- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Sağol canım oldu vallahiAfiyet olsun nehircim
Ne bereketli yemekmiş fasulye bugünde var..Bugün menü
Kapçıklı fasulye
Hazır yufkadan patatesli,peynirli börek
Turşu
Ayran.
İyi insanmışsın nur.Şimdi yemek topiğine baktım kimsecikler yok,nerdeler acaba ,niye kimse yazmamış dedim.İyi insan lafın üzerine gelir miş,senin bildirimin geldi.Afiyet olsun nehircim
Ben henüz karar vermedim tam olarak.Zeytinyağlı pırasa yapacağımda ,yanına ne yapsam acaba?Sağol canım oldu vallahiSizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruz
Nur hindi çiftliğiniz mi var sizin?Çok yapıyorsun hindiyiBugunku menum
*Hindi kapama
*Bulgur pilavi
*Salata
*Yogurt
Sanırım yanına çorba makarna gider canımBen henüz karar vermedim tam olarak.Zeytinyağlı pırasa yapacağımda ,yanına ne yapsam acaba?
Sağol canım oldu vallahiSizler de ne var ne yok biz bu akşam evelsigünden kalan etli güveç, bulgur pilavı ve cacık yiyoruz
Afiyet olsun canım seninki de harikaymış vallahiOlsun canim ,afiyet sifa olsun
Bende kac gundur yazamadim menumu bugun yaziyim dedimBenim de dunden kalma sarmam var ama kizimla ogle yemegi olarak yiyip aksama yemek yapicam bende
Bence de makarna iyi giderde fazla sevmiyorlar.Mercimek düşünüyorum yanına ama son kararım değil.Belki değiştirebilirim.Sanırım yanına çorba makarna gider canım
Nur hindi çiftliğiniz mi var sizin?Çok yapıyorsun hindiyi
Yok deynebim ya , zaten 3 bucuk kisilik bi aileyiz , bi hindi alinca 8-9 yemege, bolup dondurucuya atiyorum :) O da bitmiyor haliyle
Afiyet olsun canım seninki de harikaymış vallahi
Soslu makarna yaparak kandırırsın belki peynirli falanBence de makarna iyi giderde fazla sevmiyorlar.Mercimek düşünüyorum yanına ama son kararım değil.Belki değiştirebilirim.
Bazen kapanıyor ama tam bahar havası canım sıcacık Mart ayında pek iyi bir durum değil ama baharı özlemişim yaSagolasin nehircimSize de afiyet sifa olsun Burada hava super ,sizin orada nasil ? Tam piknik mangal havasi
Bizim havamız sizin havanızdan güzel bir kere.Bizim havamız sizin havanızı döver.Sagolasin nehircimSize de afiyet sifa olsun Burada hava super ,sizin orada nasil ? Tam piknik mangal havasi
Bizde 3,5 kişilik aileyiz ama tavuk falan alsak çabuk biter.Hindinin tadını unuttum ,yakınlarda satılmıyor,tavuktan daha mı iyiydi tadı?
Hımm.Mantar soteyi hiç sosisli duymamıştım.Denemek lazım.ben bugune yogurt corbası
sosisli mantar sote
kremalı pilav
bide patates salatası yapım dediimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?