliyosun kocişin gelio bayram etsin adam yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

ahanda womu yakaladim kiz ne geziyon buralarda bu saette bana sorarsan ögleye kadar yattim simdiede uykum gelmiyor.burnumu silmekten kenarlari yara oldu bogazim yeni aciliyor perisanim anam ama allahtan biraz iyiyim tam 3gün yattim düsün geciyor bu grip sanirim.merak etme kiz villada alirik cipte alirik kizinaaaasositosositosositosositobenim aslan oglum bi yüysün isadami falan halt yicek insallah doktor olcak oglusummmmmm:hooray::hooray:kiz dogurmak istiyorum ya 39 +1oldum düsünnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

annemmmmmmmmmm bende gec kalkıom uykum gelmio ondan ayaktatım low sen bu kararlılıkla kızda yaparsın bacım eminim yani anam nerden kaptın gribide bilmem gelen gecenle tokalaşma ule sen hassasın hemen gecer sana.... kız baya olmuşun sen 39+1 Allah yardımcın olsun anam yaw......

benim nette bir sorun var gec gelebilir yazdıklarım okeyyyyyyyyy......

kocamdan kaptim sekerimyaaaaaa deli adam 2haftadir evdeydi kuzeni geldi gecen hafta deli gibi gezinip durdular sogukta bense evde oturdum goya hastalanmim yorulmum diye:dilcikar::dilcikar:ama nerde benim koca gezdi gezdi sonra grip oldu adam bi gün yatti 2.gün bana gecti o iyilesti ama iste benim halim yaman böylesenağlamasenağlamacok sinirlendimya gecen gün acildeki doktorlar bu halde doguaramazsin acilen atlanmanl lazim dediler bak görüyonmu 9ay korunduk herseyden tam sonhafta böyle oldu kötükedihüsokötükedihüsocok sinirliyim valla kocama.kiz sen ne zaman doguracan tairh ne zamandikiii

ay şimdi senin kocanda harbiden yani bu ne ya hepsimi aynı olur bu adamların be düşüncesiz beyinler be amannnnnnn :dilcikar: yardıma dediğine göre esinin kuzeni kız heralde dimi ...
benim dogum tarihim tahmini 17 nisan anam ....
ıhlamur felan kaynat olum yorma kendini...

kız nere gittin low neyse anam sen bak keyfine bende birazdan kaçrım sayfaları kollıyım nisan anaları ne konusmus onlara bakayım cıkarım sunra bak bizi habersiz bırakma anam bir an öncede iyileşmeye bak aksama kadar yat anasını bırak diğerleri ne yaparsa yapsın haydeeeeeeeeeeeeeee

dikkat et kendine...

yok canim kuzeni erkekti 1haftaligana geldi simdi memeleketine döndü anlican tamademek nisan anasisin ay canim kendinede kizinada iyi bak.
kizlar merak etmeyin firsat bulunca sizlere yazacam herksi öptüm iyi gecelrrrrrrr

X