Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

nuans66 ve zümraa arkadaşım yardımcı olacağınızı söylemişsiniz teşekkür ederim.uzun zamandır siteye giremedim hastalıktan dolayı şimdi yeni gördüm yazınınızı....ya yazı yazıo ama buraya nasıl aktaracağımı bilmiyorum anlaşılmıo.size nasıl ulaştırabilirim onuda bilmiorum ben msn adresimi versem eklerseniz resmini çekip maille atabilirim size çok şey istiorum ama gerçekten ne yazdığını çok merak ediyoruz annemle birlikte.... mail adresim l] şimdiden saolun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar ben de bulgaristan targovishte den
2000 yılında geldim . izmir'de oturuyorum

almancasız olmuyor mu acaba

Eh,bir de almanca olsaydı iyi olurdu ama iş arıyorum. Çalıştığım tekstil şirketi kapanacak herhalde,elbette bulgarcam iyi,rusçam da öyle,orta seviyede ingilizce var.

merhaba stelina nasılsın ve bg nın neresindensın göruşmek uzere canım
öp gör

Aslında belki annenleri tanırım,onlar kaç doğumlu,nerede okumuşlar?
Ben Dobriç'te oturuyordum,Lüleburgaz sokağı,eşim stefanovo'dan. O da 66 doğumlu ve o da mehano tehnikum bitirdi. Son 2 senedir gitmedik bulgaristan'a,eskisi gibi de özlem duymuyorum,çok canım sıkılırsa-hadi diyoruz birkaç gün kalıp geri dönüyoruz. Gidişler zor oldu şimdi araba ile,mecburi sigorta yaptırıyorlar ve çok pahalı,otobüs iel komfor değil.
Yazarsan sevinirim.

kızlar bulgaristana kızkardeşimle gelecez hem iş için hem gezmek için nereleri güzeldir dedem filibeli babam bebekken gelmişler iş yerineuygun şehir neresi acaba

Bulgaristanda iş için en uygun ve en çok imkyan sunan yer sofia'dır.
Filibe yani Plovdiv komonist şehridir ama çok güzeldir.
Zaten bg de sofia ,plovdiv ve varna yaşanabilecek şehirler. Hayat standartı daha yüksek yerler oraları.

Slm kizlar ne bulgar gocmeniyim nede Bulgarim ama hersene TURKIYE ye giderken Bulgaristan dan geciyoruz sadece komsu ulke oldugunu biliyorum.

merhabalar
bende 89 da geldim...şumnu da yaşıyorduk ama köyümüzü daha çok seviyordum....şumnuya bağlı kalino (çamırlı köyü) çok güzel günlerimiz oldu...müthiş bir çocukluk dönemi yaşadım..10 yaşında geldik ..izmirdeyim şimdi..en son geçen yıl gittim çifte vatandaş olmak için.....tadı kalmamış oraların..üzüldüm valla...bakımsız kalmış çok...ama yine de özlüyor insan...
kalinodan olan var mı acaba çok merak ettim...
sevgiler herkese......

merhaba arkadaslar bende aslen turkum bulgaristana gelin geldim 2 yildan beri slivende yasiyorum bulgaristan harbiden cok guzel biyer gelmiyenlere tavsiye ederim.. herkeze sevgiler..

1989 yılı Bulgaristan göçmeniyim. Bugün siteye üye oldum :)
Herkese merhabalar :)

hg charlise nerden neresinden bulagıristanın ben burgaz
işallah göruşmek uzere ben deist oturuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…