Teşekkür ederisOh mis gibi ,
Afiyet olsun sana ve bebisine canim
Halledersin canım sende o yaramaz tatlı şey varken o kilolar kalıcı olmaz sende sanmam
Selâm kızlar , yumurtalı taze fasulye kavurması duydum ilk defa deniycem yanına ne gider , fikir verir misiniz lütfen
Biz genelde çay menüsü gibi yapardık canım onu çok lezzetlidir bilirim sanırım yemek gibi yapsam yanına çoban salatası ya da cacık yapar tüketirdim bir güzelSelâm kızlar , yumurtalı taze fasulye kavurması duydum ilk defa deniycem yanına ne gider , fikir verir misiniz lütfen
Hepsini fasulyenin yanınamı yapacaksın?Teşekkürler canım , doğru çorba , makarna bide yeşil mercimek salatası güzel olur
Teşekkürler canım , doğru çorba , makarna bide yeşil mercimek salatası güzel olur
Evet kuzusu , ne oldu ,bu menü olmadı mı , kurt düşürdün içime ablacımHepsini fasulyenin yanınamı yapacaksın?
Biraz fazla oldu gibime geldi.Çok yiyorsanız kalabalıksanız menü güzel.Fasulye buzlıktan mı?Yumurtalı , fasulya tazeyken daha güzel olur gibime geldi.Evet kuzusu , ne oldu ,bu menü olmadı mı , kurt düşürdün içime ablacım
Evet ablacım , yazdan hafifçe haşladım , suyunu süzüp dondurucuya stokladım, iyi oluyo her türlü kullanabiliyosun , bana kalsa tost yapıp yerim ama yemek derdi bitmiyo işte ablacımBiraz fazla oldu gibime geldi.Çok yiyorsanız kalabalıksanız menü güzel.Fasulye buzlıktan mı?Yumurtalı , fasulya tazeyken daha güzel olur gibime geldi.
Tarhana çorbası
Etli Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Turşu Ayran
Revani
Ton balığı
Makarna
Mısırlı yeşil salata
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?