• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinesi tavsiyesi istiyorum.. Electrolux kullanan var mı k

şoka girdim bunca yıl boşuna yaşamışım :)
bu şekilde olursa 70 derecede mi yıkıyorsun?
ben hep 60 kullanıyorum deniycem bunu tutarsa gelip öpecem seni)
mesela borcamda bişe yaptın sıyırıp koyuyorsun temiz çıkıyor öyle mi ? bir daha söyle :KK70:

Evet evet

70 de yıkıyorum

Aslında 50 de bile oluyor da çok kızarmış yanmış vs olunca sıkıntı olabilir bir de o program çok uzun da benim makinada

Haa mesela patates yaptın kek yaptın böyle kaldı borcamda onları da ıslatmıyorum

Kuru atıkları ile makinaya

Önyıkama zaten akıtıyor birşey kalmıyor

Kalanlar da yıkanırken bitti gitti

o zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki:mad:
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar:KK70:

Kız benim Adam bir bulaşık toplardı köpükleyerek

Anasından da görmemiş zira biz evlendikten sonra Kv bulaşık makinası aldı ama onlar yıkıyor akıtıyor atıklarını vs temizliyor

Çok temiz koyunca makina çok köpürüp sıkıntı yaşıyormuş özellikle tabletlerle diye okumuştum bir yerde

Kodunu biliyomusuz 15 kişilik olan mı acaba
Kodunu aılem bılıyor ınternetten arastırıp almıstık baya bır arastırdık en ıyısı bu dıgerlerı cok sıkayet alıyor .İçi plastık olmadıgı ıcın koku problemı de yok , dıger makınalarda tek su püskurtme varmış elektroda her yönden iyice öğreneyım yazarım .

mesela borcamda bişe yaptın sıyırıp koyuyorsun temiz çıkıyor öyle mi ? bir daha söyle :KK70:
Sen reklam izlemiyomusun hani berna lacin giriyo borcam yikiyolar falan :D

Kodunu aılem bılıyor ınternetten arastırıp almıstık baya bır arastırdık en ıyısı bu dıgerlerı cok sıkayet alıyor .İçi plastık olmadıgı ıcın koku problemı de yok , dıger makınalarda tek su püskurtme varmış elektroda her yönden iyice öğreneyım yazarım .
Çok sevinirim electrolux al alayım diyorum ama çevremde hiç kullanan yok o yüzden iyice araştıyorum

hicbi fikrim yok :)
7 sene once aldim ben
ustunde yazar mi bilmiyorum ki , bi bakiyim
ama soyle diyim yasadigim yerde sular cok kirecli buna ragmen piril piril cikiyor ki hic durulamadan koyarim bulasiklari makinaya
Silinmediyse yazıyordur mutlaka öğrenirsen sevinirim

Valla benim de regal 2 programlı sıradan makina, bekar evine yetiyor, yalnız yaşıyorum zaten, ama durulayıp yerleştirme huyum yok, tertemiz yine de bulaşıklarım.
Parlatıcı yerine sirke, tuz yerine limon tuzu kullanıyorum, jel kapsül deterjan çok iyi sonuç veriyor, her çeşidini denedim, poşetli jel kapsülcükleri beğendim

pff sıkıntı bende desene :)
parlatıcı kullanmıyorum hiç. parlatıcı yerine mi sirke koyuyorsun?

Kız benim Adam bir bulaşık toplardı köpükleyerek

Anasından da görmemiş zira biz evlendikten sonra Kv bulaşık makinası aldı ama onlar yıkıyor akıtıyor atıklarını vs temizliyor

Çok temiz koyunca makina çok köpürüp sıkıntı yaşıyormuş özellikle tabletlerle diye okumuştum bir yerde

ay ben makinaya öyle bir koyuyorum ki benim adamcağız bişe alacak olsa bunlar temiz mi diye soruyor:)
off hanım teyzeler gibi hissettim kendimi ha:KK70:

Bak bu kavanozda yoğurt yaptım

Üstüne de içinde ayran yapıp her yerine bulaştırdım

Kirli halini çekemedim zira yazmaya başladığımda çalışıyordu

Ön yıkama bu kadar çıkarmış yapışık kurumuş olduğu için diğer herşey pırıl olmuş zaten

Onlar da yıkanacak oldu bitti

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 129
Bak bu kavanozda yoğurt yaptım

Üstüne de içinde ayran yapıp her yerine bulaştırdım

Kirli halini çekemedim zira yazmaya başladığımda çalışıyordu

Ön yıkama bu kadar çıkarmış yapışık kurumuş olduğu için diğer herşey pırıl olmuş zaten

Onlar da yıkanacak oldu bitti

bu sadece ön yıkamada mı böyle çıktı:KK57:

kızın konusunu da mundar ettim ha:)
konu sahibesi kusura bakma hayati bir durum:KK48:

Back
X