Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ben herzaman içimdeki sesi dinlerim inan hiç pişman olmadım... İnş sende pişman olmazsın sağlıkla doğar bebeğin ve herşey daha da yolunda gider... :teselli:
Herşeyin hayırlısı olsun canım evet bebğimi kaybettim ama demekki kısmeti okadarmış ben inanıyorum sağlıklı bir bebeğe sahip olacağım benimde kollarım kuzucuğumla dolacak rabbime sığınıyorum:Saruboceq:
canım benım ıcımdekı sesle(bebegımle) bu kararı verdım.dedığın gıbı ınsallah hıc pişman olmam.ben hep o zor gunlerde Allaha sıgındım ve benı bulunduğum durumdan kurtarması ıcın hep dua ettım.sende sımdı zor bı donemden gecıyosun lutfen sende guclu ol ben ınanıyorumkı kısa bır sure sonra cok saglıklı bır kuzun bebegın melegın olucak ve burdan bırlıkte sevınıp Allaha sukredıcez.:Saruboceq:ben ınanıyorum lutfen sende ınan ve o tatlı canını sıkma bıtanem.a.s.
slm arkadaslarim bebsim canim senin ve bebginin adina cok sevindim tek diycem yüce yaradana sigin ve bebginle güclü dimdik ayakta dur.canim bak sen bi cana kiymadin tamam biliyorum ailen kirgin ama bebegin hayatta inan bana onlar snei affedeerler hatta etmislerdir.sadece diyolugunuz yoktur sana diyorumki bu verdigin karar bence en dogrusu.cok sevindim gercekten.
ececim güzel dileklerin icin sagol eminimki sende saglikla kavusacaksin evladina sanirim sizde rackla beraber hamilelik dönemi gecirceksiniz biz ozaman dogurmus oluruz sizlerin nazlarinizi dinleriz artik.neyse kizlar uzun lafin kisasi rackda geliyo yakinda ve hepimiz kavusuyoruz yine eski günlere yani cok sikta olmasa haftada bi tolaniriz yine dimiiiiiiiiii.......bence iyi olur özledim yaniiiiiiiiiiii.
bebisim kafana takma diyecem ama takarsin eminimmmmm.ama fazlada düsünme artik tatlim kontrole gittinmi canim ^bebgini gördünmü
kızlar ben yokken baya bişeyler konuşmuşsunuz bebişim canım benim inan bana en doğru kararı vermişsin sen çok büyük imtihandan geçmişsin ve bu imtihanı o çocuğu aldırmayarak başarı ile geçmişsin gerçekten çok sevindim o yavrunun bi günahı yok o da istermiydi böyle olmasını dayan gülüm herşeyde bi hayır vardır eşine inan çok kızdım yazdıklarını okurken bi baba nasıl olurda yavrusuna kıyabilir aklım almıyor Allah eşini affetsin.o da sende büyük bi imtihandasınız umarım Rabbim yardımcın olur canım benim sakın üzülme çünkü içinde bi yavru yetişiyo iyi huzurlu bi bebek olabilmesi için seninde moral olarak güçlü ve iyi olman lazım.ailene gelince onlarda senin için endişeleniyo kızlarının tekrar üzülmemesi için ama sen bebişin için en doğru kararı verdiğini bigün onlarda anlayacaklar sabır tatlım sabır zaman hetrşeyin ilacı bunu unutma inşallah eşinle aranız daha iyi olur da yavrunuzu sağlıklı güzel bi ortamda büyütmek nasip eder Allahım.Allah yar ve yardımcın olsun
gülsü oğluşunu özledin demek az kaldı canım doğumuna inşallah hayırlısıı ile doğurmak nasip eder Allahım
ecenur wom rock hepinizi seviyorum kızlar Allaha emanet olun
mrb arkidisler doktordan geldimmmmmmm oglusum 2kilo 80gr omus teyzeleri cok yakisikliydi bende toplamda 16kilo almisim sizce nasil.kardelen sen kac kilo aldin.womu sormuyom bile incecik ohh.bebisimm sen neyaptin gittinmi doktora rack okursan selemlar canim ece kiz nerelerdesinnn