Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

kızlar okul temsilcisi kurulu başkanıyım ve bugün beynim patladı....

daha öğleden sonra sınıfları var

evet rehber öğretmenimiz cevaplarsa ben de ufak bir soru sormak istiyorum.

keşke idareye gerek kalmadan çözülebilse. ama madem çözülemiyor, müdürle konuş, öğrencilerin elebaşlarıyla bir görüşsün.

keşke idareye gerek kalmadan çözülebilse. ama madem çözülemiyor, müdürle konuş, öğrencilerin elebaşlarıyla bir görüşsün.

elebaşlarıaklinialirimsmile yarın ders var bakalım ne olacakk
slayt izletmeyi düşnüyorum belki daha ilgi çekici olur

Son düzenleme:
tabi yardım edebilirsem yardımcı olurum....

malum daha 1 aydır görev yapıyorum bilemeyebilirim

hayırlı olsun. a.s.

kendini hep ön planda görmek isteyen bir öğrencinin sorunu ne olabilir? nasıl çözülür? tüm arkadaşlarını yönetmek istiyor her şeyi eleştiriyor vs. ise?

Son düzenleme:

selam canım baya geç oldu ama nete girmeye vaktim olmadı :uhm:
86 lı değilim tatlım kayır olurken benim tarihi kabul etmemişti kardeşimin yılıyla almıştım:)
27 yaşındayım 2 yıldır kadroluyum opuyorumnanaktan

bu arada çok rahatsızım grip oldum bronşit olmuşum hepsi bir arada cumaya kadar dayanayım dedim ama dün en sonunda doktora gidip rapor aldım..
yarın 6 dersim var öğrencileri geride bırakmak istemediğim için bugün dinleneyim sadece dedim :2:

geçmiş olsun sevecen.
Buarada ben matematiği çok severim =) Lİse3'te dershane öğretmenim çok iyi bir öğretmendi,onunla karşılaşana kadar hiç anlamazdım matematikten ama sağolsun bana çok yardımcı oldu. Şimdi bile canım sIkIldığında evdeki matematik ve geometri kitabımdan sorular çözerim =))

mrb arkadaşlar,

size sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. yarın dyned toplantısı varmış benim bugün haberim oldu. cuma günleri öğleden sonra boş olduğum için başka plan yapmıştım. toplantıya katılmak istemiyorum. müdüre katılamayacağımı söyledim o da savunma istenir falan filan dedi. benim gözümü korkutmaya çalıştı. ücretli öğretmenin savunması olur mu? ayrıca sevk alsam katılmasam olur mu?

görmeyeli ücretlide işler amma değişmiş ya
iki kuruşa cılkını çıkartmasınlar öyle
stajyer ögretmenin bile soruşturması savunması olmuyor
ücretlide ne savunması isteyecekmiş
ayrıca ben ücretliyken törenlere bile katılma zorunlulugum yoktu
baya baya aşmışlar kendilerini yani

bugün okulda ne vardı yogunluk yorgunluk
üzerine bir de veli toplantısı sınıfımın
velilerin ütopik beklentileri ve benim sihirli bir degnegim olduguna dair inançları
öyle cok şey bekliyorlar ki ama sadece bekliyorlar
elini taşın altına koyup evlatlarının geleceginin bir ucundan tutayım diyen yok yazık ki

canım sağol cevapladığın için.
okulda 3 tane kadrolu öğretmen, 5 tanede ücretli var.
canımızı çıkarıyorlar resmen. nöbetlerde falan gerektiği kadar dikkat etmiyormuşuz gibi şeyler söylüyorlar. nöbet zorunluluğumuz olmadığı halde... törenlere katılmayı bırakın törenlere sırayla hazırlanacakmışız.

bi de müfettişlerimiz geldi bugün.
planları sordu. sadece ingilizceye girmiyorum ki 11 tane derse giriyorum.
bir kısmı hazırdı ama çıktısını almamıştım. azarlar gibi konuştu.
ingilizce dersindeydik. tahtada,
Have you got a car?
I haven't got a car yazıyordu.
cevap verirken niye No, I haven't got a car dememişim. haven't zaten olumsuzluk bildiriyor dedim. arkadaşlar yanlış mıyım sizce? masanın üzerinde ders kitabı dışında yardımcı kitaplarım, defterim vardı hepsini inceledi. sınıf defterine baktı yazılmayan günler vardı. başlayalı 15 gün oluyor benden önce dersler boş geçmiş onlarıda dolduracak değilim ya...
milli eğitime söylerim maaşınızı verdirmem dedi. ben girdiğim tarihten itibaren deftere yazdım ondan öncekiler beni ilgilendirmiyor dedim. diğer ücretli arkadaşlarada bir sürü şey söylemişler. kadrolu öğretmenlerin bile planı yokken bize birşey demeye hakları yok ki...

hayırlı olsun. a.s.

kendini hep ön planda görmek isteyen bir öğrencinin sorunu ne olabilir? nasıl çözülür? tüm arkadaşlarını yönetmek istiyor her şeyi eleştiriyor vs. ise?

bazı öğrenciler daha dikkat çekmaya odaklı oluyorlar. çocukla detaylı görüşmeden ve gözlemlemeden bi yargıya varamayız malum.

okulunuzu rehber öğretmeni yok mu acaba?en güzel şekilde o yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…