Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.Sizin yakınınızda Erzurum var,oranın havası size etki eder.
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun yeter ki.Hava iyi olup ta moralsiz olduktan sonra havanın fazla hükmü yok.
Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.Sizin yakınınızda Erzurum var,oranın havası size etki eder.
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun yeter ki.Hava iyi olup ta moralsiz olduktan sonra havanın fazla hükmü yok.
guzel oluyor tavsiye ederimmmHımm.Mantar soteyi hiç sosisli duymamıştım.Denemek lazım.
Bazen kapanıyor ama tam bahar havası canım sıcacık Mart ayında pek iyi bir durum değil ama baharı özlemişim ya
ben bugune yogurt corbası
sosisli mantar sote
kremalı pilav
bide patates salatası yapım dediimm
Yerim onu benAynen oyleCikip yuruyus yapip ,nefes alma havasi tam Ama bana degil tabi ,benim cadi yanimdayken nefes bile aldurmiyor
guzel oluyor tavsiye ederimmm
Yarışmadada kahvaltı sofraları deyip durdun,ne yapacağını merakla bekliyorum.Demek ki sağlam bir sunumun var.Gerçi senin her yaptığın sunum güzel ama.Evet bende sosisli mantar sote yaparim ,hatta kahvaltiliklarda tarifini paylasmistimAcayip lezzetli oluyor
Yerim onu benSabah 15 dakika orta tempo yürüdüm akşamda bir o kadar yürüsem günlük hareketler dışında iyi gibi tam yürümelik dediğin gibi
Minnaka bak sen neler yapıyormuş canım sen zaten onunla bayağı spor yapıyorsun başka şeye gerek yokKiyamam sana canim ,benim cadiyi yersen bogazinda kalirBir bebek iki dakika mi durmaz ,iki dakika yorulmaz mi Neden cekmecelerin icine girmeye calisir , tavuk bulyonlari asirip asirip neden yer Hadi hepsini gectim kuş yemine neden goz diker ,yemek ister 7/24 saclarimi tarayip(yolmak desek daha dogru) ,"annii hamunn yapalim " deyip ,sivi yag sisesini kafaya diken , sampuanlarini bitirmeye bayilan ,kapi gicirtisina oynayan , 7/24 konusan ,uyku uyumaktan nefret eden , bicirik ,ufacik bi kizim var ki ,bazen yemek yapinca kendimi gazi gibi hissediyorum Ay ne cok yazdim ya
Yarışmadada kahvaltı sofraları deyip durdun,ne yapacağını merakla bekliyorum.Demek ki sağlam bir sunumun var.Gerçi senin her yaptığın sunum güzel ama.
Dün
Karnabahar kızarma
Kabak kızartması
Makarna
Sarımsaklı yoğurt
Revani
Teşekkürler size deAfiyet olsun sekericim
Bugün
Yayla çorbası
Kıymalı tava
Fırında patates
Turşu
Ayran
Minnaka bak sen neler yapıyormuş canım sen zaten onunla bayağı spor yapıyorsun başka şeye gerek yokÇok tatlı seni yorsa da evlat işte insan kıyamaz kızamaz annesi yer
Halledersin canım sende o yaramaz tatlı şey varken o kilolar kalıcı olmaz sende sanmamHeralde fazla yakiyorum diye fazla yiyorum nehirimHala bi kac kg fazlam var
daha hafif geliyor bana da tavukluya goreEvet bende sosisli mantar sote yaparim ,hatta kahvaltiliklarda tarifini paylasmistimAcayip lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?