Bezelye yemeği
Makarna
Tonbalıklı yeşil salata
Afiyet olsun
Tavuk tantuni (ev yapimi)
Salata.Ayran ve turşu.
Hindi mi hiç duymadım aslında burada her tarafta tantunuci var evde yapmaya bile gerek yok ama yinede yapılıyorAfiyet olsun canim
Bayilirim tantuniye ,hele bi de evde yapilmissa
Bende hindiden yapiyorum ,
Teşekkürler size deAfiyet olsun sekercim
Ton baligini bende cok seviyom nehircim , salataya pek eklemem ama makarna ile ve ekmek arasinda tuketmeye bayiliyorumAfiyet olsun canim
Hindi mi hiç duymadım aslında burada her tarafta tantunuci var evde yapmaya bile gerek yok ama yinede yapılıyortavuk tantunide güzel oluyor.
-Yayla Çorbası
-Tavuk Taşlık Sote
-Zeytinyağlı Ispanak
-Şehriyeli Pilav
-Mercimek Salatası
-Limonlu bisküvili pasta
:)
Sağol canım mısırlı yeşil salataya o kadar yakıştı ki denemelisin bundan sonra sürekli yapacağız nasılda tok tutuyor ben 1 akşam yemeği olarak sadece onu yesem yeter 2 akşamda anca bitirdik 160 gram tonbalığını yarım marulla
-Etli türlü yemeği
-Şehriyeli pirinç pilavı
-Yoğurt
Evet bende öyle düşündüm değişiklik oluyor salataya da çokta doyurucu ve faydalı sevdik bu şekildeAlinca bi deniyim o zaman bendeHep normal salata yapiyorum ,arada degisiklik olur hem
Bonfileyi alıyorsun küçük küçük dogra. Sonra suda hasla suyu cektikten sonra yağını katiyorsun yağla kavuruyorsun. Eğer bulursan pamuk yağı kat tantuniye pamuk yağı konur normalde yoksa normal sıvı yağ. Salça falan koyma çünkü gerçek tantuniye Salça katilmaz. Pul biber.tuz.karabiber baharat olarak.Tavuk hic denemedim ,gogus tarafini mi kullaniyorsun sadece canim
Bonfileyi alıyorsun küçük küçük dogra. Sonra suda hasla suyu cektikten sonra yağını katiyorsun yağla kavuruyorsun. Eğer bulursan pamuk yağı kat tantuniye pamuk yağı konur normalde yoksa normal sıvı yağ. Salça falan koyma çünkü gerçek tantuniye Salça katilmaz. Pul biber.tuz.karabiber baharat olarak.
Daha sonra salatasini hazirla. Kuru soğanı piyazlik gibi dogra sumakla maydanoz ve domatesi küçük küçük dogra.
LavaŞ ekmeği yada somun ekmeğini tavukların üzerine bastır yağı çıksın ekmeklere sonra içine tavukları koy ve salatasini ekle sarıp afiyetle yiyin.
Soğan. Domates maydanoz bunlar çiğ olur kavrulmaz.
Bunun et versiyonuda böyle parça olarak alıyorsun minik minik doğruyorsun.
Bugun ne yemek yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?