Bulaşık makinesi tavsiyesi istiyorum.. Electrolux kullanan var mı k

bu sadece ön yıkamada mı böyle çıktı

kızın konusunu da mundar ettim ha:)
konu sahibesi kusura bakma hayati bir durum

Evet 15 dk soğuk su ile önyıkama

Kaç litre harcadığı da var da unuttum şimdi

Yani elde sadece bardakları akıtamazdın o suyla

Bardaklar vs de kirli idi ama onlarda çekecek atık bulamadım

Evet 15 dk soğuk su ile önyıkama

Kaç litre harcadığı da var da unuttum şimdi

Yani elde sadece bardakları akıtamazdın o suyla

Bardaklar vs de kirli idi ama onlarda çekecek atık bulamadım

bulaşık makinesi bittikten sonra yerlerine yerleştirecek pratik bir çözüm de bul da alnından öpeyim bu kısmı en zoruma gideni..

of gittikçe anama benziyorum :)
siz şimdi çelik tencereleri önceden ciflemeden de koyuyorsunuzdur

Neeeee cif mi

Hala var mı o

Benim yardımcım onunla oğlanın boyadığı masaları vs siliyor mutfağa gelmiyor bile cif

Bir de ben düdüklüyü de koyuyorum hatta makina alırken düdüklü sığacak büyük makina aradım

o zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar
Yok yok arçeliğin fıtratında var
4 .yılım yıldım bulaşıktan
Kaç kere servis geldi hepsi farklı şeyler söyledi
En son kaldırıp atıcam

var var:) oğlanın kurşun kalem olmuş okul tişörtünün kol manşetleri ile tencereleri yıkamaya yarıyor:)

hah bak düdüklüyü bende koyuyorum ve elbet önden cifleyerek

yahu görende titiz bir kadın sanacak beni ha pasaklıyımdır halbuki

Yok yok arçeliğin fıtratında var
4 .yılım yıldım bulaşıktan
Kaç kere servis geldi hepsi farklı şeyler söyledi
En son kaldırıp atıcam

miadı dolsun diye bekliyorum bir daha arçeliği evime sokmam :)
çalışan şeyide atmaya kıyamıyorum..

of gittikçe anama benziyorum :)
siz şimdi çelik tencereleri önceden ciflemeden de koyuyorsunuzdur
Artık ben de duralamadan koymaya başladım annem de kızım bu kadar elimizde pisliğini alıp suda kabasını alıp koyduksan sonra elde yıkarım demişti öyle koy gitsin dedi makineye zaten 2 proğram uzun derecede yıkıyor 2.5-3 saat sanırım öyle çıkıyor.

miadı dolsun diye bekliyorum bir daha arçeliği evime sokmam :)
çalışan şeyide atmaya kıyamıyorum..
Ben daha önce arçeliğin ilk makinesi leydi yi kullanıyordum
12 yıl tık demedi
Çok uzun yıkıyor A sınıfı olsun diye değiştirdim
Pişmanım valla :/

benimkinde 3 derece var 60 da yıkıyorum 50 dk falan sürüyor. o kadar uzun sürmüyor..
anamda iş yokmuş demek

Ben daha önce arçeliğin ilk makinesi leydi yi kullanıyordum
12 yıl tık demedi
Çok uzun yıkıyor A sınıfı olsun diye değiştirdim
Pişmanım valla :/

ya benim adamında arçelik bayi arkadaşı vardı evlenirken hepsini ordan aldık. buzdolabı geçen bir tekledi servis geldi insan der ki bu dolap ölmüş yok parçayı değiştirdiler kurtulamadım yine:) her şeyine gıcık kaptım arçeliğin

Bende 2 yıldır Siemens kullanıyorum 4 programlı ve çokta memnunum, bende sadece kabasını alıyorum ve atıyorum makineye ve pırıl pırıl çıkıyor

Arcelik aldim 3 aydir kullaniyorum cok mennunum en kisa programi kullaniyorum genelde tencere tava cam plastik bambu ne bulduysam ustuste tepiyorum tertermiz ve kuru cikiyor ( arada saflik edip biseyleri ters koyabiliyorum :)) cok fazla ugrasmiyorum sadece tabakta yemek kaldiysa onlari silkeleyip yerlestiriyorum... Ama temizligine dikkat ediyorum zaten uyuzum o konuda filtreyi paso cikarip yikiyorum bisey olmasa bile

LG kullanıyorum hiç bulaşıkları suya tutmadan atıyorum. Eskiden içinde siyah tortular olurdu servis çağırdım tuzu az omdan oluyor demişti ama sorun suyun basıncından kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…