çok teşekkürler bulgar sitelerine biz giriş yapamıyoruz sanırımBenim bildiğim sürücü kursları içişleri bakanlığına bağlı oluyorlar.
tabii 1989 bu yana nasıl değişiklik oldu bilmiyorum ama bulgar sitelerinde araştırıyorum.
bulursam haber veririm
Evet,ehliyet kursları diye birşey yok hala bulgaristn'da. İçişleri bakanlığına başvuruyorsun,evraklarını hazırlıyorsun,yeteri sayı toplanınca onlar kurs tarihini bildiriyor. Eğer bulgarca biliyorsan veya etrafında bilen varsa -www.shofior.com bakabilirsin. çok detaylı değil,zaten detay'dan hoşlanmıyor bulgarlar ama yardımcı oluyor.
Bulgaristanda mı tatil yapmak daha mantıklı yoksa Türkiye sahillerinde mi ?
Siz neler düşünüyorsunuz - hem maddi hem manevi tarafını göz önüne alarak nereyi tercih ederdiniz?
Düşündüklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkürler :içelim:
Siz neler düşünüyorsunuz - hem maddi hem manevi tarafını göz önüne alarak nereyi tercih ederdiniz?
arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim annem bulgaristanlı fakat Türkiye'ye gelmiş anneannemler uzun süreden beri dayısını ve kuzenlerini bulmak istiyor.bizde bulgarca yazılı bi kağıt var ne yazıldığını bilmiyoruz.Ben buraya yazarsam bulgarca bilen varsa türkçeye çevirebilir mi ?çok sevinirim yardımcı olursanız..
arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim annem bulgaristanlı fakat Türkiye'ye gelmiş anneannemler uzun süreden beri dayısını ve kuzenlerini bulmak istiyor.bizde bulgarca yazılı bi kağıt var ne yazıldığını bilmiyoruz.Ben buraya yazarsam bulgarca bilen varsa türkçeye çevirebilir mi ?çok sevinirim yardımcı olursanız..
canım bende momchılgrad,lıyım bursaya gelin geldim daha 1 ay oldu:)mrh. bende bulgaristan göçmeniyim 1989 geldim momçilgrat'tan. şuan izmirde oturuyorum:teytey:a.s.
naparsınız beya bende burdayım memeleket MESTANLI a.s.
canım ben de mastanlıdanım,gelın geldım bursaya daha 1 ay oldu:CüvCüv:
Selam herkese
Ben de Bulgaristan göçmeniyim, ne güzel bir bölüm bu böyle
canım hoşgeldin aramıza. bulgaristanın neresindensin?