- 20 Ağustos 2015
- 6.529
- 15.741
- 248
Kusura bakmayın dikkatinden kaçmışHayır aeg demistim
nasıl yani masadan aldığın gibi mi? mesela tencereyi öylece koyuyormusun ?
hani reklamlardaki gibi?
arçelik alma da konu sahibesi ne alırsan al:)
Benimde arcelik bende akitmadan koyuyorum tabaklarda bir iki pirinc tencereler salcali masallah makinemenasıl yani masadan aldığın gibi mi? mesela tencereyi öylece koyuyormusun ?
hani reklamlardaki gibi?
nasıl yani masadan aldığın gibi mi? mesela tencereyi öylece koyuyormusun ?
hani reklamlardaki gibi?
Bız yenı aldık 3 ay oluyor elektroluks memnunuz içi çelık ,guzel yıkıyor piyasadakılerın en ıyısı .Lütfen konuyu hemen taşımayın taşımayın gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var bulaşık makinesi arayışım devam ediyor Memnun kaldınız mı marka ve modelleri söyler misiniz elektrolüks kullanınız var mı modelleri güzel duruyor yorumlarınızı bekliyorum
He valla
Bir de mesela ben küçükken annemin evinde ekmekle tabak sıyırılırdı kültür öyle idi
Bizim evde ekmekle sıyırmak da yok
Dışarda yer gibi yemeğin suyu yağı hatta biraz parçaları vs bile oluyor özellikle oğlumun tabağında
Kaşıkla çöpe sıyırıyorum hop makinaya
Arada salata artıkları vs de kalabiliyor
Ayranlı bardaklar sütlü çaylı kahveli her türlü bardak da tabii
Tencereler de aynen, içinde suyu kaldı ise döküyorum lavaboya
Aradığım sizsinizBız yenı aldık 3 ay oluyor elektroluks memnunuz içi çelık ,guzel yıkıyor piyasadakılerın en ıyısı .
Benimde arcelik bende akitmadan koyuyorum tabaklarda bir iki pirinc tencereler salcali masallah makineme(gorgusuz smile yokmu)
Bir de borcam vs koyunca da müthiş oluyor reklamdaki gibi
Ama düzgün koyacaksın az bulaşık sıkışık değil yani borcamı alta düz koyacaksın tabak gibi değil de tencere gibi
Bende Arçelik sevmemo zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar
Bunun hakkında bılgıye sahıp degılım ama annecıgım kullanıyor yarın butun bılgılerı alıp yazarım sormak ıstedıgın baska varsa yazabılırsınız.Aradığım sizsinizhangi model aldınız programları iyi mi
Valla benim de regal 2 programlı sıradan makina, bekar evine yetiyor, yalnız yaşıyorum zaten, ama durulayıp yerleştirme huyum yok, tertemiz yine de bulaşıklarım.o zaman ben arçeliğe boşuna bk atıyom sorun bende mi ki
hani hiç öyle koymayı denemedim anamızdan öyle görmedik ne bilem inanasım gelmiyor..
hamallık ruhumda var zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?