• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Sağol canım oldu vallahi :KK48:Sizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruz:KK68:

Olsun canim ,afiyet sifa olsun :KK19:
Bende kac gundur yazamadim menumu bugun yaziyim dedim :rolleyes: Benim de dunden kalma sarmam var ama kizimla ogle yemegi olarak yiyip aksama yemek yapicam bende :kk77: :-)

Yok deynebim ya , zaten 3 bucuk kisilik bi aileyiz , bi hindi alinca 8-9 yemege, bolup dondurucuya atiyorum :) O da bitmiyor haliyle :KK45:

Bizde 3,5 kişilik aileyiz ama tavuk falan alsak çabuk biter.Hindinin tadını unuttum ,yakınlarda satılmıyor,tavuktan daha mı iyiydi tadı?:KK64:

Sagolasin nehircim :KK60: Size de afiyet sifa olsun :KK19: Burada hava super ,sizin orada nasil ? Tam piknik mangal havasi :rolleyes:
Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.:KK53:Sizin yakınınızda Erzurum var,oranın havası size etki eder.:KK45:
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun yeter ki.Hava iyi olup ta moralsiz olduktan sonra havanın fazla hükmü yok.

Bizde 3,5 kişilik aileyiz ama tavuk falan alsak çabuk biter.Hindinin tadını unuttum ,yakınlarda satılmıyor,tavuktan daha mı iyiydi tadı?:KK64:

Biz de hakiki hindi alamiyoz malesef canim :/ A 101 den aliyoruz ,tavuktan cok daha ekonomik oluyor diye tercih ediyorz genelde.Ben tavuk severim ,hem daha hafif hemde daha cabuk pisiyor. Sartlara gore degisiyor iste :KK19:

Back