Bulaşık makinesi tavsiyesi istiyorum.. Electrolux kullanan var mı k

Of ne zor işmiş ya..hangi makine iyi özelliklerine bakayım diye video izlemekten internetim kalmadı ya

nasıl yani masadan aldığın gibi mi? mesela tencereyi öylece koyuyormusun ?
hani reklamlardaki gibi?

arçelik alma da konu sahibesi ne alırsan al:)

He valla

Bir de mesela ben küçükken annemin evinde ekmekle tabak sıyırılırdı kültür öyle idi

Bizim evde ekmekle sıyırmak da yok

Dışarda yer gibi yemeğin suyu yağı hatta biraz parçaları vs bile oluyor özellikle oğlumun tabağında

Kaşıkla çöpe sıyırıyorum hop makinaya

Arada salata artıkları vs de kalabiliyor

Ayranlı bardaklar sütlü çaylı kahveli her türlü bardak da tabii

Tencereler de aynen, içinde suyu kaldı ise döküyorum lavaboya

nasıl yani masadan aldığın gibi mi? mesela tencereyi öylece koyuyormusun ?
hani reklamlardaki gibi?

arçelik alma da konu sahibesi ne alırsan al:)

Bir de borcam vs koyunca da müthiş oluyor reklamdaki gibi

Ama düzgün koyacaksın az bulaşık sıkışık değil yani borcamı alta düz koyacaksın tabak gibi değil de tencere gibi

9 senedir bosch kullanıyorum. Genelde 50 derecedeki programını süresini yarıya indirerek kullanıyorum. Memnunum.

Geçen sene eşimin işi dolayısıyla başka bir şehirde kaldık. Altus marka 2 programlı bir makine aldık ucuz diye.Programları çok uzundu, 2 saatin üstünde, güzel yıkıyordu açıkçası ona bir şey diyemem, gerçi çok az eşyam vardı tam doldurmadan çalıştırıyordum onun da etkisi vardır. İstisnasız her seferinde ıslak bırakıyordu ki kurutma süresi çok uzundu oysa ki.

Bosch markayı tek geçerim beyaz eşyadaEkonomik programını kullanıyorum sürekli..Alacaksan çok programlı almana gerek yok zaten.

Bız yenı aldık 3 ay oluyor elektroluks memnunuz içi çelık ,guzel yıkıyor piyasadakılerın en ıyısı .

şoka girdim bunca yıl boşuna yaşamışım :)
bu şekilde olursa 70 derecede mi yıkıyorsun?
ben hep 60 kullanıyorum deniycem bunu tutarsa gelip öpecem seni)
mesela borcamda bişe yaptın sıyırıp koyuyorsun temiz çıkıyor öyle mi ? bir daha söyle

Benimde arcelik bende akitmadan koyuyorum tabaklarda bir iki pirinc tencereler salcali masallah makineme (gorgusuz smile yokmu)

o zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar

benim bulasik makinam electrolux
hayatimda gordugum en iyi beyaz esya
7 senedir bi kere tik demedi
cok cok memnunum

hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
Bende Arçelik sevmem
7 sene önce evlenirken herşeyi Arçelik'ten almıştım
Hiçbirinden memnun kalmadım.
Bulaşık makinesi resmen pis bırakıyordu bulaşıkları.Kaç defa servis çağırdık.Olmadı.
Kaç kişi filtreyi diş fırçasıyla temizliyor :)
İki ay önce tak etti canıma
Hepsini Bosch aldım bu defa
Pahalı ama değer hep böyle gidecekse

Valla benim de regal 2 programlı sıradan makina, bekar evine yetiyor, yalnız yaşıyorum zaten, ama durulayıp yerleştirme huyum yok, tertemiz yine de bulaşıklarım.
Parlatıcı yerine sirke, tuz yerine limon tuzu kullanıyorum, jel kapsül deterjan çok iyi sonuç veriyor, her çeşidini denedim, poşetli jel kapsülcükleri beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…