Bulaşık makinesi tavsiyesi istiyorum.. Electrolux kullanan var mı k

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Lütfen konuyu hemen taşımayın taşımayın gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var bulaşık makinesi arayışım devam ediyor Memnun kaldınız mı marka ve modelleri söyler misiniz elektrolüks kullanınız var mı modelleri güzel duruyor yorumlarınızı bekliyorum

Makinem Samsung, 4.yıldayız, çok memnunum, özellikle 8 dk çalkalama programını çok seviyorum:)

Benimki Çelik

Türkiye üretimleri plastikti

Annemde az programlı bir Bosch var çelik
Benim eski makina bozulunca ondan alayım dedim o model benim bulduklarım plastikti

Araştırıp içi Çelik model buldum pahalıydı ama plastikler bariz kokuyorlar ve kısa imiş ömürleri

Makinam alman üretim bosch 6 yıldır kullanıyorum memnunum

Başkalarının makınalarında genelde kuru çıkarmıyor diye şikayet duyuyorum daha doğrusu lekeli
Benim ki kuru lekesiz ve temiz

Çelik derken neresinden bahsediyorsunuz? Benimki de bosch çok programlilardan ama çok da memnunum diyemem. 70 derece altında bir programla ve finish quantum dışında baska deterjanla kesinlikle çıkartmıyor..

Tabanı

Yani kapağı açtın sepetin altına baktın İşte orası

Ben de 70 kullanıyorum genelde ama hiç akıtmıyorum

Geçen komşularla konuştuk Mısır patlatılan tencerenin yağları çıkmıyor yanıyor vs dediler

Benimki hiç akıtılmadan çıkıyor mesela

Önce önyıkama yapıp sonra 70 de yıkıyorum

Az kirlilere bir saat 65 derece programı var onu kullanıyorum

Çamaşır makinem electrolux ondan memnunum.Bulaşık makinem 4 yıllık.Kısa programı yok ve bulaşıkları lekeli çıkarıyo maalesef.

Makinam hotpoint 4 yildir kullaniyorum masallah canavar gibisize tavsiyem cok programli almayin cunku en fazla 3 program kullaniliyor

Bu arada unlu markalara takilmayin ben cok duyulmayan markalar aldim hepside harika cikti.beyaz esya biraz sans gibi bisi oluyo

Ben de öyle aman aman akıtıyorum diyemem. O durumundan memnunum ama işte quantum çıkana kadar mahvetti beni. Deterjan denemekten bir sürü param gitti. Tableti eritmiyordu yani o derece. En son servis çağırdım. Dedim milletin makinesi yarim tabletle mis gibi yapıyor benim ki 70 derecede tableti bile eritemiyor.
Program ayarlama yaptı; parlatıcı deterjan birlestirdi, tuz olayını iptal etti elime de verdi quantumu bunla yıka abla mis gibi olur dedi. Artık deterjan indirimi takip edip duruyoruz. Deterjana verdiğim parayla bikac makine daha alırdım. Siz ne kullanıyorsunuz?

en basit 3-4 programlı olanları daha iyi gibi geliyor bana. ben bosch kullanıyorum 3 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. hep standart 1 saatlik programı var onda yıkıyorum bulaşıkları, balık yaptığımda 70 derecelik uzun program kullanıyorum birtek. oda benim içime sinmediğinden eşim standart programda yıkadığında da çıkmıştı balık kokusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…