Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Su ara erzurum falan da etki etmiyor sanki , cocuklar disarda civik civil

Ne guzel soyledin canim , insan sarayda bile olsa ruh hali iyi degilse zindan gibidir.... Rabbim manevi anlamda guclu olup ,zorluklara karsi sabirli olabilmemizi nasip etsin

Su ara erzurum falan da etki etmiyor sanki , cocuklar disarda civik civil

Ne guzel soyledin canim , insan sarayda bile olsa ruh hali iyi degilse zindan gibidir.... Rabbim manevi anlamda guclu olup ,zorluklara karsi sabirli olabilmemizi nasip etsin

Evet bende sosisli mantar sote yaparim ,hatta kahvaltiliklarda tarifini paylasmistim Acayip lezzetli oluyor
Yarışmadada kahvaltı sofraları deyip durdun,ne yapacağını merakla bekliyorum.Demek ki sağlam bir sunumun var.Gerçi senin her yaptığın sunum güzel ama.

Yerim onu ben Sabah 15 dakika orta tempo yürüdüm akşamda bir o kadar yürüsem günlük hareketler dışında iyi gibi tam yürümelik dediğin gibi

Kiyamam sana canim ,benim cadiyi yersen bogazinda kalir Bir bebek iki dakika mi durmaz ,iki dakika yorulmaz mi Neden cekmecelerin icine girmeye calisir , tavuk bulyonlari asirip asirip neden yer Hadi hepsini gectim kuş yemine neden goz diker ,yemek ister 7/24 saclarimi tarayip(yolmak desek daha dogru) ,"annii hamunn yapalim " deyip ,sivi yag sisesini kafaya diken , sampuanlarini bitirmeye bayilan ,kapi gicirtisina oynayan , 7/24 konusan ,uyku uyumaktan nefret eden , bicirik ,ufacik bi kizim var ki ,bazen yemek yapinca kendimi gazi gibi hissediyorum Ay ne cok yazdim ya

Minnaka bak sen neler yapıyormuş canım sen zaten onunla bayağı spor yapıyorsun başka şeye gerek yokÇok tatlı seni yorsa da evlat işte insan kıyamaz kızamaz annesi yer

Yarışmadada kahvaltı sofraları deyip durdun,ne yapacağını merakla bekliyorum.Demek ki sağlam bir sunumun var.Gerçi senin her yaptığın sunum güzel ama.

Yarisma resimlerim hazir zaten ,acilmasini bekliyorum canim ama inan cok saglam degil menum , sadece kahvalti sofralarini sevdigim icin istedim.Yaptigim tarif inanilmaz basit bisey ,yarismaya "yarismaktan cok " eglenceli oldugu icin katiliyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…