Buluma noktamz :))

slm kızlar bende giremiyorum sohbete yanlış kullanıcı adı şifre diyo ule

bende giremiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm.nedir bu ya yaklaşık 2 aydır böle diyo topu topu iki ayda toplasan 3 defa anca girebildim neden böle oluyo kızlar....

Rock dönmüşsün yuvana canım ne mutlu sana:teytey:
Gülsü canım yaaaa devrim ahmetin maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel bir çocuk olacak....
artık doğuma gidince kızlar benim adımı anmazsanız adarılırım valla tabi aklınıza gelirse o ayrı bir durum tabkaydirigubbakcemile3i
Kızlar ben pazartesi işbaşı yapıyorum hem de çok yoğun olucak sanırım hiç giremiycem bir süre nete bunun burukluğu var içimde yaa dün akşamdan beri şaşkın şaşkın dolanıyorum evde....kafamçokkarıştı
Bir senedir evdeyim hem sıkıldım hemde tamamen duygusal yani bebek düşünüyorum ona hazırlık yapmam lazım artık hamile kalana kadar çalışıcam kızlar sizi çok özlücem yaaasenağlama:a015:

slm kizlar yine kimseycikler yok haa rak gelince canlanir dedim yine ayniyiz valla.ececim hayirli ugurlu olsun eminim kafan biraz isle mesgul olursa daha iyi olur diye düsünüyorum.bu arada kizlae saka falan erken kardelenle ben doguma gün sayiyoruz benim 20günüm kaldi kizlarrrrrya cok heycanlyim öptüm herksiiiiii

leyn kuzucuklarım nerelerdesiniz yaw...
hadi ben bir kacgündür temizlik yapıyorum oyüzden giremedeim siz nerelerdesiniz yaw rock kesin temizlik yapıyodur eminim ondan girmiyordur öteki gacılar nerdesiniz low ...
ay dolapların içini boşalttım heryerin güzelce temizledim tekrar yerleştirdim doguma kadar pislenmez iki kişiyiz şimdiden daha karnım cıkmadan tam yapayım dedim kimsenin dolaplarıma ellemesini istemiyorum benim istediğim gibi yapmazlar çünkü bide bebeğimin dolabını yaotım ay cok heyecenlıyım hergün dolaba bakıyorum valla...bikaç yer daha var onlarıda yapayım gerisini anamlar halleder banane valla anam agladı kac gundur neysa anam uzun oldu biraz ama idare edin hadi öptüm hepinizi canlarım benüüüümmmmmmm........a.s.

selam kizlar. he vallah kac gundur temizlik yapiyorum ve varya hala bitmedi. Genel seyleri yaptim. Halilari yikadim vileda toz banyo mutfak ama incik cincik kaldi. Belim nasi agriyo cunku mobilyalarin yerlerini degistirdim ama pisman oldum insallah belime bisey olmaz. Kizcaksiniz ama ne yapayim dayanamiyorum.

Womanly sende benim gibi oldun hee. ama yap yap bebise hazirlik oluyo iste ne guzel. Az kaldi seninde yaa. zaman ne cabuk geciyo. ben hamile kalinca siz hepiniz mesgul olacaksiniz kesin. bir allahin kulunu bulamicam burda :)) Ama olsun varsin hepimiz istediklerimze kavusalimda gerisi kolay.

Kardelen gulsu bebisim siz nasilsiniz kizlar.

optum sizi

rock canım ya kıyamam tabi ki genel temzilik yapmışsın temizliği anladım da durup dururken mobilyaların yerini niye değiştiriyosun sanki çok mu hafif eşin geldiğinde yapardınız tek başına yaparsan böyle belin de ağrır heryerin ağrır işte klava:kendine biraz dinlenme zamanı bırak bu arada güle güle kirlet diyelim artık :)bu arada gülsü wom giriyo da bebişim den kaç gündür haber yok muhabbet ederuk dedik ama kimse gelmiyo ben sık sık girip bakıyorum kimse var mı diye ama nerdeee neyse herkes iyi olsun da konuşuruz bu arada bende oğlumda iyi çok şükür kilosu hakkında 2 400 dedi bilmiyorum doğru mu ama çok iyiymiş herkes kilosu hakkında böyle yorum yapıyo hayırlısı bakalım doğuma kadar 3 kilo olur öpüyorum herkesi

wom senin nasıl gidiyo kuzum hamişliğin bebişin için hazırlık yapıyosun demek şimdiden ne güzel hayırlısı olsun canım çok heyecan verici bir duygu değil mi Allah rockwellimede ecenuruma da nasip etsin inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda öpüyorum herkesi

gülsü bebişim ecenur sizler de iyisinizdir inşallah öpüyorum a.s.

kardelenim ne desen haklisin temizlikle ilgili. yapmicam diyorum yine salak salak dayanamiyorum. Ama yavas yavas yapcam geri kalanini. soz :)) Demek bebis 2400 hee. gayet iyi bence masallah. doguma kadar olur tabi 3. sen zaten sezeryan yapacagin icin giris cikisi seni pek baglamiyor kilodan dolayi. isterse 5 kilo olsun ruhun bile duymicak :)) kayinvalidengiller ne zaman geliyo? Onlar gelince tamam gari bilgisayar falan giremezsin. Bu aksam toplanip konusalim dicem ama bugun burda christmas. Hristiyanlarin noeli iste. ondan 2 yere davetliyim. yalnizim diye cagirdilar. ne gun konussak ya? herkes ne gun musait? yarin aksam olurmuki? sizin saatle 10-11?

slm kizlar sanrim herkes iyi bende iyiyim sadece cok agirlastim dogumu bekliyoruz insallah 5-6gün daha dayaniriz diyorum bekledik bekledik bebsim 2009lu olsun artik dimi.rack caim kendimi iyi hissedersem girerim tabi bide gelen giden olmazssa.kardelen masallah masallah diyorum ogluna keniden dikket et.
diger kizlar hepinzi öptümmmmm byyyyyyy

rock eğlen anam bizim yerimize de yarın akşam olur bana uyar konuşmak eşim evde yok zaten işte olacak ben girerim kaçta istersen gülsü womda gelir ecenur çalışıyo o girmez zannedersen çalışmaya başladı ya bebişimden de kaç gündür haber yok ben gülsü sen burdasın girerseniz konuşuruz kayınvaldemler ocağın 4 ünde geliyo canım onlar gelse de sorun değil ben yine girerim onlar geç erken yatarlar zaten ben yine otururum bilgisayara bi aksilik olmazsa eğer öpüyorum canım şimdiden yeni yılın kutlu olsun

gülsü maaşallah canım epey ağırlaşmışsındır tabi ben bile ağırlaştım görsen karnımı kocaman oldu bebek aşşağıya doğru baskı yapıyo korkuyorum açıkçası şeyimi tutarak geziyorum öyle olduğunda :))
inşallah zamanında doğurmak nasip olur 2009 bebişleri olurlar sağlıcakla inşallah :))

rock bu arada duydun mu bilmiyorum kibele hamile 10 haftalık olması lazım çok sevindim ya onun adına çok istiyordu değil mi sende biliyosun Allah işte herşey onun ol emrine bağlı sonunda hamile kaldı sabır işte sabreden derviş muradına ermiş sende öyle olacaksın Allahın izniyle o yüzden çocuk konusunda bozma moralini bak türkiyede tahlillerin temiz çıkmış çok şükür o yüzden biraz sabır canım vakti saati geldiğinde inan oluyo Allahın izniyle öpüyorum canımm

slm kızlar hıc denk gelemıyoruz gercı ama hepınızı opuyorum.
kardelen senın yaramaz 3200felan olur merak etme canım bnm gulsude dogurcu dogurcakmıs allah bır nefeste kurtarsın canlarım sızı ınsallah.
rock hanımcım canım bnm sen nasılsın bıtanem

baranınannesi sağol canım inşallah bakalım hayırlısı inşallah o kadar olur :)sen nasılsın canım baran ne yapıyo annesi öpüyorum seni de baranı da kendine iyi bak sen geliyon ama diğer kızlardan tık yok :)))

selam canlarım benum ben girerim bu gece konusuruk anam özledim yaw aaaa buluşak artık ule...
ececim sen nerelerdesin yaw ?
bebişimin kesin asermeleri basladı bulantılar falan basladı kokulara hassasiyet olustuysa odadan odaya gecemez simdi bende oyle olmuştum bilgisyar odasına girmeiyordum kokuyodu bana odalar heralde oda ondan giremio yatıyordur yani inşallah oyledir ...
hadi bakalım gece konusuruz gülsü kıs sende mutlaka girebilirsen gir hee rockla kardelen gelir eminimde diğerleri sizde gelin anam öpüldünüz...

hey millet nerdesiniz yaw ohoooooo konusalım diyenlere bak eger beyaz baslarsa beni bulamssınız ha soyliyim kızdım size şimdi lowwwwwwwwwww beni duyan varmıııııııı sesimi duyan varmııııııııııııııııııııııı anammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…