HAhahaha yok kendi anana degil benim anama benziyorsun bence git gideof gittikçe anama benziyorum :)
siz şimdi çelik tencereleri önceden ciflemeden de koyuyorsunuzdur
Inanmalisin ben 5 kavanoz bal 100 tl yede inaniyorumyaw izliyorumda bende reklamlara kanacak göz var mı baksana bir
Evet,pff sıkıntı bende desene :)
parlatıcı kullanmıyorum hiç. parlatıcı yerine mi sirke koyuyorsun?
Cif neof gittikçe anama benziyorum :)
siz şimdi çelik tencereleri önceden ciflemeden de koyuyorsunuzdur
Sihirli sungerle silsin bence onlari cif durulanmiyor ciziyor sanki.Neeeee cif mi
Hala var mı o
Benim yardımcım onunla oğlanın boyadığı masaları vs siliyor mutfağa gelmiyor bile cif
Bir de ben düdüklüyü de koyuyorum hatta makina alırken düdüklü sığacak büyük makina aradım
Cif ne
Celiklerin altini arada beyaz sabunla telliyorum bembeyaz :)
Sihirli sungerle silsin bence onlari cif durulanmiyor ciziyor sanki.
Hakli sari bez hav birakiyor atlet guzeldir havluda :))Bizim teyze eski model
Sarı bez bile kullanmıyor
Eski atlet tşört istiyor
Senin gibi her yerinimi cifliyorum
Senin gibi her yerinimi cifliyorum
Dokum ocagim ciziyor o yuzden
Ben beyaz sabunlu teyze olurum o zamanhanım teyzeyim ben olcek o kadar
bulaşık makinesi bittikten sonra yerlerine yerleştirecek pratik bir çözüm de bul da alnından öpeyimbu kısmı en zoruma gideni..
Çok teşekkür ederimesf 63021
rica ederimÇok teşekkür ederim
Çamaşır makinem de bosch ama bulaşık makinesinde alt modellerinin kazanı plastikSiemens ve bosh
Malesef maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar geneli böyle markaların iyi araştırarak istediğiniz şekilde bulursunuz inşÇamaşır makinem de bosch ama bulaşık makinesinde alt modellerinin kazanı plastik
Gerçekten öyle.. İnşallah bulurum, çok sağolunMalesef maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar geneli böyle markaların iyi araştırarak istediğiniz şekilde bulursunuz inş
...Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar
Hala almadiniz mi bu kadar dusunmeyin bakin burada ayni markalardan memnun olanda var olmayanda gercekten sans isi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?