• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.:KK53:Sizin yakınınızda Erzurum var,oranın havası size etki eder.:KK45:
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun yeter ki.Hava iyi olup ta moralsiz olduktan sonra havanın fazla hükmü yok.

:KK53: :D :D :D :D :D Su ara erzurum falan da etki etmiyor sanki , cocuklar disarda civik civil :KK200:

Ne guzel soyledin canim , insan sarayda bile olsa ruh hali iyi degilse zindan gibidir.... Rabbim manevi anlamda guclu olup ,zorluklara karsi sabirli olabilmemizi nasip etsin :KK200: :KK19:

Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.:KK53:Sizin yakınınızda Erzurum var,oranın havası size etki eder.:KK45:
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun yeter ki.Hava iyi olup ta moralsiz olduktan sonra havanın fazla hükmü yok.

:KK53: :D :D :D :D :D Su ara erzurum falan da etki etmiyor sanki , cocuklar disarda civik civil :KK200:

Ne guzel soyledin canim , insan sarayda bile olsa ruh hali iyi degilse zindan gibidir.... Rabbim manevi anlamda guclu olup ,zorluklara karsi sabirli olabilmemizi nasip etsin :KK200: :KK19:

Evet bende sosisli mantar sote yaparim ,hatta kahvaltiliklarda tarifini paylasmistim :kk77: Acayip lezzetli oluyor :kk77:
Yarışmadada kahvaltı sofraları deyip durdun,ne yapacağını merakla bekliyorum.Demek ki sağlam bir sunumun var.Gerçi senin her yaptığın sunum güzel ama.:KK68:

Yerim onu ben :KK200:Sabah 15 dakika orta tempo yürüdüm akşamda bir o kadar yürüsem günlük hareketler dışında iyi gibi tam yürümelik dediğin gibi:KK76:

Kiyamam sana canim ,benim cadiyi yersen bogazinda kalir :KK53: Bir bebek iki dakika mi durmaz ,iki dakika yorulmaz mi :@ :@ Neden cekmecelerin icine girmeye calisir , tavuk bulyonlari asirip asirip neden yer :KK45: Hadi hepsini gectim kuş yemine neden goz diker ,yemek ister :KK53: 7/24 saclarimi tarayip(yolmak desek daha dogru) ,"annii hamunn yapalim " deyip ,sivi yag sisesini kafaya diken , sampuanlarini bitirmeye bayilan ,kapi gicirtisina oynayan , 7/24 konusan ,uyku uyumaktan nefret eden , bicirik ,ufacik bi kizim var ki ,bazen yemek yapinca kendimi gazi gibi hissediyorum :KK53: Ay ne cok yazdim ya :KK45:

Kiyamam sana canim ,benim cadiyi yersen bogazinda kalir :KK53: Bir bebek iki dakika mi durmaz ,iki dakika yorulmaz mi :mad: :mad: Neden cekmecelerin icine girmeye calisir , tavuk bulyonlari asirip asirip neden yer :KK45: Hadi hepsini gectim kuş yemine neden goz diker ,yemek ister :KK53: 7/24 saclarimi tarayip(yolmak desek daha dogru) ,"annii hamunn yapalim " deyip ,sivi yag sisesini kafaya diken , sampuanlarini bitirmeye bayilan ,kapi gicirtisina oynayan , 7/24 konusan ,uyku uyumaktan nefret eden , bicirik ,ufacik bi kizim var ki ,bazen yemek yapinca kendimi gazi gibi hissediyorum :KK53: Ay ne cok yazdim ya :KK45:
Minnaka bak sen neler yapıyormuş canım sen zaten onunla bayağı spor yapıyorsun başka şeye gerek yok:KK53::KK70:Çok tatlı seni yorsa da evlat işte insan kıyamaz kızamaz annesi yer :KK68::KK200:

Yarışmadada kahvaltı sofraları deyip durdun,ne yapacağını merakla bekliyorum.Demek ki sağlam bir sunumun var.Gerçi senin her yaptığın sunum güzel ama.:KK68:

Yarisma resimlerim hazir zaten ,acilmasini bekliyorum canim :rolleyes: ama inan cok saglam degil menum , sadece kahvalti sofralarini sevdigim icin istedim.Yaptigim tarif inanilmaz basit bisey ,yarismaya "yarismaktan cok " eglenceli oldugu icin katiliyorum aslinda :KK36:

Back