Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı öğrenciler daha dikkat çekmaya odaklı oluyorlar. çocukla detaylı görüşmeden ve gözlemlemeden bi yargıya varamayız malum.
okulunuzu rehber öğretmeni yok mu acaba?en güzel şekilde o yönlendirir.
canım nobetcı olunca yarım saat erken gıdıp sınıflar kontrol edılıyor
sen zıl caldıktan sonrada 15 dakıka sonra cıkıyorsun
ıdaren hemen ışlem yapması hıc hoş degıl
bi de müfettişlerimiz geldi bugün.
planları sordu. sadece ingilizceye girmiyorum ki 11 tane derse giriyorum.
bir kısmı hazırdı ama çıktısını almamıştım. azarlar gibi konuştu.
ingilizce dersindeydik. tahtada,
Have you got a car?
I haven't got a car yazıyordu.
cevap verirken niye No, I haven't got a car dememişim. haven't zaten olumsuzluk bildiriyor dedim. arkadaşlar yanlış mıyım sizce? masanın üzerinde ders kitabı dışında yardımcı kitaplarım, defterim vardı hepsini inceledi. sınıf defterine baktı yazılmayan günler vardı. başlayalı 15 gün oluyor benden önce dersler boş geçmiş onlarıda dolduracak değilim ya...
milli eğitime söylerim maaşınızı verdirmem dedi. ben girdiğim tarihten itibaren deftere yazdım ondan öncekiler beni ilgilendirmiyor dedim. diğer ücretli arkadaşlarada bir sürü şey söylemişler. kadrolu öğretmenlerin bile planı yokken bize birşey demeye hakları yok ki...
canım nobetcı olunca yarım saat erken gıdıp sınıflar kontrol edılıyor
sen zıl caldıktan sonrada 15 dakıka sonra cıkıyorsun
ıdaren hemen ışlem yapması hıc hoş degıl
bi de müfettişlerimiz geldi bugün.
planları sordu. sadece ingilizceye girmiyorum ki 11 tane derse giriyorum.
bir kısmı hazırdı ama çıktısını almamıştım. azarlar gibi konuştu.
ingilizce dersindeydik. tahtada,
Have you got a car?
I haven't got a car yazıyordu.
cevap verirken niye No, I haven't got a car dememişim. haven't zaten olumsuzluk bildiriyor dedim. arkadaşlar yanlış mıyım sizce? masanın üzerinde ders kitabı dışında yardımcı kitaplarım, defterim vardı hepsini inceledi. sınıf defterine baktı yazılmayan günler vardı. başlayalı 15 gün oluyor benden önce dersler boş geçmiş onlarıda dolduracak değilim ya...
milli eğitime söylerim maaşınızı verdirmem dedi. ben girdiğim tarihten itibaren deftere yazdım ondan öncekiler beni ilgilendirmiyor dedim. diğer ücretli arkadaşlarada bir sürü şey söylemişler. kadrolu öğretmenlerin bile planı yokken bize birşey demeye hakları yok ki...
evet, ücretlilerin nöbet zorunluluğu yok..
bir de nöbetçi olunan gün okula daha erken gitmek gerekiyormuş
ben aynı saatte gidince deftere not edip elime kağıt verdiler :1shok:
"öğretmen nöbet günü saatinde yerinde bulunmamıştır" diye..pesss
Evet ücretlilerin nöbet zorunluluğu yok ama bizim okulda öğretmen yetersiz olduğu için ücretlilere de nöbet verildi. Ama o görevini yerine getirmiyor diye kimse bişey yapamaz.Onlar seni korkutmak için yapmışlardır öyle yazsalar bile ceza filan veremezler.
ceza fln veremez, verse kaç yazar
ama gereksiz davranışlar işte
15 değil 5 dk hocam, şimdi bir de onun için kızmasınlar kıza. :)
orchidea ben 9.sınıf rehberlik planını bulamadım internetten.
Nereden bulabilirm planı, önerebileceğin bir site var mı?
nasıl yaniii???
bunu rehber öğretmeninizin yönlendirmesiyle yapılması lazım. çünkü her okulun çerçeve programı farklıdır. örneğin ben tüm sınıf düzeylerinin kendim hazırlayıp verdim öğretmenlerimize. çünkü profesyonellik isteyen bir iş.