- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Canım boyum az ama niye öyle söylüyorsun ayrıca herkesin vücut şekli boyu orantısı farklı oluyor bende direk basenlerde misal
Bende 1,58 boy 64 kg ama yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım boyum az ama niye öyle söylüyorsun ayrıca herkesin vücut şekli boyu orantısı farklı oluyor bende direk basenlerde misal
Ben 155-56 gibiydim canım boy olarak 60 kiloyken de öyle kilolu değildim sadece yıllardır alışık olmadığım bir durumdaydım ondan zayıfladım eminim sende anormal durmuyorsun bir de dengeliyse aldığın bölgeler daha da iyi duruyorsundurBende 1,58 boy 64 kg ama yaaaaa
Bugünkü menü
Dünden fasulye yemeği
İstavrit,palamut tava
Salata
nuryolu sen ne yapacaksın,evine uğra arada
Geçen hafta sağolsun misafir haberi aldım da ,bende deli gibi temizlik yaptım.Gece 1de mutfak dolabı bile sildim.Yoksa sende misafir haberi mi aldın?Kolay gelsin sana.Canim su ara deli gibi temizlik yapmaktayim , dizlerimi yere yapistira yapistira yer siliyor ,hoyratca cam arkasina gecip camlari parlatiyorum
Bugun menude
Haslama
Pirinc pilavi
Yogurt vardi
Dun aksam atistirmalik hazirladim ,yemek yapamadim ondan dolayi yazamadim :)
Afiyet olsun bu arada deynepcim
Canım istedi şimdi mantıyı.Nasıl yapıyorsun sen?Normal haşlayıp yoğurt sosu mu döküyorsun?Üfff kolada varmış,işkence bu bana,kolayada dayanamam.Bugün mantı günü
Hazır mantı
Yoğurt
Salça sosu
Kola
Canım istedi şimdi mantıyı.Nasıl yapıyorsun sen?Normal haşlayıp yoğurt sosu mu döküyorsun?Üfff kolada varmış,işkence bu bana,kolayada dayanamam.
Bugün annemlerdeyiz
Yoğurt çorbası
Fırında tavuk dolması
Kıymalı lazanya(ek olarak)
Çoban salatası
Cacık
Profiterol
Afiyet olsun