Buluma noktamz :))

kizlar iste benim oglusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm burda daha 6aylikti düdünün bakin nasil güzelllllllll gülüsüyorrrrrrr

rack cnaim ordamisn ben oglusumun odasindan bazi resimleri albümüme yükledim ama en fazal 3resim yükleniyo niyeki ordan baksana canim.bide buyazi yazdigim kisma oglumun resmini koyacam ama nasil bi anlatsana.

heh gulsucum yuklemissin bile resmi. ayy yerim ben onu cok tatli suanda bile masallah :1hug:

kizlar iste basardimmmmmmmmmmmmmmmm bakin bakalim nasilllllll

Eklentiler

• $güler 043.jpg
    $güler 043.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 41
:asigim:bu arada orda bi mavi alt acma varya o mavi uyku setinin sizce nasil maviyimi serim yoksa sari iyi olmusmu

Eklentiler

• $güler 047.jpg
    $güler 047.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $güler 045.jpg
    $güler 045.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $güler 033.jpg
    $güler 033.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 49
buda devrim ahmetim sekerlerrrrrrrrrrrrr masalllah deyin kizlarrrrrrrrrrrr:nazar::nazar:

Eklentiler

• $gülerrrr 016.jpg
    $gülerrrr 016.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $gülerrrr 018.jpg
    $gülerrrr 018.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $gülerrrr 019.jpg
    $gülerrrr 019.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $gülerrrr 020.jpg
    $gülerrrr 020.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $gülerrrr 017.jpg
    $gülerrrr 017.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 44
slm kızlar naptınız sohbete baslamıssnız..
rock sımdıden temızlıgemı koyuldun :)) yavrum once yorgunlugunu at sonra yavas yavas yaparsın acelen ne?..
kız gulsu ne o oyle be cok seker cıkmıs..masallah sıze..
butun herseyını almıssın bıde annenler getırır bır suru olur..ıyı gunlerde kullansın..

sagol bebisin sende alirsin bu arda test sonuclarina bi masallah diyorum iyi cikmasina cok sevindim.canim baktiysan sence sari takimmi iyi olmus yoksa o mavilisimi.ay rack döndü az sonra digerleride gelir ne güzel oldu dimiyaaa

hu huuu ben geldim kızlar bakıyomda sohbete başlamışsınız rock kankam evine hoşgeldin canım kzıım dur be ne bu acelen hele bi dinlen öyle yaparsın temizliği biz yapma desekte sen yaparsın biliyorum nasılsın canım yolculuk baya yorucu geçmiş anladığım kadarıyla bir tek eşinin yokluğu üzmüştür seni o da geliyomuş yakında herhalde şimdiden Allah kavuştursun canım

bebişim ikili testlerin temiz çıkar korkma canım ense kalınlığı iyi ise o da iyiidr Allah nazardan korusun sende ilk trimesteri atlattın hayırlısı ile maaşallah yavruna demek büyüdü haa eee büyüyecekler de çıkacaklar içimizden :))yerim ben onu acaba kzımı erkek mi çok merak ediyorum şimdiden :)

gülsü 41 kere maaşallah canım resimleri gördüm de ne güzel bebişin odası öyle imrendim valla biz oda yapamadık yanıma taşıyacam beşiği sadece artık vandan gittikten sonra hayırlısı ile o da alırız oğluşuma:))bu arada bu ultrason resimleri yani değil mi hepsi 6 aylıkken mi çekmişlerdi

kizlar ben simdi cikcam postaneye gitmem lazim. size yetisirsem konusalim. ozledim yahu. ama bi rahat yok be kicimi koymadim daha koltuga heee. gelir gelmez sinirlenmeye basladim :)))

kardelen avatr resmimdeki 6aylikti bu son resimleri biraz daha büyük ilk koydugum resim varya hani 16yazan oyeni canim.ya canim sizin isiniz gibi olsam bende almazdim mobilya falan tasinirken cok zor oluyor bende tasinmayi düsünüyom ama baska sehre degil sehir degistirince daha bi zor.sende oglusunun cicilerini beisigini koyda bizde bakak.bende oglumum ilk yanimda yatircam yarin kücük sepet alcaz moblasini beyaz aldikki ilerdede kullansin diye.üsütündeki resimleri biz apistirdik sonradan.eminim senin oglununda cicilei cok güzeldirrrrr

kizlar ben simdi cikcam postaneye gitmem lazim. size yetisirsem konusalim. ozledim yahu. ama bi rahat yok be kicimi koymadim daha koltuga heee. gelir gelmez sinirlenmeye basladim :)))

tamam rack sen islerini hallet nasil olsa yine konusuruz artik evindesin sonra görüsüz canim sinirlenme fazlaaahihoyyythihoyyyt

gülsü maaşallah canım ultrason resminden bile belli çok tatlı ve yakışıklı olduğu:))tıpkı annesi gibi desene pardon babası gibi :)))bu arada sen resimleri koymayı becermişsin bi de ben becerebilsem onu yapamıyorum canım ya çok cahil kalmışım ancak eşimin yardımı ile olabilir.erkek çocuğunun zaten cicileri standart oluyo ya şort ya pantolon kız bebeklerin ki öyle değil elbisesinden tut mini eteğine kadar çok güzel ya kız bebeklerin giysileri bazen arkadaşta görüyorumda bayılıyorum tabi bizim oğluşlarımızın yeri ayrı :))

sagol bebisin sende alirsin bu arda test sonuclarina bi masallah diyorum iyi cikmasina cok sevindim.canim baktiysan sence sari takimmi iyi olmus yoksa o mavilisimi.ay rack döndü az sonra digerleride gelir ne güzel oldu dimiyaaa

sagol tatlım..ben sarı olarak fıkrımı belırmıstım daha once,ama gene kendın bılırsın..

hu huuu ben geldim kızlar bakıyomda sohbete başlamışsınız rock kankam evine hoşgeldin canım kzıım dur be ne bu acelen hele bi dinlen öyle yaparsın temizliği biz yapma desekte sen yaparsın biliyorum nasılsın canım yolculuk baya yorucu geçmiş anladığım kadarıyla bir tek eşinin yokluğu üzmüştür seni o da geliyomuş yakında herhalde şimdiden Allah kavuştursun canım

bebişim ikili testlerin temiz çıkar korkma canım ense kalınlığı iyi ise o da iyiidr Allah nazardan korusun sende ilk trimesteri atlattın hayırlısı ile maaşallah yavruna demek büyüdü haa eee büyüyecekler de çıkacaklar içimizden :))yerim ben onu acaba kzımı erkek mi çok merak ediyorum şimdiden :)

gülsü 41 kere maaşallah canım resimleri gördüm de ne güzel bebişin odası öyle imrendim valla biz oda yapamadık yanıma taşıyacam beşiği sadece artık vandan gittikten sonra hayırlısı ile o da alırız oğluşuma:))bu arada bu ultrason resimleri yani değil mi hepsi 6 aylıkken mi çekmişlerdi

doktorda ense kalınlığı 3mm yı gecerse sorun oluyo kan testınde temız cıkar dedı bakaklım .valla cınsıyet konusunda bende merak etmeye basladım :))hayırlısı olsun..

kiz bebis bilmiyorum ama sanki kizin olcakmis gibi geldi birden icime ama farketemz.ALLAH saglikli hayirli evlat versine gercekten hic sorun degil gerisiiiiii.kardelen öyle kizlarin daha süsülü cicileri var ama neyapak bende oglusumu süslicem sapkalarla atkilarla tam oyuncak bebk olcak benim prensim olcakkkkkk

bebişim ya erkek olacak ya kız tabiki de sanki seninde oğluşun olacakmış gibi bi his var içimde eli ayağı düzgün olsunda kzı erkek önemli değil içini ferah tut ikili test için genelde temiz çıkıyo canım

gülsü öyle gülüm ne yapak prensler gibi giydiririk artık yerim kzı ben onları pek de tatlı olurlar kısa şort giydirirz artık yazın :))))bacakları çok şeker oluyo kısa pantalonda şortta:))

buda devrim ahmetim sekerlerrrrrrrrrrrrr masalllah deyin kizlarrrrrrrrrrrr:nazar::nazar:

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh. bizi bile böyle etkileyip ,gülümsetiyorsa size yaşattığı mutluluğun tarifi mümükün değildir... odasına kendiside çok tatlı maşallahh diyeyim dedimm görünce..... :nazar:Allah analı babalı büyütsün şimdiden..

( ablamada dua ederseniz çok sevinirim anne olması için:eek:
)

acık artırma yapıyorum gulsu ve hırcındenız kız dedı.kardelen erkek dedı.
rock ve wom ne dıyceksınız?artıran varmı :))

Son düzenleme:
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh. bizi bile böyle etkileyip ,gülümsetiyorsa size yaşattığı mutluluğun tarifi mümükün değildir... odasına kendiside çok tatlı maşallahh diyeyim dedimm görünce..... :nazar:Allah analı babalı büyütsün şimdiden..

( ablamada dua ederseniz çok sevinirim anne olması için:eek:
)

darısı tum anne olmak ısteyen butun bayanların basınayerimseniben
ınsallah en yakın zamanda ablanızın kucagıda dolar..:1hug:

X