Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavaşta pizza denedin mi güzel olduğunu söylüyorlar 1 lavaş üstüne domates sosu onun üstüne 1 lavaş ve üstüne domates sosu kaşar rendesi sosi sucuk Mısır vs bunu fırına veriyorsun
Bonfileyi alıyorsun küçük küçük dogra. Sonra suda hasla suyu cektikten sonra yağını katiyorsun yağla kavuruyorsun. Eğer bulursan pamuk yağı kat tantuniye pamuk yağı konur normalde yoksa normal sıvı yağ. Salça falan koyma çünkü gerçek tantuniye Salça katilmaz. Pul biber.tuz.karabiber baharat olarak.
Daha sonra salatasini hazirla. Kuru soğanı piyazlik gibi dogra sumakla maydanoz ve domatesi küçük küçük dogra.
LavaŞ ekmeği yada somun ekmeğini tavukların üzerine bastır yağı çıksın ekmeklere sonra içine tavukları koy ve salatasini ekle sarıp afiyetle yiyin.
Soğan. Domates maydanoz bunlar çiğ olur kavrulmaz.
Bunun et versiyonuda böyle parça olarak alıyorsun minik minik doğruyorsun.
Ne güzel anlattın.. Canim cekti
Eline sağlık
Hic denemedim canim , pratik tarifleri cok severim Denerim bi ara insh
Su yemek ismini dusunme derdi yapmasindan daha mesakkatli ya
Kuzukemik suyuna mercimek çorbası
İspir kuru fasulye
Hamsi tava
Salatalık turşusu
Soğan salatası
Öyle ya :) ben bazen Google a girip okulların filan aylık yemek listesine bakıyorum güzel menü örnekleri çıkıyor oralardan
Çok teşekkür ederim inşallah arada çocuklardan fırsat bulup menülerden paylaşırım cnmAfiyet olsun canim
Fırında beşamel soslu karnabahar
Bolonez soslu makarna
Yeşil salata
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim inşallah arada çocuklardan fırsat bulup menülerden paylaşırım cnm
Fırında beşamel soslu karnabahar
Bolonez soslu makarna
Yeşil salata
Afiyet olsun
Sağol canımcımAfiyet olsun nehircim
:
Canım beşamel Soslu karnabahar güzel oldu mu? Ben yapmaya niyetllendim ama beğenmezsek diye normal kızartma yapmıştım
Sağol canımcım
Beğenmedik canım çöpe döktüm vallahiKeşke bende farklı değerlendirseydim ya
Evet canım mecburen denemeden de anlaşılmıyor üzerindeki kaşarları yedim sadece 1 borcam gitti öyle süte kaşara acıdımHadi ya tüh neyse olur öyle şeyler ben de Fransız tostu yapmıştım beğenmemiştim fln yeni şeyler denemenin riski
Akşama dün akşamdan
Sucuklu kuru fasulye
Tel şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Turşu
Afiyet olsun