evet ablajım buyuyo Allah ım izin verdikce ve nasip ettikce benim gittigim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu her seyi net belli oluyo masallah renkli renksiz hertürlü gösterio bana bebegimi saolsun ama bebegim yerinde durmadıgı için pozlarımızda belli olmadıgı için suan renkli olarak resim alamadım ama renkli alınca hemen buraya koyucam bende seni öpüyorum ablajım bertuğumuza ve kendine cok ama coooookkkkkk iyi bak ok...wom haklısın anam bende bakıyom rock sen ve benden başka kimse girmiyo hayırsız oldu diğerleri :))maaşallah annesi kızın günden güne büyüyo demek gözleri açıktı hee nerden anladın yaw gözüküyomu ultrasonda renkli ultrasona girdiysen onu bilemem gözlerinin açık olduğu gözükürde renksizde belli olmuyo 41 kere maaşallah öpüyom canikom kendine iyi bak
inşallah gülsücüm yaw tırstıgım kadar olmazda bi avazda rabbimin yardımıyla kurtuluruz hepimiz ben kızımı oyle herkese vermem :dilcikar: villası olcek jipi olcek bide iş adamı olcek yok oyle bedavadan kız almak :roflolslm kizlar nasilsiniz ben cok kötüyüm acayip grip oldum gözlerimi acamiyodum 3gündür gecen aksama acilde aldik solugu bebisim cok iyiymis sükürler olsunki 3kilo300gr olmus pazara dogum tarihim carsambada annemler gelyior sanirim bi süre giremicem sizleri cok özlicem eminimki.kardelen canim seninde günlerin az kaldi bebisim wom allah hepinizi bi avazda kurtarsin ece rack canlirim sizleredeen kisa zamanda bi bebis diliyorum.bu arada rack cnaim seninde esin carsamba gelcekti dimi ay ne güzel zaman gecti gitti valla.hepinizi cok öpüyorum.bu ararda kiz wom demek gözü yüksekte kizinin aman yerim ben onu valla söylim okiz yabenimgelin olcak ya kardelenin baska kimseceiklere vermeyiz haaaaaaaaa:jeyyar:herkesi cok öpüyorummmmmmmŞenizŞeniz
cıktın sanırım neyse bende cıkıcam yarın doktora gıdıcez yatmam lazım..
valla kızdıgımdan artık sıteye bakmıyorum gene kımse yazmamıstır dıye..
herkesın haklı olarak kendıne gore sebeblerı var hamılelık doğum ıs guc derken ıyıce saldık..
bır araya gelemesekte ayrı ayrı yazsakta bırbırımızden en azından haber alıyoruz cok sukur hepimiz ıyıyız ıyı haberlerımizı alalım ıyı olalımda gerısı onemlı degıl dıyorum bıgun herkes soyle rahatlayınca gene bır araya gelır sohbet edrız.
gulsu hadı yavrum az kaldı bır nefeste ınsallah :))valla benıde senın kadar heyecan basıyo :))
kardelenım senın sezeryan gunun tam bellımı?ınsallah hayırlısıyla sagsalım yavrularınızla donersınız:))
rock canım senınde heyecanın vardır esının gelmesıne az kalmıs :))
womm canım kızına masallah dıyorum :))
hırcın denız senıde opuyorum canım:))
hepiniz kendınıze ıyı bakın....