şoka girdim bunca yıl boşuna yaşamışım :)
bu şekilde olursa 70 derecede mi yıkıyorsun?
ben hep 60 kullanıyorum deniycem bunu tutarsa gelip öpecem seni)
mesela borcamda bişe yaptın sıyırıp koyuyorsun temiz çıkıyor öyle mi ? bir daha söyle
benim bulasik makinam electrolux
hayatimda gordugum en iyi beyaz esya
7 senedir bi kere tik demedi
cok cok memnunum
Aybenim bulasik makinam electrolux
hayatimda gordugum en iyi beyaz esya
7 senedir bi kere tik demedi
cok cok memnunum
En son cıkanı beyaz renk bu makınaların grı olanı da var ama bız beyazını tercıh ettık .Ayhangi modeli kullanıyorsunuz h
o zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar
Kodunu biliyomusuz 15 kişilik olan mı acabaEn son cıkanı beyaz renk bu makınaların grı olanı da var ama bız beyazını tercıh ettık .
Gelis azicik anneni geco zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar
Kodunu aılem bılıyor ınternetten arastırıp almıstık baya bır arastırdık en ıyısı bu dıgerlerı cok sıkayet alıyor .İçi plastık olmadıgı ıcın koku problemı de yok , dıger makınalarda tek su püskurtme varmış elektroda her yönden iyice öğreneyım yazarım .Kodunu biliyomusuz 15 kişilik olan mı acaba
Sen reklam izlemiyomusun hani berna lacin giriyo borcam yikiyolar falanşoka girdim bunca yıl boşuna yaşamışım :)
mesela borcamda bişe yaptın sıyırıp koyuyorsun temiz çıkıyor öyle mi ? bir daha söyle
hicbi fikrim yok :)Ayhangi modeli kullanıyorsunuz h
Çok sevinirim electrolux al alayım diyorum ama çevremde hiç kullanan yok o yüzden iyice araştıyorumKodunu aılem bılıyor ınternetten arastırıp almıstık baya bır arastırdık en ıyısı bu dıgerlerı cok sıkayet alıyor .İçi plastık olmadıgı ıcın koku problemı de yok , dıger makınalarda tek su püskurtme varmış elektroda her yönden iyice öğreneyım yazarım .
Silinmediyse yazıyordur mutlaka öğrenirsen sevinirimhicbi fikrim yok :)
7 sene once aldim ben
ustunde yazar mi bilmiyorum ki , bi bakiyim
ama soyle diyim yasadigim yerde sular cok kirecli buna ragmen piril piril cikiyor ki hic durulamadan koyarim bulasiklari makinaya
Valla benim de regal 2 programlı sıradan makina, bekar evine yetiyor, yalnız yaşıyorum zaten, ama durulayıp yerleştirme huyum yok, tertemiz yine de bulaşıklarım.
Parlatıcı yerine sirke, tuz yerine limon tuzu kullanıyorum, jel kapsül deterjan çok iyi sonuç veriyor, her çeşidini denedim, poşetli jel kapsülcükleri beğendim
ben de elma sirkesi koyarim parlatici yerinepff sıkıntı bende desene :)
parlatıcı kullanmıyorum hiç. parlatıcı yerine mi sirke koyuyorsun?
Kız benim Adam bir bulaşık toplardı köpükleyerek
Anasından da görmemiş zira biz evlendikten sonra Kv bulaşık makinası aldı ama onlar yıkıyor akıtıyor atıklarını vs temizliyor
Çok temiz koyunca makina çok köpürüp sıkıntı yaşıyormuş özellikle tabletlerle diye okumuştum bir yerde
Sen reklam izlemiyomusun hani berna lacin giriyo borcam yikiyolar falan
şoka girdim bunca yıl boşuna yaşamışım :)
ben de elma sirkesi koyarim parlatici yerine
cok basarili
tavsiye ederim
Arçelik bulaşık makinesi evde beğeniyorum ben tertemiz çıkıyor.Kusura bakmayın dikkatinden kaçmış
ahhaa kiyamamküstüm hepinize ha sende durulamadan koyuyormuşsun.
insan böyle bir kolaylık var demez mi bunca zaman
Bak bu kavanozda yoğurt yaptım
Üstüne de içinde ayran yapıp her yerine bulaştırdım
Kirli halini çekemedim zira yazmaya başladığımda çalışıyordu
Ön yıkama bu kadar çıkarmış yapışık kurumuş olduğu için diğer herşey pırıl olmuş zaten
Onlar da yıkanacak oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?