Buluma noktamz :))

wom ve kardelen ablacım gülsü canlarım nasılsınız bebişler nasıl:ecrin_bebek::emir_bebek:

hırçındenizim iyiyim canım bebişte iyi maaşallah habire oynuyo içimde :))sen nasılsın tatlım kendini toparlayabildin mi

kıslar oncelıkle gulsu kardelen wom hırcın denız rock hepinize ayrı ayrı ilgınızden alakanızdan destegınızden sevgınızden ve dualarınızdan dolayı cok ama cok tsk edrım.hepinizi cok sevıyorum.
en son msjımda esımle sorunlarımız olduğunu ve bosanmaya karar verıp turkıyeye donucegımızı yazmıstım.oylede oldu turkıyeye donduk avukatlar ayarlandı bosanma suresını baslatmak ıcın bebegın alınması yonunde her taraftan baskılar yasadım.tarıfı olmayan anlatılması cok zor ve kotu gunler yasadım.ve bunları yasarken bır an herkes ıcın en ıyı olan ve gene herkes ıcın en mantıklı olan ıstenılen seyı yapmak için ayaklarım bacaklarım tıtreyerek nutkum kesılerek doktorun yanına gıttım bebegımı aldırmak ıcın once kontrol ettı hıc bıse sormadan ultrosonda baktı 6+3 gozukuyo dedı tek dusunduğum seyı sordum kalbı atıyomu? kalbı hneuz atmıyo hemen alalım dedi.esımde hemsırede aldırmak ıcın ısrar ettıler şimdi degıl dedım ve kactım gıttım.cok dusundum yapamadım yapamıyorum kıyamıyorum herkesın mutlugu onun olum ımzasıyla olamaz.bı sure herkesten uzaklastım.ben bu acılara dayanamazken onun kucuk bedenı bunlara dayabılcekmı dıye devamlı onu dusundum.sonra esımı arayıp konusalım dedım konustuk tartıstık uzlasmaya cabaladık ve bı ara o konusurken(ben ıcımden bu karsımda duran adam ne yazıkkı senın baban ve senın mezarını kendı ellerıyle kazmaya calısıyo ama ben buna dırenıyorum sende dıren ve guclu ol beni bırakma dedım)ben bunu ıcımden gecırırken ,sımdı sen ne dıyosun dıye bır soru?ne sorduğunu ne ıstedığıni dınlemeden anlamadan tamam haklısın sen ne ıstıyosan ne dıyosan oyle olucak onu yapıcam dedım.boylece kendı ıcımdekı mahkemede onun mutlulugunu zaferını alkıslayıp bebegımın hayatını kurtarıp kedımın ıse boyle bır adamı omur boyu cekip katlanmayı kabul ederk kararımı verıp uygulamaya gectım.sımdı kıbrıstayım gerıde ailemde bır suru kırık kalp bırakıp geldım bu kalplerın duzelmesı icın cok uzun bır zaman gerek.hersey yolunda gıdıyo ıkımız arasında ve gıdıcek.hayatımı tekrardan sıl bastan yonetıyorum.

gulsu canım bebegının yatak odasını ıyı gunlerde kullanmak nasıp etsın canım.
kardelen canım senınde iyi olmana herseyın yolunda gıtmesıne sevındım.
wom canım hadı gozun aydın kardesın gelmıs bol bol ozlem gıderırsınız artık.
hırcındenız canım bebegının durumuna ınan cok uzuldum Allahtan hayırlısını dılıyorum senın ıcın.
rock canım gıtme hazırlıklarına baslamıssın hadı bakalım sagsalım kavusursun esıne.

hepinizi cok sevıyorum...

Bebişim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ben herzaman içimdeki sesi dinlerim inan hiç pişman olmadım... İnş sende pişman olmazsın sağlıkla doğar bebeğin ve herşey daha da yolunda gider... :teselli:
Herşeyin hayırlısı olsun canım evet bebğimi kaybettim ama demekki kısmeti okadarmış ben inanıyorum sağlıklı bir bebeğe sahip olacağım benimde kollarım kuzucuğumla dolacak rabbime sığınıyorum:Saruboceq:
Kardelen ablacım ben şuan iyiyim yani allah sabır veriyor gerçekten bir de çevremdeki yakınlarım bana moral veriyor gerçekten buda bana iyi geldi ve şimdi kendimi daha iyi hissediyorum... Bebeişinin hareketli olması ne güzel canım belliki yeride rahat ve memnun:ecrin_bebek:
Wom sağol canım bu da bir imtihan demekki bebeşin büyüyor bak bir bakmışızki doğmuş bilekaydirigubbakcemile3
Kızlar güzel annişler allah bebeişlerinize uzun ömür versin sağlık versin hepinizi öpüyorumŞeniza.s.:nazar::nazar:

slm arkadaslarim bebsim canim senin ve bebginin adina cok sevindim tek diycem yüce yaradana sigin ve bebginle güclü dimdik ayakta dur.canim bak sen bi cana kiymadin tamam biliyorum ailen kirgin ama bebegin hayatta inan bana onlar snei affedeerler hatta etmislerdir.sadece diyolugunuz yoktur sana diyorumki bu verdigin karar bence en dogrusu.cok sevindim gercekten.
ececim güzel dileklerin icin sagol eminimki sende saglikla kavusacaksin evladina sanirim sizde rackla beraber hamilelik dönemi gecirceksiniz biz ozaman dogurmus oluruz sizlerin nazlarinizi dinleriz artik.neyse kizlar uzun lafin kisasi rackda geliyo yakinda ve hepimiz kavusuyoruz yine eski günlere yani cok sikta olmasa haftada bi tolaniriz yine dimiiiiiiiiii.......bence iyi olur özledim yaniiiiiiiiiiii.

Bebişim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ben herzaman içimdeki sesi dinlerim inan hiç pişman olmadım... İnş sende pişman olmazsın sağlıkla doğar bebeğin ve herşey daha da yolunda gider... :teselli:
Herşeyin hayırlısı olsun canım evet bebğimi kaybettim ama demekki kısmeti okadarmış ben inanıyorum sağlıklı bir bebeğe sahip olacağım benimde kollarım kuzucuğumla dolacak rabbime sığınıyorum:Saruboceq:

canım benım ıcımdekı sesle(bebegımle) bu kararı verdım.dedığın gıbı ınsallah hıc pişman olmam.ben hep o zor gunlerde Allaha sıgındım ve benı bulunduğum durumdan kurtarması ıcın hep dua ettım.sende sımdı zor bı donemden gecıyosun lutfen sende guclu ol ben ınanıyorumkı kısa bır sure sonra cok saglıklı bır kuzun bebegın melegın olucak ve burdan bırlıkte sevınıp Allaha sukredıcez.:Saruboceq:ben ınanıyorum lutfen sende ınan ve o tatlı canını sıkma bıtanem.a.s.

slm arkadaslarim bebsim canim senin ve bebginin adina cok sevindim tek diycem yüce yaradana sigin ve bebginle güclü dimdik ayakta dur.canim bak sen bi cana kiymadin tamam biliyorum ailen kirgin ama bebegin hayatta inan bana onlar snei affedeerler hatta etmislerdir.sadece diyolugunuz yoktur sana diyorumki bu verdigin karar bence en dogrusu.cok sevindim gercekten.
ececim güzel dileklerin icin sagol eminimki sende saglikla kavusacaksin evladina sanirim sizde rackla beraber hamilelik dönemi gecirceksiniz biz ozaman dogurmus oluruz sizlerin nazlarinizi dinleriz artik.neyse kizlar uzun lafin kisasi rackda geliyo yakinda ve hepimiz kavusuyoruz yine eski günlere yani cok sikta olmasa haftada bi tolaniriz yine dimiiiiiiiiii.......bence iyi olur özledim yaniiiiiiiiiiii.

canım tsk edrım ınsallah en doğrusunu yapmısımdır dıye dua edıyorum.o gunlerın yorgunlunu hala uzerımden atamasamda guclu olmaya calısıyorum cunku ben guclu olmazsam bebegımde guclu olamaz.aileme gelınce bır gun mutlaka onlarlada hersey yoluna gırıcek ama bu surec baya uzecek.hayırlısı dıyorum herseyın.

bebisim kafana takma diyecem ama takarsin eminimmmmm.ama fazlada düsünme artik tatlim kontrole gittinmi canim ^bebgini gördünmü

bebisim kafana takma diyecem ama takarsin eminimmmmm.ama fazlada düsünme artik tatlim kontrole gittinmi canim ^bebgini gördünmü

hayır henuz gıtmedım.askerı hastanede bakınıyoruz randevu almak ıcın aradım ama aralıgın sonunda yer var o zamana verelım dedıler.o zamana kadar bekleyemem yarın gıdıp doktorla dırek konusup rıca edıcez ınsallah bakar.

Son düzenleme:
insallah bakar canim bende yarin gitcem doktora cok merak ediyorum oglusum nasillllll özledim yaniii

kızlar ben yokken baya bişeyler konuşmuşsunuz bebişim canım benim inan bana en doğru kararı vermişsin sen çok büyük imtihandan geçmişsin ve bu imtihanı o çocuğu aldırmayarak başarı ile geçmişsin gerçekten çok sevindim o yavrunun bi günahı yok o da istermiydi böyle olmasını dayan gülüm herşeyde bi hayır vardır eşine inan çok kızdım yazdıklarını okurken bi baba nasıl olurda yavrusuna kıyabilir aklım almıyor Allah eşini affetsin.o da sende büyük bi imtihandasınız umarım Rabbim yardımcın olur canım benim sakın üzülme çünkü içinde bi yavru yetişiyo iyi huzurlu bi bebek olabilmesi için seninde moral olarak güçlü ve iyi olman lazım.ailene gelince onlarda senin için endişeleniyo kızlarının tekrar üzülmemesi için ama sen bebişin için en doğru kararı verdiğini bigün onlarda anlayacaklar sabır tatlım sabır zaman hetrşeyin ilacı bunu unutma inşallah eşinle aranız daha iyi olur da yavrunuzu sağlıklı güzel bi ortamda büyütmek nasip eder Allahım.Allah yar ve yardımcın olsun

gülsü oğluşunu özledin demek az kaldı canım doğumuna inşallah hayırlısıı ile doğurmak nasip eder Allahım

ecenur wom rock hepinizi seviyorum kızlar Allaha emanet olun

mrb arkidisler doktordan geldimmmmmmm oglusum 2kilo 80gr omus teyzeleri cok yakisikliydi bende toplamda 16kilo almisim sizce nasil.kardelen sen kac kilo aldin.womu sormuyom bile incecik ohh.bebisimm sen neyaptin gittinmi doktora rack okursan selemlar canim ece kiz nerelerdesinnn

gülsü ben 60 kilo ile hamile kaldım şu an 74 kg ım yani 14 kilo aldım doktorum kızıyo bu kadar kilo almama,o yüzden benimde haftaya salı günü randevum var artık 3 haftada bir çağırıyo.çok şükür tartıldım evde kilom yerinde hala 74 kg ım doktor kızmayacak yani :))gülüm gebelik boyunca doktorların dediği 12 kg alınması gerekiyomuş normali buymuş ama ne yapalım olmuyo sürekli acıkma hissi var bende yiyorum ne yapayım ben 35 kg alanda duydum doktor bu kadının bu kadar kilo aldığını bilse kızmak yerine dövedrdi herhalde:))biz gene iyi kilo aldık zaten doğumda yaklaştı bu arada 2 kg 80 gr olması iyi demekki bebekte sende kilo alıyosun yediklerin hem seni hemde bebeği etkiliyo oh oh maaşallah nazardan korusun Rabbim

kızlar ben yokken baya bişeyler konuşmuşsunuz bebişim canım benim inan bana en doğru kararı vermişsin sen çok büyük imtihandan geçmişsin ve bu imtihanı o çocuğu aldırmayarak başarı ile geçmişsin gerçekten çok sevindim o yavrunun bi günahı yok o da istermiydi böyle olmasını dayan gülüm herşeyde bi hayır vardır eşine inan çok kızdım yazdıklarını okurken bi baba nasıl olurda yavrusuna kıyabilir aklım almıyor Allah eşini affetsin.o da sende büyük bi imtihandasınız umarım Rabbim yardımcın olur canım benim sakın üzülme çünkü içinde bi yavru yetişiyo iyi huzurlu bi bebek olabilmesi için seninde moral olarak güçlü ve iyi olman lazım.ailene gelince onlarda senin için endişeleniyo kızlarının tekrar üzülmemesi için ama sen bebişin için en doğru kararı verdiğini bigün onlarda anlayacaklar sabır tatlım sabır zaman hetrşeyin ilacı bunu unutma inşallah eşinle aranız daha iyi olur da yavrunuzu sağlıklı güzel bi ortamda büyütmek nasip eder Allahım.Allah yar ve yardımcın olsun

gülsü oğluşunu özledin demek az kaldı canım doğumuna inşallah hayırlısıı ile doğurmak nasip eder Allahım

ecenur wom rock hepinizi seviyorum kızlar Allaha emanet olun

canım benım cok tesekkur edrım cok guzel yazmıssın.butun ıyı dıleklerın ıcınde sendende dığer kızlardanda Allah razı olsun.

mrb arkidisler doktordan geldimmmmmmm oglusum 2kilo 80gr omus teyzeleri cok yakisikliydi bende toplamda 16kilo almisim sizce nasil.kardelen sen kac kilo aldin.womu sormuyom bile incecik ohh.bebisimm sen neyaptin gittinmi doktora rack okursan selemlar canim ece kiz nerelerdesinnn

canım gece ben cıktıktan sonra yazmısın gormedım kusuruma bakma.doktor kontrolunun ıyı gecmesıne sevındım.16 kılo gayet ıyı zaten aksı bır durum olsa doktorun uyarırdı.
bende bugun gıttım doktor baktı ama ultrosondan dolayı kalp sesını dınlıyemedım ama attığını ıyı oldugunu soyledı.sadce kesenın seklının rahım kasılmalarından dolayı ay coregı gıbı olduğunu soyleyıp sıkayetım olup olmadığını,kanamam olup olmadığını sorup kafamı bulandırdı.kanaman olursa gel dedı ve bol bol dınlenıp yorulmamamı soyledı.bu ne demek sımdı?ha bırde magnesıum diasporal dıye bır ılac verdı suda erıtılıp ıcılen dusuklemı alakalı?kan gurubumu sorup cuma gunu gıdıp kan vermemı ıstedı?2lı testlerı 3 hafta sonra yapıcakmıs.bana lutfen bunu acıklayın ne demek..

bebişim Allah senden de razı olsun gülüm senin daha çok ufak olduğu için 8 haftalıkken kalp atışlarını duyabilirsin bende sadece kalp atışlarını gördüm ama duyamamıştım 2 li testler için kan alınıyo canım bebeğin ultrasonda ense kalınlığını ölçüyo doktorlar down sendromu ile ilgili.bu testler hiçbir zaman %100 doğru sonuç vermiyo yanılma paylarıda var sakın korkma bana öyle demişti doktorum kesin konuşamıyoruz demişti ikili test için ama sen gönlünü ferah tut bende öyle yaptım ense kalınlığı normalse ikili testlerinde temiz çıkıyo zaten Allah yavrunu sana bağışlasın canım.bebişim affına sığınarak bişey soracam canım Allahın izniyle yavrun doğduğu zaman ve büyüdüğü zaman babası onun yüzüne nasıl bakacak bunu çok merak ediyorum?öpüyorum canım dikkat et kendine ağır kaldırma sakın bu günlerinde bol bol dinlen ve stres yapma hiçbişey senden ve bebeğinden önemli değil kendine iyi bak canım

slm kizlar ben geldim ^bebisim magnezyumu bende aliyorum kasilmalara ve karmplara iyi geliyomus doktorum öyle dedi.bu arada bende ilk gittigimde duymamistim kalp sesini sadece görmüstüm ultrasyon makinasindan kafan bulanmasin yani.
kardelen sanada masallah bence fazla kilo almamissin. bosvercez kilolari artik bebislerimiz iyi olsunda dimi kizlaryaaaaa

gülsü haklısın canım kilo nasıl olsa verilir bence o koca göbeklerimiz ağırlık yapıyo tartıda :))sağlıklı doğsunlarda hayırlısı ile gerisi önemli değil dediğin gibi

Oh maşallah hanımlar bakıyorum bebişlerin size armağan ettiği kilolarınızı düşünüyorsunuzkaydirigubbakcemile3
Canlarım takmayın bence nasıl olsa doğumdan sonra bol bol hareket etmek zorunda kalıcaksınız emziriceksiniz:ecrin_bebek: Sonra birbakmışsınızki eski halinize dönmüşsünüz bilehihoyyyt
Bebişim sen neden canını sıkıyorsunun ki rahat ol güzelim bebeişinde büyüyüyecek sağlıklıcakla kucağına alıcaksın bunları düşün dok verdiği ilaçlarıda aksatma kullanŞeniz
Wom bacum nerelerdesin bebiş nasıl hareketlimi cinsiyetini öğrenmedinmi hala ben meraktan çatlıcam:1rolleyes::tomato:
Rock canım sen dok gittinmi bence ihmal etme canım dok git mutlaka... Sende troid ilgili birşey durum varmıydı canım ben sanki öyle birey hatırlıyorumda:uhm:
Ya kızlar dok benden tahlil istedi yaa işte troite de bakılıcak nasıl yapılıyor kandamı bakılıyor yoksa başka birşeymi yapıcaklar ben bilmediğim için bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinicem:1hug:Şeniz

X