Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

Benim bildiğim sürücü kursları içişleri bakanlığına bağlı oluyorlar.
tabii 1989 bu yana nasıl değişiklik oldu bilmiyorum ama bulgar sitelerinde araştırıyorum.
bulursam haber veririm
çok teşekkürler bulgar sitelerine biz giriş yapamıyoruz sanırım
bizim ulaşabiliceğimiz bi adres tel gibi bişiyler olursa çok sevinirim cnm çok teşekkürler tekrar

Evet,ehliyet kursları diye birşey yok hala bulgaristn'da. İçişleri bakanlığına başvuruyorsun,evraklarını hazırlıyorsun,yeteri sayı toplanınca onlar kurs tarihini bildiriyor. Eğer bulgarca biliyorsan veya etrafında bilen varsa -www.shofior.com bakabilirsin. çok detaylı değil,zaten detay'dan hoşlanmıyor bulgarlar ama yardımcı oluyor.

nuans66
cnm çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı bulgar birini arıyoruz şimdide :))
gerçekten saol nasıl teşekkür etsem azdır valla
a.s.a.s.a.s.a.s.

Bulgaristanda mı tatil yapmak daha mantıklı yoksa Türkiye sahillerinde mi ?
Siz neler düşünüyorsunuz - hem maddi hem manevi tarafını göz önüne alarak nereyi tercih ederdiniz?
Düşündüklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkürler :içelim:

bence Türkiye'de tatil yapmak daha mantıklı deniz, havuz, sabah, öglen, aksam yemek animasyon yok yok hotellerimizde .. bulgaristan hizmet açısından fazla geniş değil sadece deniz sabah yemegi akşam yemegi ben orada tatile gitmedim ama giden akrabalarımızdan duydugum kadarıyla pek memnun kalmamıslardı gittikleri hotelde okadar kötü değilmiş ama orada itibar yok :) ne bileyim ben olsam bulgaristanı tercih etmem maddi olarakta nerdeyse Türkiyedeki bir tatille birebir geliyo yani pek karlıda değil ozaman tatilimi keyifle geçirme açısından turkiyeyi tercih ederim :icecream:

Türkiye'deki hizmete alışmış bir insan için kesinlikle tavsiye etmem bulgaristan'ı. Hiç bir konuda daha iyi değil Türkiye'den. Kimse sizin etrafınızda dönmüyor,tam tersi-bir dövmedikleri kalıyor. Avrupa standardı mı desem ama extra hiç birşey isteyemezsiniz.
Ne fiyat açısından,ne yemek kalitesinden,ne hizmette buradan daha iyi değiller.
Ben dobriç'liyim,malum albena yakınımızda,3 sene hep eşimi kıramadım oralara gittik,bundan sonra asla. hem daha çok para harcadık,hem bizi tatmin etmedi. Bir de sürekli yemek sorunu yaşadık,kızım sürekli tavuk yedi,öyle buradaki otellerdeki gibi bolluk ta yok. Ve dışarısı da pahalı,hatta bazen fiyatlar buradan bile daha yüksek. Bir de bazıları hala aşağlayıcı bakışlarla bizi izlemesi cabası. erken rezervasyon yaptırdık 2 senedir,muhteşem tatillere denk geldik Bodrum'da. ben Türkiye derim.

merhaba arkadasim bende bulgaristanliyim ama almanyada yasiyorum teyzemler var bursada sen neresindesin

canım, belli olmuyo ki.

tatile kimlerle çıktığın ve kafanın içindekilere de bağlı galiba.

ben tr' de marmarise gitmiştim 2 sene önce hiç memnun kalmamıştım, geçen sene ise karadeniz bölgesine gittim orada tatil süper geçti hatta hala unutamıyorum o tatili.
bu iki sene dışında da genellikle bg' de varna' da yaparım tatilimi ama menun kaldığım zaman da oldu olmadığım da :))

netice olarak her iki durumda da bol para harcıyosun :)). tatil dönüşü taksitleri öde öde bitmiyo valla (

bende bulgaristan doğumluyum .fakat sonrasında hiç bulgaristana gitmedim.

arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim annem bulgaristanlı fakat Türkiye'ye gelmiş anneannemler uzun süreden beri dayısını ve kuzenlerini bulmak istiyor.bizde bulgarca yazılı bi kağıt var ne yazıldığını bilmiyoruz.Ben buraya yazarsam bulgarca bilen varsa türkçeye çevirebilir mi ?çok sevinirim yardımcı olursanız..

elbette yardımcı olurum,sorun değil. Ama zorlanacam diyorsan mail gönder veya faksla-
hangi yolu istersen buradayım.

her zaman yardıma hazırım canım :teselli::1hug:

canım bende momchılgrad,lıyım bursaya gelin geldim daha 1 ay oldu:)

canım ben de mastanlıdanım,gelın geldım bursaya daha 1 ay oldu:CüvCüv:

canım, şahsi bilgilerinde medeni durumunda bekar yazıyo, madem artık evlisin değiştir medeni durum bilgini...

bu arada umarım çok çok çok mutlu ve huzurlu bir evlilik yaşarsınız eşinle... darısı biz biekarların başına :içelim:a.s.

Selam herkese
Ben de Bulgaristan göçmeniyim, ne güzel bir bölüm bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…