Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Afiyet olsun canim
Bayilirim tantuniye ,hele bi de evde yapilmissa
Bende hindiden yapiyorum ,
Hindi mi hiç duymadım aslında burada her tarafta tantunuci var evde yapmaya bile gerek yok ama yinede yapılıyortavuk tantunide güzel oluyor.

Ton baligini bende cok seviyom nehircim , salataya pek eklemem ama makarna ile ve ekmek arasinda tuketmeye bayiliyorum Afiyet olsun canim

Sağol canım mısırlı yeşil salataya o kadar yakıştı ki denemelisin bundan sonra sürekli yapacağız nasılda tok tutuyor ben 1 akşam yemeği olarak sadece onu yesem yeter 2 akşamda anca bitirdik 160 gram tonbalığını yarım marulla

Alinca bi deniyim o zaman bende Hep normal salata yapiyorum ,arada degisiklik olur hem

Tavuk hic denemedim ,gogus tarafini mi kullaniyorsun sadece canim
Bonfileyi alıyorsun küçük küçük dogra. Sonra suda hasla suyu cektikten sonra yağını katiyorsun yağla kavuruyorsun. Eğer bulursan pamuk yağı kat tantuniye pamuk yağı konur normalde yoksa normal sıvı yağ. Salça falan koyma çünkü gerçek tantuniye Salça katilmaz. Pul biber.tuz.karabiber baharat olarak.
Daha sonra salatasini hazirla. Kuru soğanı piyazlik gibi dogra sumakla maydanoz ve domatesi küçük küçük dogra.

LavaŞ ekmeği yada somun ekmeğini tavukların üzerine bastır yağı çıksın ekmeklere sonra içine tavukları koy ve salatasini ekle sarıp afiyetle yiyin.
Soğan. Domates maydanoz bunlar çiğ olur kavrulmaz.
Bunun et versiyonuda böyle parça olarak alıyorsun minik minik doğruyorsun.

Ne güzel anlattın.. Canim cekti
Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…