- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Sağol canım oldu vallahi Sizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruzAfiyet olsun nehircim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım oldu vallahi Sizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruzAfiyet olsun nehircim
Ne bereketli yemekmiş fasulye bugünde var..Bugün menü
Kapçıklı fasulye
Hazır yufkadan patatesli,peynirli börek
Turşu
Ayran.
İyi insanmışsın nur.Şimdi yemek topiğine baktım kimsecikler yok,nerdeler acaba ,niye kimse yazmamış dedim.İyi insan lafın üzerine gelir miş,senin bildirimin geldi.Afiyet olsun nehircim
Ben henüz karar vermedim tam olarak.Zeytinyağlı pırasa yapacağımda ,yanına ne yapsam acaba?Sağol canım oldu vallahi Sizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruz
Nur hindi çiftliğiniz mi var sizin?Çok yapıyorsun hindiyiBugunku menum
*Hindi kapama
*Bulgur pilavi
*Salata
*Yogurt
Sanırım yanına çorba makarna gider canımBen henüz karar vermedim tam olarak.Zeytinyağlı pırasa yapacağımda ,yanına ne yapsam acaba?
Sağol canım oldu vallahi Sizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruz
Afiyet olsun canım seninki de harikaymış vallahiOlsun canim ,afiyet sifa olsun
Bende kac gundur yazamadim menumu bugun yaziyim dedim Benim de dunden kalma sarmam var ama kizimla ogle yemegi olarak yiyip aksama yemek yapicam bende
Bence de makarna iyi giderde fazla sevmiyorlar.Mercimek düşünüyorum yanına ama son kararım değil.Belki değiştirebilirim.Sanırım yanına çorba makarna gider canım
Nur hindi çiftliğiniz mi var sizin?Çok yapıyorsun hindiyi
Yok deynebim ya , zaten 3 bucuk kisilik bi aileyiz , bi hindi alinca 8-9 yemege, bolup dondurucuya atiyorum :) O da bitmiyor haliyle
Afiyet olsun canım seninki de harikaymış vallahi
Soslu makarna yaparak kandırırsın belki peynirli falanmercimekte gider pırasayı neyle uydurursan oluyor gibi tam ortada bir yemekBence de makarna iyi giderde fazla sevmiyorlar.Mercimek düşünüyorum yanına ama son kararım değil.Belki değiştirebilirim.
Bazen kapanıyor ama tam bahar havası canım sıcacık Mart ayında pek iyi bir durum değil ama baharı özlemişim yaSagolasin nehircim Size de afiyet sifa olsun Burada hava super ,sizin orada nasil ? Tam piknik mangal havasi
Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.Sizin yakınınızda Erzurum var,oranın havası size etki eder.Sagolasin nehircim Size de afiyet sifa olsun Burada hava super ,sizin orada nasil ? Tam piknik mangal havasi
Bizde 3,5 kişilik aileyiz ama tavuk falan alsak çabuk biter.Hindinin tadını unuttum ,yakınlarda satılmıyor,tavuktan daha mı iyiydi tadı?
Hımm.Mantar soteyi hiç sosisli duymamıştım.Denemek lazım.ben bugune yogurt corbası
sosisli mantar sote
kremalı pilav
bide patates salatası yapım dediimm