- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
Teşekkür ederisOh mis gibi ,
Afiyet olsun sana ve bebisine canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederisOh mis gibi ,
Afiyet olsun sana ve bebisine canim
Halledersin canım sende o yaramaz tatlı şey varken o kilolar kalıcı olmaz sende sanmam
Selâm kızlar , yumurtalı taze fasulye kavurması duydum ilk defa deniycem yanına ne gider , fikir verir misiniz lütfen
Biz genelde çay menüsü gibi yapardık canım onu çok lezzetlidir bilirim sanırım yemek gibi yapsam yanına çoban salatası ya da cacık yapar tüketirdim bir güzelSelâm kızlar , yumurtalı taze fasulye kavurması duydum ilk defa deniycem yanına ne gider , fikir verir misiniz lütfen
Hepsini fasulyenin yanınamı yapacaksın?Teşekkürler canım , doğru çorba , makarna bide yeşil mercimek salatası güzel olur
Teşekkürler canım , doğru çorba , makarna bide yeşil mercimek salatası güzel olur
Evet kuzusu , ne oldu ,bu menü olmadı mı , kurt düşürdün içime ablacımHepsini fasulyenin yanınamı yapacaksın?
Biraz fazla oldu gibime geldi.Çok yiyorsanız kalabalıksanız menü güzel.Fasulye buzlıktan mı?Yumurtalı , fasulya tazeyken daha güzel olur gibime geldi.Evet kuzusu , ne oldu ,bu menü olmadı mı , kurt düşürdün içime ablacım
Evet ablacım , yazdan hafifçe haşladım , suyunu süzüp dondurucuya stokladım, iyi oluyo her türlü kullanabiliyosun , bana kalsa tost yapıp yerim ama yemek derdi bitmiyo işte ablacımBiraz fazla oldu gibime geldi.Çok yiyorsanız kalabalıksanız menü güzel.Fasulye buzlıktan mı?Yumurtalı , fasulya tazeyken daha güzel olur gibime geldi.
Tarhana çorbası
Etli Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Turşu Ayran
Revani
Ton balığı
Makarna
Mısırlı yeşil salata
Afiyet olsun