Lütfen konuyu hemen taşımayın taşımayın gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var bulaşık makinesi arayışım devam ediyor Memnun kaldınız mı marka ve modelleri söyler misiniz elektrolüks kullanınız var mı modelleri güzel duruyor yorumlarınızı bekliyorum
Bosch 6 Program altında kazan malzemesi plastik kullandığı için tereddüt ettimMakinem Bosch
Önyıkaması var
Bu nedenle akıtmadan koyuyorum büyük kolaylık
Çelik derken neresinden bahsediyorsunuz? Benimki de bosch çok programlilardan ama çok da memnunum diyemem. 70 derece altında bir programla ve finish quantum dışında baska deterjanla kesinlikle çıkartmıyor..Benimki Çelik
Türkiye üretimleri plastikti
Annemde az programlı bir Bosch var çelik
Benim eski makina bozulunca ondan alayım dedim o model benim bulduklarım plastikti
Araştırıp içi Çelik model buldum pahalıydı ama plastikler bariz kokuyorlar ve kısa imiş ömürleri
Aeg electrolux ve zanussi aynı firmanın, kaç yıllık makineniz ve neden memnun değilsinizMakinem aeg memnun değilim
Makinem Bosch
Önyıkaması var
Bu nedenle akıtmadan koyuyorum büyük kolaylık
O da electrolux müÇamaşır makinem electrolux ondan memnunum.Bulaşık makinem 4 yıllık.Kısa programı yok ve bulaşıkları lekeli çıkarıyo maalesef.
evet arçelik almayayım diyorum, electrolux ve lg arasındayımnasıl yani masadan aldığın gibi mi? mesela tencereyi öylece koyuyormusun ?
hani reklamlardaki gibi?
arçelik alma da konu sahibesi ne alırsan al:)
Ne kullanıyorsunuzBu arada unlu markalara takilmayin ben cok duyulmayan markalar aldim hepside harika cikti.beyaz esya biraz sans gibi bisi oluyo
Ben de öyle aman aman akıtıyorum diyemem. O durumundan memnunum ama işte quantum çıkana kadar mahvetti beni. Deterjan denemekten bir sürü param gitti. Tableti eritmiyordu yani o derece. En son servis çağırdım. Dedim milletin makinesi yarim tabletle mis gibi yapıyor benim ki 70 derecede tableti bile eritemiyor.Tabanı
Yani kapağı açtın sepetin altına baktın İşte orası
Ben de 70 kullanıyorum genelde ama hiç akıtmıyorum
Geçen komşularla konuştuk Mısır patlatılan tencerenin yağları çıkmıyor yanıyor vs dediler
Benimki hiç akıtılmadan çıkıyor mesela
Önce önyıkama yapıp sonra 70 de yıkıyorum
Az kirlilere bir saat 65 derece programı var onu kullanıyorum
Bulasik makinemde hotpoint camasirda indesit ikiside harika hele camasir oyle bi kurutuyor ki zannedersin kurutma makinesinden cikmisNe kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?