almancasız olmuyor mu acabaBayanlar dikkat,Almanya dan tanıdığımız Deichmann Schuhe Türkiyede de mağazalar açmış :lepi: ,Bakırköy de ve Sefaköyde ki mağazalarını gördüm İstanbul da. Ankara İzmir ve daha bir çok şehirde de mağazaları varmış.Bu arada bir yetkili ile görüştüm merkez ofislerine İSTANBUL a çalışmak üzere bir eleman arıyorlarmış.....İlgilenen varsa bana yazsın, yardımcı olurum.Müdürü şahsen tanıyorum çünkü:smiley-cool:.Bir şart var yalnız oda: Türkçe-Almanca ve Bulgarca bilen birisi olması gerekiyor. Şartlarıda gayet iyi.Benim e-mail adresime yazabilirsiniz yada direk burada.....
Bayanlar dikkat,
Almanya dan tanıdığımız Deichmann Schuhe Türkiyede de mağazalar açmış :lepi: ,
Bakırköy de ve Sefaköyde ki mağazalarını gördüm İstanbul da. Ankara İzmir ve daha bir çok şehirde de mağazaları varmış.
Bu arada bir yetkili ile görüştüm merkez ofislerine İSTANBUL a çalışmak üzere bir eleman arıyorlarmış.....İlgilenen varsa bana yazsın, yardımcı olurum.
Müdürü şahsen tanıyorum çünkü:smiley-cool:.
Bir şart var yalnız oda: Türkçe-Almanca ve Bulgarca bilen birisi olması gerekiyor. Şartlarıda gayet iyi.
Benim e-mail adresime yazabilirsiniz yada direk burada.....
bende eskişehirde oturuyorum.daha önce yazmıştım arkadaşlar bizde 89 göçmeniyiz dobriçten.orda doğdum bende]
eeeeee,gradski,ben dobriçliyim ama anlaşılan sen daha küçüksün benden.
66'lıyım, o yüzden belki tanımam. mehano tehnikum mezunuyum.
istanbulda oturuyorum,özel şirkette çalışıyorum.
evet ben 84 lüyüm.5 yaşımda geldim buraya ama her yaz gidiyorum nerdeyse.konuşulanları anlayabiliyorum ama ben konuşamıyorum.